Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)
Raspunsuri - Pagina 5
ama_kaly spune:
Diana
, sa imi spui ce delibereaza Timi!
Pozele nu erau toate, abia acum am reusit sa le pun pe toate..tare greu si prost merge webshots-ul! 
Restul de poze aici incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2728798960080086297szAZFK Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
DianaR spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Diana, sa imi spui ce delibereaza Timi!
![]()
Pozele nu erau toate, abia acum am reusit sa le pun pe toate..tare greu si prost merge webshots-ul!
Restul de poze aici incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2728798960080086297szAZFK
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
A dat din nas ca fie, accepta, mi-a intors spatele si a plecat afara cu tata-su...
Mofturoasa mica...
Wow, Sebi a rasturnat tarcul? Asa fortos e? Apropo, pare ca s-a lungit si nu mai e asa de rotofei, sau ma insel?
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
ama_kaly spune:
Nu, n-a rasturnat el tarcul, dar asa pare in poza aia.Da, s-a lungit si a mai slabit de cand a avut probleme cu stomacelul si o perioada in care n-a mancat decat lapte..
am pe Timi!Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
adriana spune:
Mai fetele, ce suparacioase suneti!
Eu am obosit citindu-va, darmite sa ma mai si cert
Bine ati venit, Inaioana, Magda, Ama
Ama, ce dulce e Sebi, ca o fetita
Diana, Timi a ta e ca Olguta mea, sa vezi acuma ce-mi mananca ficatii
. Pazea!
Asa e si cu ai mei: toata ziua se hlizeste Cornelia la ei, are de pe acum o feblete - Codrin
si ii este frica de Olga. Asta mijlocie o mai impinge uneori, ii ia jucariile din mana.. Codrin o iubeste si el, o mangaie, o face sa rada..
O pun pe bebe in mijlocul camerei si astia mari alearga si se joaca pe langa ea, nu mai poate de fericire cu atata antren, chiote de bucurie..
Carmina, imi place de tine asa navalnica cum esti
. Si eu am avut o colega, o chema Carmen, si ma intelegeam f bine cu ea. Imi lipseste.
Am invatat-o sa suga cu paiul stand in fata ei si aratandu-i cum se face: trageam aerul pe gura ca si cum as fi avut o macaroana in gura. S-a amuzat teribil, si apoi m-a imitat si a vazut ca pica ceva din paiul ala
, si dupa aia a tras pana a golit paharul.
Cat despre mersul pe jos, sunt atenta cu ea, nu are de ce sa traga sa cada, plus ca avem mocheta peste tot in casa.
Cand povesteai de Mihnea cat de greu mananca, cum te chinuiai sa-i faci papa, ma gandeam "huh ce bine ca am copii mancaciosi
"// si mi-a platit-o Dumnezeu ca bebe e ATAT de mofturoasa cum n-am crezut ca o sa fie copii mei.. Acum am ajuns sa plang cu lingurita in mana langa ea, si sunt experta la hranit copii, va spun! Nu vrea sa manance nimic, decat tzatzica 
De asta sunt oarecum bucuroasa ca bilantul nu e asa de rau: are 6 dintisori, se rostogoleste pe ambele parti(si de pe burta pe spate, si invers), merge de-a busilea si acum si in picioare sprijinindu-se de pereti.. Deci nu stam asa de rau la 9 luni jumate![]()
Revin, ca se impung copii astia
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
carminabulina spune:
Ama l-am vazut si eu pe Seby in poze si...Mihnea era cu ochii fixati in monitor si radea. Eu ii explicam "nu-i fetita ,Mihnea este un baietel. este adevarat ca este incredibill de frumos.. "
. Fratele meu dar frumos mai e!!!! Absolut frumos!!! Sa-ti traiasca.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
ama_kaly spune:
Carmen
am murit de ras cand am citit postarea ta!
Asadar Mihnea crede ca Seby este fetitza..pai normal, l-a mai vazut si cu motul ala prins si pletos cum e acum..
Nu stiu ce sa ii mai fac ca ii vine parul in ochi..Saracul copil l-am invatat cu cleme in par si nu le suporta, le da jos.Dar cand le gaseste pe ale mele si le pune in par.
Multumim tuturor pt complimente, Diana, Carmina, Adriana,Angelica, Lyly!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
miti2004 spune:
Ama si eu am vrut sa zic ca Sebita e mai frumos ca o fetita, dar ma gandeam sa nu te superi. Mama-nene si are niste gene....luuunnngiiii....de te da pe spate 
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
EllaX spune:
Bai, voi nu aveti cu cine va certa acasa? Credeam ca doar eu sunt furioasa pe toti, incepand cu mine, si tun si fulger de cate ori prind ocazia! Cum mai nimanui cu copil mic (si cu cativa neuroni ramasi intacti si cu oarecare visuri intelectuale si de cariera) nu-i e usor, si cum toti si toate ne-am cam certa din cand in cand, propun sa facem echipe de doi (cupluri, da' n-am vrut sa se inteleaga altceva
), ca la sport, si sa ne certam, din cand in cand. Si aveti grija cu vorbele scrise, ca astea raman si se iarta mai greu, chiar daca au fost spuse cand aveati draci! Nu-i musai sa ne jignim reciproc ca sa rezolvam ceva, sa stiti! Propun ca, de acum, cine are o suparare, sa strige mai intai ceva, sa se descarce, apoi sa spuna frumos si sincer care-i baiul.
Incep eu:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! F.tu-i! Ca nu putem sa fim tot timpul destepte si frumoase si ingrijite si odihnite si energice si interesante! Mai suntem si plictisitoare si prostute si intepatoare si... si..., da' tre' sa invatam sa ne iubim asa! Eu am destule probleme in viata reala, ca sa vreau sa am probleme si in viata virtuala! Daca sunt neintelegeri, rezolvati-le omeneste, nu sariti una la gatul celeilalte! SI PRECIZEZ CA NU M-AM GANDIT LA NIMENI ANUME CAND AM SCRIS CE AM SCRIS!
Mie mi-e drag de voi si sunt mandra de voi si cam pe voi va mai am prietene, de cand cu copilul, si devin (si mai) plictisitoare pomenindu-va tot timpul. E normal sa ne simtim depasite si sa spunem prostii si sa intelegem prostii, da' hai sa ne toleram - daca nu sa ne iubim - asa, ca suntem in aceeasi oala si livada!
Mai in gluma, mai in serios, poate mai ramane ceva din livada pana dupa Pasti! Tre' sa fug acum. Maine plecam la socri, care nici macar nu prea vor sa ne vada, si care nu dau un telefon, sa intrebe ce le face nepoata... da' cica o iubesc!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
EllaX spune:
... Si va rog sa nu mai scrieti atat, ca nu am apucat sa citesc de cand a inceput cearta. Sper sa citesc (si sa vad poze si filme) in seara asta. Voi cum de aveti vreme sa scrieti atat, si sa va mai certati online? Aveti ajutoare in casa! A-ha! Ca la mine vine mama o data la 3-4 luni, si atunci e nervoasa ca nu-si poate face somnul de dupa-amiaza!
Ma bucur ca au revenit fetele care au stat pe margine o vreme!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)