Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

dana - da, ase e, incerc sa vad partea buna caci altfel m-as duce repejor la nebuni. Adam a mancat la 10, de atunci a tot incercat sa adorma, insotit de plans desigur, a atipit 2x10 min, si acum plange iar! Nu e frumos? Sunt multumita ca Matei a mancat mancare si fructe iar acum se joaca. Macar unul e bine si ma incarc de la el!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

lilica si zici ca a fost bine ? ( am prestat si noi activitati de mult lasate uitarii si a fost cu mult mai bine decat dupa prima nastere ) eu mai astept sa-l facem pe bebe 2 peste 2 ani cum planifica al meu ; de pasti mi-a venit din nou stopul si m-a tinut exact 2 zile alea ce erau libere ( nu ca ar fi avut vreo importanta )
cred ca ar trebui sa iau problema mai in serios sau ma trezesc singura cu copilu si sotu fugit cu .... ( era sa zic secretara dar ea e luata de seful lui care a si divortat ptr ea , deci ..... )

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

HRISTOS A INVIAT!
multumim tuturor pentru urari!chiar daca nu scriem zilnic uram si noi La Multe lunisoare tuturor bebeilor din grup!

pt ca ieri am facut 3 lunisoare am fost la cantarit si avem 8300g si 66,5cm.eu ma declar multumita.in rest suntem bine,vorbareti si jucausi.de ieri ne intoarcem de pe spate pe o parte sa apucam jucarioarele din preajma si suntem tare suparaciosi daca nu-i nimeni in preajma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by roandre

quote:
Originally posted by kateryna

Monykk, uite www.protectiacopilului6.ro/Files/formulare/serviciul-alocatii-indemnizatii/adeverinta%20angajator%20indemnizatie/adeverinta-angajator-indemnizatie.PDF" target="_blank">aici adeverinta tipizata pentru completat de catre angajator.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Nu e buna adeverinta asta cel putin pt sectorul 2!!! Este diferita putin de cea pe care am luat-o eu ieri de la ei. Mai bine mergi si cere un formular si roaga-i sa-ti explice cum trebuie completata. Mie mi-au scris cu creionul ce si cum trebuie completat.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Da se pare ca ai dreptate. Formularul ala se pare ca e ok numai ptr sect 6. Desi nu pricep dc le tot modifica astia. Din moment ce sunt prevazute in lege ar trebui sa fie la fel peste tot. Mai ales ca la primarie, doar strang dosarele, iar mai apoi le trimit pe toate la Directia de munca. Am scos textul ptre adeverinta din lege si e asa.

ANEXA 4
la normele metodologice

Denumirea angajatorului
..........................
(elemente de identificare)

ADEVERINTA
nr. ....../........

Se adevereste prin prezenta ca doamna/domnul ............................., CNP ................., domiciliata/domiciliat in localitatea ................., str. ............................. nr. ..., bl. ..., sc. ..., et. ..., ap. ..., sector/judet ................., angajata/angajat in unitatea noastra de la data de ................:
- in perioada de la ................. pana la ............. a beneficiat de indemnizatie de maternitate/indemnizatie pentru cresterea copilului;
- la data de ................ se implinesc cele 42 de zile din concediul de lauzie;*)
- a depus cerere, inregistrata cu nr. ........./........., pentru acordarea ..........................., incepand cu data de .........................;**)
- a realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit sau stagiu de cotizare in sistemul public de pensii, dupa cum urmeaza:
- de la (luna/zi) ...................... pana la (luna/zi) a avut calitatea de ...................... (de exemplu, salariat cu contract individual de munca cu norma intreaga);
- de la (luna/zi) ................... pana la (luna/zi) a avut calitatea de ........................ (de exemplu, somer);
- de la (luna/zi) ...................... pana la (luna/zi) a avut calitatea de ....................... (de exemplu, salariat cu contract de munca pe durata determinata, cu 1/2 norma);
- de la (luna/zi) ...................... pana la (luna/zi) a avut calitatea de ...................... etc.
Ultima zi/luna de plata a indemnizatiei de maternitate/pentru cresterea copilului a fost ............ .
Indemnizatie restanta pentru cresterea copilului, aferenta perioadei: de la (luna/zi) ................ pana la (luna/zi) .............. .
Subsemnatul ....................., avand functia de ......................, declar ca datele cuprinse in prezenta adeverinta sunt reale.

..............................................
(Semnatura si stampila reprezentantului legal)

------------
*) Se completeaza pentru situatiile in care persoanele se afla in concediu de maternitate si nu s-a deschis inca dreptul la indemnizatia pentru cresterea copilului.
**) Se completeaza pentru situatiile in care cererile nu au putut fi solutionate pana la data de 31 decembrie 2005.

Este Anexa 4 din Hotararea de Guvern nr. 1025 din 09.august.2006 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, cu modificarile si completarile ulterioare. O gasiti si aici. Dati la download si va da textul integral, inclusiv anexa. Desi la cat de ametiti sunt astia...mai bine mergeti la directia de alocatii, luati formularul si pe urma la munca sa-l completeze, iar mai apoi inapoi la alocatii. Off, ca asa ne ingreunam noi viata din cauza unor oameni care nu au ce face si modifica ce e standard. D-aia e standard ca sa fie la fel peste tot, nu sa modifice ei.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina

adela si eu sunt cam in aceeasi situatie cu hainele pt botez. maine merg sa-mi caut ceva dar parca vad cum o sa ma umplu de nervi.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Dana e adevarat ca exista o disputa mascata intre fetele din Romania si fetele "din afara".Asta generally speaking.
Iar in particular..da-mi voie sa te conttrazic...fetele din tara au acces la tot atat de multe informatii cat si cele din afara,long live the internet.Iar unele dintre noi,desi avem acel stegulet al Romaniei la profil,traiesc sau au trait ani buni in strainatate.
Aelita nu ne-a jignit si nici nu ne-a facut inapoiati....Fata a spus cum se procedeaza in toate tarile civilizate,care trebuie s-o recunoastem,chiar daca nu ne place, ca sunt inaintea noastra la cam toate capitolele... pai din asta inteleg ca suntem inapoiati.Nu e vorba de cum s-a simtit Catalina,era vorba de cum m-am simtit eu personal,nu sunt avocatul nimanui.Si asta o spun tocmai eu care fac parte mai mult sau mai putin din categoaria fetelor "din afara".
Nu vreau sa degenaram in hai sa vedem cine e mai destept dar dupa ceva vreme petrecuta in fara tarii am ajuns la concluzia ca romanii nu sunt nici pe departe asa de "nedezvoltati" cum ar crede unii..altfel nu am fi atat de cautati pe piata externa de munca,inclusiv pe cea medicala.
Si cu asta am terminat si pledoaria la capitolul diversificare.M-am abtinut la disputa fumat in timpul sarcinii,cezariana vs nastere naturala,alaptat vs lapte praf si as vrea sa rama in umbra si de acum in colo la polemicile astea

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

si eu ma declar super multumita mai ales ca Amon este un copil cum nu m-am asteptat:doarme noaptea cate 5-6 ore legate lucru pe care la Ken l-am avut dupa varsta de 1 an.probabil e de vina si fratiorul mai mare care e extrem de galagios iar Amon nu se poate odihni si de asta doarme mult cand prinde momentul.singura mea grija e sa nu-mi pierd laptele (caci s-a cam imputinat)pt ca el nu se trezeste noaptea sa suga.in rest nu zic ca e usor dar nici greu nu e.prima luna jumate mi-a fost mai greu caci a trebuit sa ne acomodam cu statutu de 4 membi in familie.acum reusesc sa fac tot ceea ce-mi propun ,poate mai putina curatenie pt care nu ma mai stresez.lucrul cel mai important e sa fie copii curati,mancati si sa aibe amintiri placute cu parintii.cel mare ma mai supara dar asta e il inteleg si pe el caci are impresia ca-l iubesc mai mult pe Amon decat pe el (pt ca stau in brate cu cel mic) dar cand ii vad zambind ma topesc mai ceva ca o inghetata si uit de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ok,Adinush,iar s-a scos din context...dar asta e ceva normal.Vroiam sa spun ca nu toata lumea are timp de net sa se informeze,vezi ce spunea Catalina,si ca ea multe alte fete.Pe cind aici iti vine moasa acasa si-ti spune tot,mura-n gura,fara ca tu sa misti un deget.Asta era ideea.No offence!

Eu nu am de gind sa ma cert cu tine,dar tu i-ai luat apararea Catalinei,care e intr-o pasa proasta si are tendita de a se supara din nimic,iar eu incercam sa-i explic ca nu are Aelita nimic cu ea sau cu alte fete din Ro.Isi spune doar parerea...iar tonul din nou se interpreteaza!

Deci nu are rost sa mai provoci o alta disputa intre fetele din Ro si cele de afara ca nu are nimeni nimic de cistigat din asta.Nu suntem noi cu nimic mai presus ca locuim in alta tara.Asa e viata si nu se stie unde ajungi si tu sa locuiesti pina la urma.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Bits ma bucur ca esti bine, pana sa spui tu ce greutate are Amon, Elluta mea era cea mai dolofana! Ma bucur ca sunt 'bine crescuti'. Si la noi se doarme noaptea de la 10-11 a 6-7, ceea ce e super, ma simt si eu om...Asteptam poze noi!

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Eu chiar nu mi-am dat seama ca exista o disputa intre fetele din afara si cele din Ro...

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput