Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
anateo2004 spune:
Hristos a inviat!
eu intru rar ca stam mai mult pe afara,bine ne avantajeaza si locatia,parcul e in fata noastra trebuie doar sa trecem strada.
azi am facut si noi 4 luni.diseara il cantaresc si masor,astept cu inters.
pe 14 avem botezul,pana la urma ma incape ceva din garderoba propie,nu prea vroiam sa imprumut,pt ca seba tot mai varsa si el va sta cu noi si mai mult ca sigur ca voi fi "botezata",si as fi stat cu stres.
dianocica,seba are la carut niste ursuleti de plus de la miniblu.la teo am avut unele de plasdtic de firma frumos colorate,dar care lasau vopsea.am gasit-o pe teo colorata pe picioare,noroc ca nu apucase sa le bage in gurita
chris,felicitari pt apartament si spor la treaba.
eu bagam mancarea calda in frigider,de fapt lucrul asta il fac si acum.
am vizinat poze si toti bebei sunt dementiali
www.flickr.com/photos/siliescu
alexandra_25 spune:
Am revenit....am terminat de despachetat...de pus la spalat...si acum mi-am luat o pauza...
Donia,Bambo...
Am vazut ca Dandusica...are net...ce bucurie...ma bucur ca esti din nou alaturi de noi...si am vazut pozele cu Crinuta...iar m-a uimit...e bestiala!.....
Asiza....am vazut si pozicile cu Denis...l-a ajuns pe Mark din urma...e la fel de smecheras.......scumpic foc!....
Nu am reusit sa ne intalnim cu Marinela,nu din vine ei ci din vina mea....ca am umblat ca nebunii si prin tari straine (Ungaria) si asa s-au dus zilele ca nu am avut timp!
Marinela......si sper sa ma ierti...
Bambo...wowwwwww....ce mamica fotomodel....si Antonia ce frumoasa e...cu asa fete are tati cu ce sa se laude nu?...
Am reusit sa citesc din urma...dar nu tot...promit sa recuperez zilele astea....
Va invit sa vizionati poze din vacanta
Pupici la toate
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii
dandusa spune:
ALEX,
super pozele...,tare poza cu Mark in tractor...,se vede ca-i place ,foarte frumosi sinteti si la piscina...si sepcuta lui Mark...,marfa...Bine ati venit acasa...
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
La multi ani,Sebastian ,sa cresti mare ,sanatos,sa ne dai si noua tort...
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dianocica spune:
sebastian! sa te faci mare si sa NU ne dai si noua tort, ca noi suntem deja maaari ma rog, eu una...
diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!
danita spune:
ALEXANDRA pupici , revazut oameni si locuri dragi ! thx . dar am o nedumerire .......in piscina cine v-a facut poza ? mark ? se vede o mana de profesionist :))))))))
dandusel , bb al meu papa bine ... acum nust daca de la aer sau asa papa el ...... nu mai reamintesc ca tov de camera nu se mai poate urca pe cantar ca a depasit limita de "viteza" :)) si inca ceva : te invidiez !!!:) ptr cum arata cele 2 muze : crinel si dandusel :)
donia eu ma gandeam asa : o zi pe Tampa , ziua 2 in Poiana, ziua 3 la iepure , ziua 4 ...vedem noi ca sunt la locatziiii doar picioare bune sa avem ;)
chris : CASA DE BETON ARMAT !! felicitariiiiiiii!! sa o stapaniti sanatosi !!
roxy : ti-am mai lasat offline neshte chestii ..deh am imbatranit ;)
ariadna : io ii dau cereale simple cu lapte de la miluvit .. .sunt pe principiul cand nu ii va mai placea ii dau si cu gust de banane sau " cartofi prajiti " ;))
dianocica: pupici dragutilor !
a_deju: dar oare in pungile de gheata nu merge congelata papa :)? tu zici un cub o data .....pai frateeeeeeee un cub nu ii ajunge lui bb nici acu cand nu are dinti dar cand ii va creste ??? hehe :))
yagmur: te astept in provincie ! se pare ca va cam prieste la capitala !!!
dia: pupici la ciufuliciul meu ca tare mi-e draga cand o vad cu parul valvoi !
pupici
D
BeBelusca
doradora spune:
multumim, o sa fie bine si frumos cand s-o termina santierul. stiti care e visul meu? sa am o masa mare de mijloc si sa mananc la ea,sa o aranjez cum vreau eu, ca aici nu e cazul, se mananca in bucatarie din lipsa de spatiu, la soacra-mea ea e vioara intai si le pun cum vrea ea, iar acasa la mine de unde am plecat nu se mai facuse masa de mult, nu mai conteaza de ce.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
a_deju spune:
quote:
Originally posted by danita
a_deju: dar oare in pungile de gheata nu merge congelata papa :)? tu zici un cub o data .....pai frateeeeeeee un cub nu ii ajunge lui bb nici acu cand nu are dinti dar cand ii va creste ??? hehe :))
BeBelusca
eeee, si tu acuma, scrie si omu' un mesaj in graba, si tu gata, hatz la beregata :)))) ce daca nu s-a inteles nika din ce-am zis??? :)))))))))) deci... ideea era ca se poate dezgheta un anume numar de cuburi, cat sa faca de toata masa, si nu eventual un castronel intreg... si iar am dat in gropi de cat de bine m-am explicat :))) noroc ca voi "este" fete de treaba si le pricepeti din zbor :)))
bineinteles ca atunci cand am scris n-am vazut ca se discutase deja varianta cu pungile, care e aceeasi cu tavita, doar ca e..la punga... :))) hai, ca de data asta, m-am intrecut pe mine insami :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
aka spune:
Sebastian si cu dedicatie speciala pentru Mihnea Octavian
Va multumesc mult pentru gandurile bune. Se pare ca nu e foarte grav. A facut un accident cerebral, a fost destul de usor cred, a ramas cu deficiente de vorbire. Doamne ajuta ca nu e mai rau. Oricum suntem cu moralul tandari...Si Cristina a fost maraita toata ziua, de oboseala ca nu a dormit decat vreo juma de ora. Parca as veni si eu maine, dar nu vreau sa merg cu metroul. Si cu altceva nu am cu ce, George fiind la servici. Eu tot speram ca va fi o intalnire in weekend sa putem ajunge si noi.
Chris felicitari pentru casa.
Pupici la toata lumea .
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
desiree spune:
Multumim de urari tuturor !
aka, imi pare rau de necazurile voastre !
ultimul "progres" al lui fimiu..ca sa zic asa...cineva spunea ca ii roade umarul cand il mananca gingia..al meu imi roade..barbia....si imi lasa niste urmee..
cred ca in curand imi voi baga capul..in frigider...in loc de inel gingival...si sa ii dau barbia sa o roada..la rece !!!
anateo, sa traiasca puiul si sa fie sanatos !
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele