Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Adela,am fost si eu ieri sa-mi caut ceva pentru botez,dar n-am gasit nimic sa ma avantajeze.Nu stiu ce naiba pun pe mine sa nu ma enervez cind ma uit in oglinda.
Iar parul imi cade si mie de ma dispera.Noroc ca e blond si nu se vede chiar asa in toata casa.De tuns,nu se pune problema la mine ca as arata ca naiba.Am intrebat moasa si cica e pe baza hormonala si nu am ce face decit sa astept ca trece.Asta e,sa sper ca nu voi cheli de tot.
La faza cu cadourile,iar nu am luat nimic si pina la urma nici nu iau.ca la noi nu se stie de obiceiul asta si la botez important e bb sa primeasca cadouri.Noi astia mari nu suntem asa de importanti,zic eu.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Adam urla de la cca h 11, rau de tot. A trecut prin toate culorile universului, iar pozitii doar (n+1)k si degeaba. Daca asa cere el de mancare si asa se lungeste intervalul, atunci nu avem nici unul nici o sansa. A mancat la 10 si pana la 13 nu primeste nimic, cu tot plansul lui!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

azi am o bebelina tare somnoroasa, dupa ce ieri imi dormea cate 5 minute si se trezea si vroia leganata, plimbata si apoi hranita , asa ca mai forumez si eu. Si eu ma uit la pozele cu bebei si tare scumpici mai sunt!
Crishtinutza nu te-am vazut pe listutza, nu ne dai datele sa te trecem? Si poate ne pui si tu poze cu bebelina ta in albumul comun. Vad ca bebelinele noastre urmeaza acelasi program, a mea cere de mincare de 3 zile in cursul zilei la 1,2 sau 3 ore, maninca foarte mult, amandoi sanii, ea care se satura pina acum numai cu unul; am crezut ca a scazut productia de lapte si i-am dat cand a cerut, insa de atata tras de sfarcuri, cate jumatate de ora la unul, iar le am rosii si sensibile.
De azi noapte de la 3 maninca iar numa un san, cred ca s-a reglat iar cumva productia si adoarme dupa supt. Si acu doarme dusa. Si a mea se screme, insa sunt dureri de la gazele din burtica ca noaptea nu o pot face deloc sa dea aerul afara si dimineata pe la 6 ne scremem si foim, ii dau sa suga si se linistete. Trage partzuri si tipa si asta din cauza ca nu scoatem aerul afara noaptea. Daca nu se linistete, o pun in leagan si vorbeste cu pestisorii si adoarme acolo.
Si eu la nastere m-am pricopsit cu 5 hemoroizi si o constipatie urata, ieseam afara numai cu supozitoare cu glicerina si eu si fii-mea; hemoroizii s-au retras singuri, am cumparat niste supozitoare dar nu le-am folosit inca ca nu ma supara, iar constipatia am rezolvat-o cu fructe uscate (prune si caise) am mincat 3 zile si s-a regalat tranzitulsi la mine si la ea, in schimb am facut gaze multe de la ele iar bebelina urla de dureri de burta, dar a inceput sa faca caca mult si fara ajutor. Acum beau dimineata o cafea diluata cu lapte si vad ca merge, fata face caca singura, fac si eu imediat dupa cafea si nu mai are asa multe gaze. N-o fi buna cafeaua ca alaptez, eu am baut si in timpul sarcinii o cafea dimineata insa am renuntat dupa ce am nascut.
Ivona am vazut poza cu Ella cu oul in brate, e mortala Ella cum zambeste in poza. Noi nu am vopsit oua, am cumparat numai un cozonacel si niste coaste de miel. Si noi avem o poza asemanatoare cum am petrecut pastele

Suntem asa de obositi de mutarea asta, ne-a epuizat psihic pasaportul fetei, am fost de 3 ori la Londra la consulat cu masina cate 300 km, iar in Ro nu ne-au facut pasaportul; aveam biletele de avion luate si nu aveam pasaport ptr fata; am pierdut biletele, nu ne-au ajuns pasapoartele noastre in germania cu DHL, din cauza asta sotu nu a mai venit in Anglia si am facut o depresie tare urata. Sotul abia incepuse noul contract, a intins coarda sa-si ia liber o saptamina, am reusit sa-i facem poze cu ochii deschisi fetei, apoi o zi la Londra, alte acte facute, plecat sot in Ro si venit inapoi cu pasaport (care este o bataie de joc nu i se vede fata fetei deloc in poza scanata, d-apai sa se vada ochii, ca deh incalcau legea daca nu avea copilul de 1 sapt ochii deschisi in poza). Impachetat 200 kg de bagaje si trimise in Germania, urcat in avion in ultimul minut, eram sa-l pierdem si pe asta si desfacut bagaje si stat cu casa ca un depozit o saptamina.
Acum incerc sa deslusesc sistemul medical de aici ca asta ma roade cel mai tare, sa gasesc un medic care vorbeste engleza ca noi germana nu stim, sa ma duc cu fata la control ca in Anglia am fost ultima data la o luna la pediatru cu ea.
Nu mai stiu cine a mai avut ruptura de vagin la nastere, pe mine m-au lasat ma ma rup si m-am rupt rau, in cat timp s-a vindecat? Am avut o tentativa de dar ma doare rau si cred ca au facut-o mai stramta! La medic nu stiu unde sa ma duc aici, poate cand venim in Ro ptr botez o sa am timp sa ma vada si pe mine vreun ginecolog.

