Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 14
bamboletta spune:
Gata i-am facut baita si acum doarme
Ariadna30-Noi am papat asa cereale:Milupa cu morcov si mar,Acum papam de la Humana cu gris si vanilie nu am avut probleme la papat
sunt multe feluri de cereale de la Humana pt 4 luni,banane,mere,gris si vanilie,piersica,de toate fructele, cred ca si la Milupa sunt nu mai stiu exact
Avdanaarhire-wow ati inceput si voi diversificarea pofta buna
Dandusa-am citit si eu la piersicute si ma minunam
Antonia cand se intoarce pe burta da semne ca ar vrea sa mearga ridica fundul si impinge din piciorute dar uita sa ridice capul si manutele
Dianocica-si noi am primit fel si fel de jucarii jucarie de genul vostru avem si noi la carut,cateodata ii mai iau un ursulet care il prind cu lantul de la suzeta de carut
Desiree-vazut pozici cu BB Octavian cu baticut pe cap tare smecher
Chris80-felicitari pt apartament si distractie placuta la amenajat
Alexandra25-super pozele mai ales cea in tractor si cu berea in mana
Aka-am trecut si noi prin asta cu socrul dar la el a fost mai grav
ma laudam ca doarme na ca sa trezit sa pape noroc ca e tati acasa si ii da el papica
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
asiza spune:
No sara buna, dragele mele!!!!
Vazui ca draga Desiree e suparici! Nici eu n-am mai spus demult bb-ilor...DAR asta NU inseamna ca nu-mi sunt dragi ei sau mamicile lor! Pur si simplu am uitat si va spun drept ca nu mi se pare asta cel mai important motiv de a intra pe forum...Eu va anunt de acuma ca voi mai felicita bb-ii la aniversarea unui anisor, apoi la 2, la 3 si tot asa pana la adanci batraneti (ale noastre desigur)..., DAR REPET ca sa fie clar, nu din rea intentie, ci pur si simplu pentru ca nu vreau sa supar pe nimeni, nu vreau ca cineva sa se simta neglijat sau mai putin iubit!... Asadar, pupam tare Desiree, care e mamicutza mai sensibila si sa nu dea Domnu' sa-i urmezi sfatul lui Dolores (pe care-o ) si sa nu mai apari pe aici ca-i vai de tau! Vazut si pozici cu Octavian, care e super barbat! Mie mi-a placut cel mai mult pozica cu "hora bucovineana" ......
Revin...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
S-a intors Alex!!! ...Bine ai venit acasa...ce pofta de duca mi-ati facut cand am vazut pozicileee.....alea in bazin m-au dat gata, iar micutul barbatel zambaret (ma refer la Mark ) m-a fermecat!!!!...ati fost cu parintii tai?
Danita, ce muuuult ai scris aziiiii!!! ...Ma primiti si pe mine cu voi cand vine Donia????
Donia, mi-e dor de voi! Ia baga niste poze cu familionul fericit! Citit, ca de obicei, fiecare rand si cuvintel al mesajelor tale si iti spun ca sunt de acord cu ceea ce ai scris referitor la felicitarea bb-ilor pentru tz lunisoare implinite!...iote c-am mai aflat o informatie importanta de la tine in legatura cu desprinderea retinei de la un soare prea puternic, prin urmare trebuie sa dotam copchilu' cu ochelari de soare! Te pupacesc...
Dianocica, cum merge cu fumatul...aaa...adica cu lasatul de fumat ?...m-ai dat gata cu campania ta "Nu mai infofoliti copiii!"
Miraco, ...si fug sa vad pozele tale de indata!
Aelita, totusi ce sfat iti da pediatrul cand ii spui ca S. nu a luat in greutate? Tu esti de la bun inceput cu problema asta cu micutza! Daca ai dubii, te rog sa mergi sa mai consulti un medic, nu stiu ce sa-ti mai spun...in poze pare super ok Sofia, numai buna de maritat ...
Dandusa, bb2...BRAVO ca te poti gandi la asta...bineinteles si pentru mine Denis e cel mai bun lucru si cea mai mare realizare care mi s-a intamplat in viata si, teoretic, as vrea sa aiba un fratior sau o surioara, dar nu ma pot gandi la un number two...inca am prea proasapt in minte cosmarul prin care-am trecut cu nasterea! Poate infiem un number two sau...cine stie...traim, vedem, ca degeaba planificam!
Cui si ce mai vroiam sa zic...zau ca nu mai tzin minte, dar nu va suparati...in discutii despre cereale, biberoane si ml nu ma bag ca-s total pe dinafara!
Pupicioi...
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
Mi-am mai amintit ceva si neaparat vreau s-o incurajez pe Aka! Imi pare rau pentru accidentul vascular al tatalui tau! Sa aveti grija de el si poate cu o terapie corespunzatoare va reusi sa vorbeasca din nou! Medicii ce spun? Te pup...
dianocica spune:
asiza uau, 3 mesaje!!!! cum ce am facut cu fumatul? pai nu v am zis ca aia a fost ultima ? beeeeei, nu m ai crezut? vrei sa scot biciul? pt neincredere...
donia o fi adevarata si asta cu retina dar eu, ca purtator de ochelari de douaj' de ani (), stiu ca e foooarte important sa stea bine pe nas si pe urechi.adica sa fie distribuita uniform greutatea.si sa nu te stranga de cap... plus ca si acum imi e greu sa ma obisnuiesc cu rame noi din cauza ca le vad.pe ele, pe rame. si de asta mi se pare foooarte greu sa pui un copil sa poarte ochelari. e atat de greu sa gasesti o pereche care sa nu te deranjeze deloc...iar pt d mi s ar parea imposibil sa decid...atat timp cat nu poate sa imi spuna el ce si cum...prefer sa merg cu copertina trasa...nu stiu daca ati inteles ceva...m am exprimat foarte...'plastic'...si cu mult...'greu'
zic ca e ora de vina si fug la nani.
diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!
asiza spune:
Mai am ceva de spus ...
Alex, acuma chiar mor de oftica...pai si tu cu unghiile facute?!???!!! Cum mama ...ca io abia apuc sa mi le tai ca sa nu i le bag in ochi lu' fiu-mio, d-apoi sa le mai si bibilesc...am o manichiura....de niciun fel...Dianocica, hai sa facem cumva, mai, sa aratam si noi a "doamne" (ca si tu parca aveai aceeasi problema)!
Miraco, revazut pozici cu frumoasa ta iubita!!!! E absolut senzationala! Si tu esti slaba, zau asa!...iar ma oftic......
Intrebare!: Cu ce sa-mi imbrac copilu' de 8 kg jumate' la botez! Vroiam ceva elegant, DAR costumele elegante sunt pentru 6 saptamani (de ce oare presupun astia ca toti copiii trebuie botezati la 6 saptamani?!?) si peste 2 ani...(ca am vrut costum cu papion, veste si alte cele, de-a dreptu elegante)...Deci, ce fac?...astept idei de costumatii pentru botez! Sa-l duc in blugi si camasa?????
asiza spune:
...si tot io....
quote:
Originally posted by dianocica
asiza uau, 3 mesaje!!!! cum ce am facut cu fumatul? pai nu v am zis ca aia a fost ultima ? beeeeei, nu m ai crezut? vrei sa scot biciul? pt neincredere...
diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!
Ba te cred, te cred, fie-ti mila de spinarea mea!...Da' stiu ca-i greu...ca io m-am mai lasat odata...pentru fix 2 luni si a fost de ajuns o tzigara ca s-o iau de unde-o lasasem... pentru ambitie, curaj si perseverenta!
...si sa nu uit... pentru Roxanica si Kokorina!
Acuma chiar ma duc la culcare!!!! Noapte buna!
adinazot spune:
[quote]Originally posted by miraco
MIRACO,pungile in care congelez supica se numesc ZIPPACK,si se gasesc in supermarketuri,peste tot ar trebui.Sunt tare bune,eu sunt multumita,in felul asta se pastreaza alimentele nealterate.Micuta ta e superba,ce par are...
DONIA,BAMBOLETA,DANDUSA ,ROXANICA ,pup cu drag
si la fel pup si toate fetele!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
Donia spune:
Eu sunt in ultimul hal de ramolire, ma dor toate, spatele, umerii, coatele, ceafa, gleznele, imi pocnesc toate incheieturile, cum ma aplec asa imi vine sa raman, mi-e somn, ma dor muschii... sper ca nu ma paste vreo chestie... Nu, nu cred, probabil astenia e de vina. Imi vine sa ma culc si sa ma trezesc la vara.
Vai asiza, ma gandeam eu ca noi doua o sa concuram la "mama cu ultimul bebelus diversificat". Parca vad ca n-o sa mai avem cu cine discuta despre subiectul asta pana atunci si o sa luam la purecat capitolele mai vechi.
Pe cine mai nominalizam la categoria asta? dianocica, desiree... nu mai stiu cine mai alapteaza exclusiv.
dianocica, de trei (?) zile incoace ma tot uit sa vad daca isi trece si Cristi vreo jucarie dintr-o mana in alta, dar pesemne ca n-am gasit jucaria potrivita... in cel mai bun caz. Sau poate ca inca e prea devreme pentru noi.
desiree, ma bucur ca s-a lamurit nelamurirea mea, pana la urma nu-i rau sa spui lucrurilor pe nume decat sa le tii sa te roada la nesfarsit.
Scuze pentru felicitarile din 8, se pare ca le-am urat doar bebelusilor de noiembrie, am uitat sa ma uit si la decembrie. Sa-ti creasca mare flacaul si sa fiti fericiti cu totii!
Dia, mi-a mai venit inima la loc daca am citit ca si tu esti om ca noi si nu supermama. Eu sunt la pamant, asa ca iti inteleg colapsul. Si totusi plimbarile astea ne fac bine si noua si bebelusilor, dar... oameni suntem, nu e mereu usor.
chris, felicitari pentru apartament. Esti vecina cu soacra acum? Sper ca toate transformarile alea nu vor avea loc cu voi in locuinta.
anateo, felicitari pentru cele 4 luni ale lui Seba, sa va traiasca!
alexandra, faine pozele, ati facut si baie... (in aer liber?) Acum trebuie sa ne spui si povestea pozelor, da?
danita, ce locuri, ce nostalgie...! Vai de picioarele mele, trebuie sa ma antrenez.
aka, nu am retinut cine e bolnav, tata sau socrul, dar va urez numai bine, sa se rezolve totul cu bine!
asiza, am facut vreo doua poze noi, o sa le pun zilele astea, cand apuc.
dianocica, nu stiu cum e cu ochelarii de vedere, dar aia sunt purtati non-stop si presupun ca si lentila mai atarna la cantar si de aia au potential mai mare de a fi incomozi. Acum eu nu zic ca trebuie neaparat ochelari de soare, ci ca intr-adevar soarele poate fi prea puternic si pentru bebei, deci cumva trebuie protejati, iar ochelarii de soare nu sunt doar de fite, chiar la cei mici.
Eu descopar ca uneri copertina nu e suficienta, sau ca asta micu' s-ar uita in jurul lui si eu trebuie sa-i trag copertina pe ochi, deci probabil o sa ma uit dupa ceva potrivit varstei lui. Poate o umbrela de soare daca nu gasesc ochelari sau nu-i suporta.
asiza, ce ai hotarat cu fumatul? Pregatim sau ? Hai, ca e alegerea ta, nu a sortii.
adinazot, si eu folosesc pungi din alea cu fermoar, Ziploc sunt aici si sunt tare bune.
Hai ca scriu de o ora, ma duc sa spun prezent ca iar sunt strigata pe doua voci.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
adinazot spune:
CHRISS,felicitari pt locuinta!!!sa o stapaniti sanatosi!!!
ALEXANDRA,draguto!!!supeerbe pozele,tonice,si viteazul Marc e un scump,si voi la fel!!!pupici
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6