Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)
Raspunsuri - Pagina 4
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Poze noi cu Seby aici
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Nu ma pot abtine sa nu remarc: ce mare a crescut!!! Wow!
O sa pun si eu poze dupa examene. Si as mai face un album, sa vad mai bine cum au crescut toate ciresucile
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by DianaRquote:
Originally posted by carminabulina
Plus ca daca mi-ar fi trecut o asemenea josnicie prin minte ai fi putut sa te ambitionezi sa-ti faci tu tricou acolo, ca nu e musai sa-l primesti de aici, sa faci poza si gata. deci eu nu as fi avut cum sa impiedic asta. De aceea rationamentul tau mi se pare cusut cu ata alba si de agitat apele de poamana.poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Of, of Carmina, Doamne fereste sa te contrazica cineva sau sa-ti spuna ceva nu tocmai pe placul tau ca-i vai de capul lui...Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
FilmuleteLamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
Diana sunt foarte obosita si trebuie sa hranesc si copilul dar revin mai tarziu cu o explicatie. Ai citit mesajul meu si pe urma pe cel al Cameliei ca sa spui tocmai ceea ce ai spus. Aici nu era vorba sa fie cineva de acord cu mine sau nu, ci de faptul ca mi s-a pus in carca o acuzatie foarte grava. Oare nu era cazul sa explic? Si m-am enervat. Sunt om pana la urma nu pot primi asa palme peste palme si sa raspund cu zambetul pe buze. Si ce e atat de greau de sesizat ca era clar impotriva mea fara fundament? De ce nu s-a suparat pe Luana cand a propus acesta idee? Atunci nu s-a gandit nimeni ca in aceasta propunere se ascunde ceva atat de diabolic incat sa ne separam de fetele care nu pot primi tricouri? SAu cui i-a placut ideea mea nu este la fel de vinovata ca si mine? Pe bune ce nu este evident? Cu ce ai fi vrut sa fiu de acord?
Acum ca tot am scris, Cami, lasa-ma in pace. Nu am nimic cu tine astept acelasi rezultat. Ma gandesc ca poate te-a suparat faptul ca am avut aceiasi idee cu a ta si a nu mai stiu cui ai spus si de fapt nu am vrut sa recunosc ca o stiu de la voi. dar sincer asta aveam in cap de cand a aparut moda cu monatjele doar ca am uitat sa o expun.
Si repet, a fost o simpla idee, o propunere, Atat nimic mai mult. Nu am impus, nu m-am gandit la cine are sau nu tricou, pentru ca la sfarsitul mesajului cu pricina de asemenea am propus sa bagam in montaj toate fetele din lista. Deci? De unde se intelege ca as propune chestia cu cine are tricou sa apara cine nu, nu.
Diana stiu ca esti draguta cu mine de complezenta, multumesc, dar chiar nu am gresit cu nimic. Chiar asa trebuie sa ma "ciupi" la fiecare mesaj? macar daca o faci explica-mi si mie unde e greseala mea in mesajul initial? Cu ce am gresit in mesajul ala si alte fete cu acelasi subiect pe masaj nu au facut-o?
Pe bune? Ma simt ca dracu, ce aveti?
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
a_daniela spune:
Buna ciresici,
Lily ciresele care nu sunt active se pot inscrie la tricouri? Poate asa va fi recunoscuta si ciresica mea cand iese la plimbare cu bunica in IOR:)
Si vin si eu cu idei: tricouri albe cu o cireasa mare rosie, imprimata pe fata sau spate. Si de scris cred ca ar trebui intradevar ceva haios: cea mai dulce ciresica 2006 sau mancati-ma sunt cea mai dulce cireasa de 2006.
Dar oricum ma supun majoritatii, si ar fi super ca tricourile sa fie toate la fel.
Va pupicim.
angelica_g spune:
Si, ca sa nu creada lumea ca ma fatzai pe-aici vaitandu-ma ca nu am timp (da' ia uite ce grozava sunt io, cu 3 plozi si totusi muncind, citind, scriind, chiar mai grav, dand sfaturi) am sa va spun secretul acestei saptamani:
1) Subsemnata, discopatie lombara L4-L5, tratata in ultimele 2 sapt. cu fizioterapie ca sa ma pot misca (la propriu); concluzie: nu m-am putut lupta cu mobila, covoarele & co.; doar cu perdelele si draperiile). M-am scos la capitolul curatenie generala (din pacate, nu-mi face nici o bucurie ca nici macar de 2 ori pe an, nu-mi intorc josul in sus!)
2) Sara mica a migrat, de luni-seara, la mama! Daca nu i-am mai dat tzitzi, si am plecat f f devreme la serviciu, mamei i s-a parut mai comod. So, noaptea- somn de voie, seara- mancare la sot si Rob, eu pe langa, post tuturor, deci no-steak!, ... trai-pe-plai!
3) Razv e la socrii, tot de luni! Il duc ei dimineata la gradi, si seara, evident, nu-l mai aduk pt ca de cele mai multe ori el doarme cand noi ajungem acasa;
4) Clasa IV-a B de la sc. nr. 19 din Pitesti nu a mai facut ore atat de pretentioase! Teme mai lejere, Rob mai fericit, mai fentate, mai aburite... mami nu a mai fost invitata la lectii...
5) La job ma kinui sa-mi gasesc un ajutor! e perioada cand nu se depun declaratii, insa nu am facut inca nici o sitatie financiara pt 2006! Daca nu-mi pune nimeni sula-n coaste, iaca! trag si eu kiulul nejustificat (Rusinica, Irinoaso, rusinica!!!)
6) sotu' ma ameninta ca de Paste pleaca in Italia, pt a rezolva o problema mai importanta decat a fi cu familia cu ocazia acestei sarbatori! Fapt pt care, m-am decis sa nu incep cu bucatareala de miercuri, sa nu mai fac praji si salate, pt ca eu si numai eu as fi cea care ar "defrisa" totul... Si-mi miroase a nesimtire, cand fetele sa lauda ca slabesc (bravo lor!!!) si eu nici macar nu ma gandesc ca ar fi nevoie! - VA rog, nu ma intrebati cate kg am in plus! M-as simti vinovata pt ca sunt atat de multe si totusi nu imi fac griji (suficient de stimulatoare pt a trece la actiune!")!
DAR:
1) maine vreau sa termin cel putin 1 bilant! (ca sa simt macar un progres psihologic!)
2) de maine am toti copiii acasa si voi fi singura (nici nu vreau sa ma gandesc ce rabdare trebuie sa incarc!!!)
3) vreau sa dau si eu o nota de improspatare casei, si am sa trec la smotru cel mai elementar cu putinta;
4) trebuie sa ajung la biserica! Sa-i multumesc lui Dumnezeu pt tot ceea ce mi-a oferit, sa-l rog sa-mi daruiasca intelepciune, rabdare, ingaduinta si sanatate si sa aprind inca o lumanare pt Mariuca lui Irinel (pe care nu am uitat-o si care inca imi mai stoarce lacrimi!!!
)
5) in we vreau neaparat sa fac sedinta foto cu care m-a atzatzat Luana! Musai!!!
Final important:
Vreau si eu un tricou (preferabil rosu), sa fie remember cireasa 2006 (imi plac TOATE ideile, incat imi vine sa comand 10 - desigur, departe de puterea mea financiara!) si ma supun majoritatii.
Lacri, da-mi IBAN-ul! te rog!
angelica_g spune:
Sebitza, puisor dulce si scump! Imi faci pofta de inca un baietel! sa cresti mare, smecherut frumos!!!
Moama! incepeti sa ma umpleti de ridicol! Fetelor (si baiatu!) mie copii cestia kiar imi plac! Ii ador! Nu dati cu rosii! Nu vreau sa obtin pupaceala nimanui! Ma topesc!
Uite... daca am sa gasesc vreunul care sa nu-mi placa, promit sa spun! Ma credeti?!
Va urez toate cele bune!!!
P.S. Imi pot si eu pune adresa de mail pt o zi-doua in mesaj?! As vrea sa-mi scrie si mie, un cuvintel, cat mai multe fete, ca sa le bag in listuta... Mi-e mai usor sa trimit felicitari asa... Daca se poate...:
irinaglinta@yahoo.com
LYLY809 spune:
Fetelor, va trimit IBAN-ul incepand cu data de 16 aprilie, nu-i nici o graba, n-o astept dupa ei ca sa fac comanda. Intai sa hotaram cum vor arata. Si sa apara arleena pe aici..s-o fi suparat si ea????
Lista:
arabela, gabi25, doroti, luana, carmina, andreea-amiss, oana lu' Paul, danapuiu, dianaR, inaioana, roxana, cocutica, steluta, virgi, cami, a-daniela, angelica si, fireste, arleena. Si eu.
Lista e deschisa...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
DianaR spune:
Ama, noi facem chef maricel ptr ca sarbatorim pe amandoi pruncii odata... La un club sportiv tragem niste gratare.
Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
DianaR spune:
Carmina, nu sunt draguta cu tine de complezenta. Practic ma faci prefacuta si urasc chestia asta. Ptr ca nu sunt. Daca nu spun verde in fata toate cate imi trec prin cap ci imi permit sa mai stau si sa mai cuget ininte sa ma pun sa scriu la suparare nu inseamna ca "sunt draguta de complezenta". Ptr mine asta chiar suna a insulta. probabil mi-ai atins coarda sensibila.
Camelia pur si simplu nu s-a gandit la variantele spune de mine, tine si Lacri, deci da s-a simtit data la o parte, exclusa ptr ca nu are acces la tricouri. Deci nu vad nici un rationament cusut cu ata alba...
Edit, continuarea, ca am dat send din greseala.
Chestia cusut cu ata alba inseamna sa acuzi pe cineva ca minte si inca in mod grosolan, si Cami nu a mintit.
Mesajele tale astea din ultimele zile au un ton certaret si agresiv in ele. Ma gandesc ca e felul tau de a fi, franc si usor agresiv, si se reflecta si in mesaje. De asta am zis ca Doamne feri sa intre cineva in colimatorul tau...
Oricum, s-o lasam moarta. Am alte lucruri mai frumoase de facut decat sa ma ciondanesc pe forum. Daca vrei sa ingropam securea razboiului, bine. Eu asa voi face. Sa nu spui cumva ca incerc sa te privez de dreptul la replica, nici prin gand nu-mi trece, dar eu ma voi opri aici.
Edit 2 am facut o varza cu citate... Asa ca am corectat Sper.
Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
CamiM spune:
Carmina cum ar fi acum sa te iau si eu in balon ca intrepretezi tu nu stiu cum ce am scris eu? Si nu cred ca e cazul sa te pui pe post de victima avand invedere ca tu ai inceput sa "dai" cu mesaje virulente in mai multe persoane de pe forum;si de care palme vorbesti? De la mine? Sincer nu imi amintesc sa iti fi facut nimic dar daca s-a intamplat imi cer scuze, nu am facut-o cu intentie.
Poate ca eu am interpretat gresit mesajul tau cu pozele caz in care trebuia sa explici frumos.. in fine cred ca cea mai buna idee este sa ne ignoram reciproc.
O zi buna!
DianaR spune:
Ama, frumos ginerica al meu ca o fetita! Am intrebat-o pe Timi daca ii plac pletosii
... Inca delibereaza...
Diana,
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:

de