Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Diana. ce mai face nora mea?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Shori si Doroti multumesc frumos pentru cuvintele frumoase!!Iar trimit ici si supar juma' de livada..ei ce sa faci!!Din pacate nu merit laudele voastre asa de dragute.

Lacra si Diana merci de idei, intr-adevar nu ma gandisem si la variantele voastre.

Ma duc acum sa-mi vad de cratiti ca e mai bine pentru neuronii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Diana, vad ca nu te tii de cuvant cu scrisul mai rarut si bine faci! Lasa ca se vor calma pana la urma spiritele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

Diana. ce mai face nora mea?

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

Bine multumesc! E plina de personalitate, mai ceva ca frate-su, face numa prostioare si Doamne pazeste s-o opresti din ce are de facut... Are un claxon... maaaama. In rest rade cand il vede pe frate-su de parca o vazut soarele, cu gura pana la urechi, unde-i el hop si ea spre necajul lui Vladut... Personalitatea se vede si cand papa ptr ca accepta doar ce vrea si lista e destul de restransa... In scaunul de masa e un chin sa o pun, al meu are doar o curelusa idioata greu de pus si practic nu am cum s-o fixez in scaun... E ca un vierme neobosit la masa, se scoala in picioare, se pune cu funduletul pe masuta scaunelului, se taraste pana pe masa mare, trage de castronele. un chin... O pun la loc intr-o secunda ii iar in picioare...
Pupici lui Sebi. Ce faceti de un an?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by shoricutza

Diana, vad ca nu te tii de cuvant cu scrisul mai rarut si bine faci! Lasa ca se vor calma pana la urma spiritele ...

Liana, mamica Anei - 26 mai 2006

Intre timp am tras aer adanc in piept am numarat pana la trei si m-am calmat... Cui nu-i place de mine sau de ce scriu putem discuta pe privat poate rezolvam problema... Daca sunt plictisitoare, exista varianta ignore.

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Salutare! Cred ca suntem pe drumul cel bun!

Urez si eu un calduros bun-revenit: Ama, Maghy, Ioana! Daca ati avut macar curiozitatea sa vedeti ce s-a mai scris, inseamna ca inca ne mai iubiti (in termenii cei mai platonici considerati de cuvinta!).

Scriu si eu repede cateva mesaje, ca nu se stie ce va fi zilele urmatoare:

Lacri: 1) votat si noi pe d-l Razacila Moama! ce bucatica! cum nu i-am mai vazut de muuult pe marea majoritate dintre bb-i, mi se par f f schimbati! Ma-ntreb cat de mult (mai mult decat atata) ma vor mai putea impresiona! Succes!
2) Multumesc pt urari! Le primesc cu placere, insa nu le-am pretins! Era doar o remarca pt a indemna la toleranta!

Vivi: 1) kestia cu minciuna se mai intampla si cu soacra-mea, in special! Si nu pt ca e rea, afurisita, necredincioasa sau ignoranta! Ci pt ca asa stie dansa sa isi apere teritoriul, blazonul, si sa ne faca pe noi sa o iubim, sa nu suferim si sa avem incredere in dansa... asa ca: cred ca e nevoie de putina ingaduinta (in masura in care esti multumita de serviciile ei; in general, celui care e "de-al tau", ii treci cu vederea mai multe si cu mai mare usurinta ...) Rabdare! si Putere iti doresc!

Amiss: 1) sentimentul tau e natural. E matern si e de nestavilit! Nu o sa-ti treaca niciodata, insa o sa incepi sa te obisnuiesti cu el, si o sa-l consideri parte din decor! Mai mult: faptul ca o lasi cu cineva drag ei, iti poate alunga senzatia de vinovatie... Eu zic, insa, ca facem tot ce e mai bun pt puii nostri!
2) Kestia cu lucrul de-acasa e un bluff! Adik (ce vad eu prin asta): nu poti avea nici un spor! In dorinta de a le veni in ajutor, de a le fii alaturi in tot ceea ce fac, de a impartasi cu ei momentele zilei, uiti ca este important si sa-ti termini treaba... Pur si simplu te ia valul! Succes cu noua afacere!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

Plus ca daca mi-ar fi trecut o asemenea josnicie prin minte ai fi putut sa te ambitionezi sa-ti faci tu tricou acolo, ca nu e musai sa-l primesti de aici, sa faci poza si gata. deci eu nu as fi avut cum sa impiedic asta. De aceea rationamentul tau mi se pare cusut cu ata alba si de agitat apele de poamana.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Of, of Carmina, Doamne fereste sa te contrazica cineva sau sa-ti spuna ceva nu tocmai pe placul tau ca-i vai de capul lui...

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

quote:
Originally posted by ama_kaly

Diana. ce mai face nora mea?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Bine multumesc! E plina de personalitate, mai ceva ca frate-su, face numa prostioare si Doamne pazeste s-o opresti din ce are de facut... Are un claxon... maaaama. In rest rade cand il vede pe frate-su de parca o vazut soarele, cu gura pana la urechi, unde-i el hop si ea spre necajul lui Vladut... Personalitatea se vede si cand papa ptr ca accepta doar ce vrea si lista e destul de restransa... In scaunul de masa e un chin sa o pun, al meu are doar o curelusa idioata greu de pus si practic nu am cum s-o fixez in scaun... E ca un vierme neobosit la masa, se scoala in picioare, se pune cu funduletul pe masuta scaunelului, se taraste pana pe masa mare, trage de castronele. un chin... O pun la loc intr-o secunda ii iar in picioare...
Pupici lui Sebi. Ce faceti de un an?Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Ha, ha..parca ai vorbi de Seby! E clar ca se potrivesc!
De un an vom petrece acasa, in familie.Voi?
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Poze noi cu Seby: http://family.webshots.com/photo/2151628560080086297TwgDfW"Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Doroti, multumim pt daruire! Cand vrei tu, ne poti inspira atata putere incat sa credem ca orice e posibil! Chiar si sa le intalnim pe Inaioana, Maghy, Carmina cu Roxana Claudia, Luana, si CamiM pt a-si trage o pupatura romaneasca cu ocazia invitatiei la iertare ceruta de postul mare al Pastelui! (Glumesc! Cine nu gusta gluma mea, sa o ignore! Plizzzzzz!)

S-ar putea sa mi-o fur de desta asta... Prea fac pe marea eroina si-mi arat pieptul dezgolit: "Trageti, mai, trageti, ca mie nu mi-e frica!". Cica o sa va intimidez si nu o sa faceti asta. ... Puah! Povesti!

Shoricelule mic si scump! Sper ca nu pe mine esti supi!!!? Mi-am cerut iertare si o mai fac! Am incurcat borcanele mai ales pt ca nu va mai vazusem de mult! Insa erati atat de frumoase, ca mi-am spus ca v-ati metamorfozat! Voi, de fapt, asa ati fost dintotdeauna! Eu - gandind ca nu am mai marturisit-o direct, am crezut ca abia in razele soarelui de primavara 2007 aveti atata lumina si candoare pe chip. (Poza de care imi aminteam ca infatisand chipul tau de mami gravi era facuta in restaurant, cu nu cea mai buna lumina! Ciresele-mici pe care eu le frecventam in vizionare erau, cu mici-mari particularitati, niste mogaldete asemanatoare! Acum, fiecare are o infatisare atat de aparte, de bine conturata si de simpatica, de-mi vine sa ma intreb: mai, bb-le asta chiar e "x"!)

Cam mare paranteza, si ar mai fi, insa iarasi sunt in graba!

Oricum! Uite un pupic si o floare de la mine! Si eu cer imperativ sa spui ce te supara! Promit sa fac si eu asemenea, cand va fi cazul!

P.S. Daca e vorba de faptul ca ni te-ai prezentat impreuna cu comoara din dotare, si -cu exceptia a 2 mesaje, unul confuz si altul care iti spunea ca e bine sa asociezi, in sfarsit, o fata cu o persoana - nimeni nu a comentat nimic, iti spun eu: E DE LA EI! De la nervisori! Lumea era nervoasa, agasata, stresata, preocupata sa puna in cuvinte pozitia fata de trend...)

Ma bucura noul aplomb pt scris! Insa, din pacate, deja nu mai pot citi si scrie (asa cum imi propusesem) tot ceea ce mi-as dori! Sunt din nou depasita de timp!

Mergi la inceput