Off , durerile astea de burta, de dimineata scriu la mesajul asta si acu fac ture-ture sa-i pun suzeta, ce mai roade la ea cand o doare burtica.
va pupacim

Mergi la inceput

Of,Tzuchi,ce peripetii ati avut si voi...si cu bb mic.
In ce parte a Germaniei v-ati mutat?Ca poate gasiti medic romani,sunt destul de multi aici.
Uite intra aici ca fetele sunt dragute si sigur te vor ajuta.

www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Lili si a mea urla, acum cere la 2 ore, 2 ore jumate de mancare, si ii dau, ca ma tampeste de cap. Vad ca nu plange de burta...

Tzuchi ma bucur ca sunteti mai bine, o sa trimitem si noi actele la soacra sa ii faca pasaport fetei in Iasi, e mai simplu. Am vrut sa le facem aici dar ne-au amanat o data si acum avem nevoie de cerificat la botez. Speram ca putem trimite actele acasa cu nasica.
Mortala poza cu Ana cu berea :D...

Adela si eu am probleme cu imbracatul, am o fusta si cred ca merg sa imi iau si sacoul de la ea (le aveau pe amandoua dar am zis - ce-mi trebuie!) si acum imi au seama ca am nevoie. Cum imbracati copiii la botez? Ca si aici imi bat capul. Trebuie rochita alba neaparat?

Dana si mie im cade parul peste tot. Mi-am facut permanent si acum e si mai rau.

la fete

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

haideti mey fetelor ca nu trebuie sa va suparati ,aici e un forum in care toata lumea isi spune parerile si oricum fiecare face ce crede ca e mai bine pt copilul lui .Au mai fost astfel de discutii si in legatura cu cezaiana si nastera normala si pana la urma fiecare dintre noi a facut cum a fost sfatuita de medic ...sau cu alaptatul , cu vaccinurile. Noi aici discutam ca sa mai aflam cate ceva despre ce nu stim dar nu e litera de lege.
Cristiana sincer si eu ma gandeam sa incep diversificarea devreme mai mult de gura soacra-mi si a altor neamuri dar nu fara sa vorbesc cu medicul. Mor cand le aud cum le dadeau mancare la 2.5 luni la copii si ca eu de ce nu ii dau.
ylilimic fi tare pe pozitii si nu renunta dar asta daca sti tu ca ii face bine . si eu tot asa as face dar numai daca nu ar fi sotul acasa ca el ma dispera sa nu planga fata deloc de parca ar trebui sa fie muta. Succes!
In legatura cu hainele de botez si mie imi e groaza sa ma apuc sa-mi caut ca sunt sigura ca nu o sa-mi placa nimic iar ce o sa-mi placa o sa fie mic pt mine
Parul imi cade intr-o veselie si mai e si negru si lung iar fie-mea ma mai trage si de par

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070410&ctime=225442" target="_blank">Mi-am schimbat coafura. Va place?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kateryna

www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070410&ctime=225442" target="_blank">Mi-am schimbat coafura. Va place?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Vai ce haios e...micutul indian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

La cazutul parului ma abonez si eu..cica mai am de asteptat pana se regleaza..poate dura pana la 1 an pai pana la un am raman cheala.Coafeza mi-a recomndat nush ce tratament(extern) dar sincer cred ca dau banii degeaba pana nu se regleaza cauza intern.
Eu de botez nu mi-am cumprat nik ca m-am incapatanat sa nu-mi cumpar haine mai mari de marimea 38.Am avut o rochie nearga din aia tricotata(gen pulover din ala lung dar mai eleganta) si cizme.Singura faza naspa e ca se mula pe burta dar aveam niste colanti din aia mai grosi si mai strangeau un pic burta.
Aa..si sa ma laud..duminca am incaput pt prima data de l nastee intr-o pereche de blugi de anul trecut cam fortati cei drept dar nu se pune

Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

mai fete, haideti sa va distrez si eu cu diversificarea

Ma ofer voluntar ca obiect de studiu pentru marii cercetatori di n toata lumea
sunt nascuta la 7 luni, am avut 1.900 g.
cam pe la o luna(o sun pe mama sa intreb exact) a inceput mamaie sa imi dea zeama din mancarea de cartofi, zeama de ciorba de fasole, si cam tot ce mancau ei. Nu zic ca asa trebuie crescut un copil, dar incep sa ma mir cum am trait 27 de ani, fara ca zeama aia de fasole sa aiba repercusiuni asupra organismului meu.???
Singurele boli pe care le-am avut au fost raceli(si nu le-am tratat niciodata cu antibiotic) si eterna gastrita a studentului care sta in camin.
Are dreptate si catalina, de ce nu suntem toti cu rinichii si ficatii in pioneze daca e chiar asa dezastru sucul ala de mere simorcovi si ce-o mai fi?
e adevarat si ca domnul CAPRARU a scos o carte acu 1000 de ani, si o reediteaza la infinit(sincer sa fiu nu am stat sa fac studiu pe carte sa vad daca vine cu ceva nou), carte pe care unele persoane o citesc ca pe biblie.
zic si eu acuma, nu ma luati la pietre, ca tanti doftoreasa stie si ea ce stie, si nu ar risca sa faca experimente pe copii, si nenea cercetatorul din "tarile civilizate" (expresia asta ma seaca la propriu... ce mai, noi suntem maimutze?)face exeprimentul in laborator, si simularea lui pe cele n-spe computadoare i-a dat un rezultat si a venit si el cu o teza noua. acum intreb: studiile astea au venit cu un pacient si au zis, uite mai, asta are ficatii praf ca a mancat suc de morcov la trei luni jumate!!!sau a fost teza de doctorat a vreunuia?

NU cred ca are cineva de pe aici timp de studii aprofundate pe tema asta, dar normal ar fi sa nu mai condamnam atata deciziile fiecaruia., si sa mai lasam textele astea cu..... voi romanii inapoiati, pentru ca doare, sa stiti

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput