Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

Am vazut iar poze de copii frumosi, care mai smecheri, care cu pui galbiori, care de sfintele Paste cu un deget "evlavios", care dintosi si infometati, care la gratar pe acoperis...

Se discuta intens despre diversificare asa ca o sa imi dau si eu cu parerea: In ciuda alaptatului exclusiv la san am ascultat multele pareri din jurul meu si am inceput diversificarea lui Matei inainte de 6 luni. La 4 luni prima incercare au fost cerealele si a reglat scaunele rare si chinuite pana atunci. Insa ce a urmat a fost un cosmar si sunt convinsa ca Matei e asa de dificil la mancare datorita acelui inceput cu stangul. Asa e: fructele sunt usor acceptate de copii (desi nici pe astea Matei nu le-a vrut, doar ca ma-sa a insistat "ca asa e bine" ) si cand am introdus legumele, urletele erau cat casa, refuzul categoric. Abia mult mai tarziu am concluzionat ca baiatul meu, alaptat fiind nu era pregatit pentru o diversificare timpurie. Asadar, ca si in spital unde scrie pe toti peretii sa se dea copilul spre alaptare imediat dupa nastere si ti-l aduc dupa 6-8 ore, si cu diversificarea e la fel: una scrie in carti si una te sfatuiesc doctorii! Deunazi am intrebat asistenta pediatru de ce sa ii dau suc de la 6 sapt daca e alpatat. A zambit nestiutor si a zis ca nu-i face rau... Dar despre cate patimesc apoi cu celelalte, asta nu mi-a spus. Tot cu Matei vazand ca intampin greutati in alimentare am intrebat dr ce sa fac...raspunsul: insistati ca e alintat, asa fac toti! ...cum vi se pare?
Cu Adam nu mai fac experiente. Voi lungi cat mai mult alaptatul si diversificarea o voi incepe cat mai tarziu posibil. cu laptele nu se mai intalneste- era vb desigur despre laptele de mama (nu cred ca aelita a facut referire la tine cata- caci tu nu mai alaptezi de mult.
adela- bubele lui Adam mai apar uneori si daca vad ca se ingroasa gluma il dau 1-2 zile cu Elocom (la intervale de 7-10 zile la nevoie)si e ca nou.
alinuk- am prestat si noi activitati de mult lasate uitarii si a fost cu mult mai bine decat dupa prima nastere.
cristiana - si eu zic sa lasi deoparte cele 2 varste. In fond cand vei trece la ani, nu va mai conta deloc.
indemnizatia - mi s-a spus ca se primeste dupa cca 2 luni de la depunerea dosarului la primarie.

In alta ordine de idei, am fost ieri la Cta la casa de pensii ai am transferat alocatiile si indemnizatia in cont BCR. Am cumparat Adaptor pt Matei la carut si sunt ff multumita (deja ne-am plimbat cu el). Am facut cumparaturi de botez si ne-au mai ramas bani!

vb mai tarziu ca sunt intre plansetele lui Matei...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Adinush,eu zic ca Aelita nu ne-a jignit si nici nu ne-a facut inapoiati...asta a scris Catalina ca a simtit,deci s-a interpretat mesajul ei.
Fata a spus cum se procedeaza in toate tarile civilizate,care trebuie s-o recunoastem,chiar daca nu ne place, ca sunt inaintea noastra la cam toate capitolele.Si chiar a subliniat ca fiecare face ce vrea,de fapt,si-a spus doar parerea.
Eu am mai patit odata o faza asemanatoare,cind contraziceam pe cineva din Ro ca poti ramane insarcinata in prima luna dupa pilule si tot pe forum a fost discutia.Degeaba am incercat eu sa-i spun ca aici dr zic ca e normal si copii sunt sanatosi,fata o tinea pe a ei ca dr din Ro spun sa faci pauza 3-6 luni ca altfel pateste copilul nu stiu ce.Eu mi-am ascultat medicul si am un bb minunat.
Dar ca si cu diversificarea, nasterea cezariana sau normal,alaptarea...si multe altele sunt subiecte unde apar controverse,pentru ca nu se portivesc cu mentalitatea romanului.Iar fetele de afara sesizeaza asta mai repede si de aici discutii.
Fiecare face cum crede,nu ne impune nimeni nimic,dar este forum si e normal sa ne spunem parerea.
Iar daca fetele de afara au acces la mai multe informatii sau sunt supravegheate de dr mai bine,e normal sa o spunem.Chiar n-as vrea sa se simta nimeni jignit,cind o fata de afara incearca sa ajute,de fapt.

Hai ca eu chiar ma bucuram ca la noi la Stelutze nu se cearta lumea si chiar as vrea sa ramana asa ca era atmosfera tare faina.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

acum imi pare rau ca am intrbat de diversificare

ma consolez cu gandul ca va trece totul la fel ca si discutiile din timpul sarcini unde ne bateam care naste normal si care cu cezariana sau care alapteaza la san si care da lapte praf

asa ma obosesc " certurile " astea
suntem impreuna de cel putin un an mi se pare asa aiurea

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by kateryna

Monykk, uite www.protectiacopilului6.ro/Files/formulare/serviciul-alocatii-indemnizatii/adeverinta%20angajator%20indemnizatie/adeverinta-angajator-indemnizatie.PDF" target="_blank">aici adeverinta tipizata pentru completat de catre angajator.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Nu e buna adeverinta asta cel putin pt sectorul 2!!! Este diferita putin de cea pe care am luat-o eu ieri de la ei. Mai bine mergi si cere un formular si roaga-i sa-ti explice cum trebuie completata. Mie mi-au scris cu creionul ce si cum trebuie completat.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Adela,ba e bine ca ai intrebat...ca uite asa mai invatam si noi.Ca suntem la inceput toate.
Lasa ca va trece si asta cum a trecut si discutia cu nasterea naturala vs cezariana.Pina la urma simtim toate pe pielea noastra ce e bine si ce nu.
Din greseli invatam,de fapt.

www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Si daca mai aud pe vreuna din voi ca aveti copil mofturos si plangacios:
Mate a dormit primele 2 ore legate abia la 1 luna si 3 sapt.
Matei a plans EN-GROSS pana la 5 luni.
Matei a dormit o noapte intreaga la 7 luni.

si totusi l-am facut pe bb2:

Adam mananca inca la 3 ore.
Adam in pauze sta linistit doar in brate 2 ore, plange 45 min (daca nu si in cele 2 ore de mai inainte) si e vesel doar 15 min.

Cum vi se pare?

Mie? Frumos: inca am puterea sa fiu mandra de cei 2 copii, sa nu necesit ajutor, sa ma descurc financiar cu amandoi, sa nu ii arunc pe geam pe amandoi cand incepe tam-tamul. Viata e frumoasa si daca eu o spun inseamna ca la voi e parfum cu iz de tutun (Cigarillio se numeste-dar nu l-am mai gasit de mult pe piata).

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

va salut si va scriu mai tarziu
am treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Adela nu e vina ta. A mai fost una cu fumatul...

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Bravo tie Lilica,daca dupa atatea greutati,mai ai puterea sa vezi partea frumoasa a lucrurilor,esti de admirat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

dana ivona candva tot se ajungea si la asta nu ?

alinuk foarte frumos cadoul ptr nasi sunt convinsa ca o sa le placa

eu sunt cam amarata sambata e botezul si nu stiu in ce sa ma imbrac nu mai intra nimic pe suncile mele nu-mi vina sa-mi cumpar ceva ca ma demoralizez total si in plus de unde naiba iau marime asa mare ?
nu am luat cadou la nasi si presimt ca ma voi certa cu al meu ca nu e prea "darnic" din fire si nu vreau sa le iau cine stie ce prostie doar de dragul de ale lua ceva
in plus imi pica parul rau de tot si a mea isi infige manutele in el si trebuie sa-i curat mana ca are numai fire de la mine din cap
de fapt peste tot gasesc parul meu si nu m-as tunde ca numai ce a crescut si-l gasesc mai repede cand e mai lung
azi vine maica-mia asa ca vreau sa merg la cosmetica sa ma pensez si sa ma epilez ( daca ma ia ca nu am programare normal )
deci sunt toata o fericire

cristiana tu ce ai mai facut cu picatul parului ? te-ai mai tuns totusi ?

dana si a mea doarme de la 11 seara pana la 8 / 9 dimineata manca si o pun in pat si adoarme singura ; seara nu adoarme decat in brate ; totusi dimineata nu mai doarme asa profund trebuie sa fiu mereu pe faza ca-i mai pica suzeta si trebuie sa merg sa i-o dau ca se smiorcaie

lilica esti mamica model "Mie? Frumos: inca am puterea sa fiu mandra de cei 2 copii, sa nu necesit ajutor, sa ma descurc financiar cu amandoi, sa nu ii arunc pe geam pe amandoi cand incepe tam-tamul. Viata e frumoasa si daca eu o spun inseamna ca la voi e parfum cu iz de tutun (Cigarillio se numeste-dar nu l-am mai gasit de mult pe piata)." felicitari un pupic mare de mine si alexia

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput