Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
Dia1609 spune:
donia, in forma maxima pe naiba... azi am colapsat, pur si simplu nu ma mai simt in stare sa o iau pe scari in jos cu Oana in brate si sa mai bag si tura a doua de plimbare! mi-e o leneeeee..... sper sa nu fiu nevoita sa ies pe la 8 seara din cauza ca Oana s-a onisnuit cu plimbare mai multa si azi nu si-a facut cele 5 ore minim ... oricum deja stie ca nu trebuia sa fim in casa si e cam agitata ... sper sa reusesc sa o adorm ca altfel va fi mai obositor decat dc as fi iesit la plimbare
Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
doradora spune:
ma intrebam daca o sa ii placa supica. n-a avut nici o problema, a fost de-a dreptul incantata!
am cumparat apartamentul, gata, a semnat alex actele azi. asta inseamna ca in cel mai scurt timp ne apucam de treaba. maine ma intalnesc cu arhitecta, trebuie sa gasim si firma de constructii, ca nu am de gand sa alerg eu dupa faiantar sau electrician. intre timp trebuie sa ne hotaram la mobila, la perdele, si la un milion de alte chestii. de data asta facem mobila de bucatarie rosie, iar gresia si faianta nu vor mai avea nici cea mai mica vinishoara! tre sa ma hotarasc si ce usi de interior sa iau... maine o sa vad si daca pot sa daram ce vreau eu. ma voi distra, n-am ce zice.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dandusa sa nu crezi tot ce scrie pe net.. lasa tu piersicutzele precoce...ti am mai zis eu cum dormea d la o luna toata noaptea...si ne trezea doar cand tragea apa la wc...
...sa inteleg ca el facea singur la toaleta...,pai super...,Dia,scuze ,da' D este mai precoce decit Oana...
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
desiree spune:
quote:
Originally posted by chris80
ma intrebam daca o sa ii placa supica. n-a avut nici o problema, a fost de-a dreptul incantata!
am cumparat apartamentul, gata, a semnat alex actele azi. asta inseamna ca in cel mai scurt timp ne apucam de treaba. maine ma intalnesc cu arhitecta, trebuie sa gasim si firma de constructii, ca nu am de gand sa alerg eu dupa faiantar sau electrician. intre timp trebuie sa ne hotaram la mobila, la perdele, si la un milion de alte chestii. de data asta facem mobila de bucatarie rosie, iar gresia si faianta nu vor mai avea nici cea mai mica vinishoara! tre sa ma hotarasc si ce usi de interior sa iau... maine o sa vad si daca pot sa daram ce vreau eu. ma voi distra, n-am ce zice.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
felicitari !!!
e o senzatie super mometul cand devii apropitar !!!
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
dandusa spune:
quote:
Originally posted by a_deju
... mai nou si de la ulker, de-alea "noapte buna" sau "somn usor", nu mai stiu cum le zice..
...sau "vise placute"....,scuze,da' nu m-am putut abtine,ca te si vedeam...,explicind...
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
DONIA,
sa inteleg ca ar vrea sa-si scoata o masa si deci sa suga mai rar?...s-ar putea sa ai dreptate...,am sa tin cont de asta...,ca mi s-a intimplat de prea multe ori sa se uite pe pereti...in timp ce sugea...asa ca de azi voi lua masuri...
DANITA,
cum maninca Tudor?ma gindeam la aerul de la munte...,trebuie sa il ajute,nu?
Luna 6-a,a Crinutzei
dianocica spune:
quote:
Originally posted by chris80
eh, cum o dai nu e bine...mi ai adus aminte de serviciu...
diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!
dandusa spune:
CHRIS,
felicitari pentru apt,sa-l stapiniti sanatosi,nu cunost acest sentiment...,trebuie sa fie extraordinar...Dai de baut,nu?
DESIREE,
super Octavian,super tortul...,mai da' voi ati facut petrecere in pijamale ,nu?,super...
Luna 6-a,a Crinutzei
Donia spune:
miracooo ce bine mi-a prins sa ascult piesele pe care le-ai pus, saru'manusitele coana! Si chiar ma gandeam ca Sambora suna ca Bon Jovi, si chiar cu Bon Jovi (una din iubirile mele) m-ai servit a doua oara!
Ah, parca simt ca imi creste cate putin moralul, ca ma simt obosita si deprimata zilele astea... poate ar mai prinde bine si niste vitamine.
carla, felicitari pentru banana papata, pe vremea Roxanei nu era alergena, dar cine mai stie acum? Oricum, ideea e ca orice aliment poate sa fie alergen pentru bebelusi, tocmai de aceea se introduce doar un aliment o data, sa se poata observa reactiile.
De acord cu felicitarile de LMA, dar totusi, daca vreau sa felicit un copil care nu s-a anuntat, pot? E voie de la stapanire?
dianocica, zgomotul e una, bun, am avut si eu niste jucarii zgomotoase pentru Roxana, ieftinute si colorate si m-am ... "cacao" pe mine cand am vazut ca din ele au inceput sa iasa un fel de pietricele, ieseau pe unde sunt gaurile prin care trece ata, elasticul sau ce-o mai fi... Asa ca la gunoi cu ele... si incercat altele. Deci grija mare!
Gata ca plec la gradi , mai am de citit si cand ma intorc sper sa va prind din urma ca voi aveti avans de 7 ore.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
desiree spune:
quote:
Originally posted by dandusa
CHRIS,
DESIREE,
super Octavian,super tortul...,mai da' voi ati facut petrecere in pijamale ,nu?,super...
Luna 6-a,a Crinutzei
dea, in pijamale, de Pasti, abia ne trezisem si l-am taiat la 11,11 exact in minutul in care s-a nascut..acum 4 luni de zile !!!
desiree si bebe Octavian
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele