***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Androix

Madi, ca sa deosebesti un fundic sau o spinare de o contractie iti pipai toata burta si daca mai gasesti un locsor moale nu e contractie.
Durerea la contractii e descrisa in mai multe feluri dar cea mai intalnita e comparatia cu durerile de ciclu. Eu as adauga si o comparatie mai plastica dar mai apropiata de ce am simtit eu: niste crampe ca atunci cand te-ai stricat rau da rau de tot la stomac si daca nu faci in 20 de secunde ala esti.

Androix suna foarte "incurajator" Eu una cred ca as prefera durerile de la ciclu crampelor de stricat la stomac. Pe astea nu prea pot sa le suport...Dar acum cred ca e prea tarziu ca sa ma mai razgandesc Dar crampele alea sunt insotite si de nevoie de a te duce la WC, sau nu?!

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza FETELOR!!!

Hop si eu pe-aici... dar imi pare rau ca nu am mai intrat ieri ca sa urez si eu un PASTE FERICIT celor care au plecat deja!!! Fetelor, NUMAI bine, sa va simtiti exatraordinar si sa reveniti cu forte proaspete!!!

Andrada 34+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna dimineata gravidute!
Ce liniste este pe forum in ultimele zile. Tocmai cand am inceput sa scriu si eu mai des. Andrada, unde esti?
Gabiu, legat de vaccin, in cabinetele medicilor de familie exista un grafic cu urmarirea geavidei furnizat de MS. Acolo este marcat ca vaccinarea antitetanos se face in saptamanile 34 si 38, deci 2 doze. Pe mine insa m-a chemat in sapt 32 si nu stiu daca ar vrea sa imi mai faca si o a doua doza. Dar eu nu vreau sa-l fac si am vorbit si cu dr. ginecolog care mi-a zis ca nu este nevoie.

Mergi la inceput

ELTEKA... in general in momentul cand NASTI pierzi in jur de 7-10 Kg (asta insumeaza greutatea copilului, lichidul amniotic, placenta...). Apoi dupa nastere... prin alaptare la san este foarte probabil sa mai slabesti 1-2 Kg... depinde...

Numai_eu, dupa cum vezi sunt si eu pe-aici!!!

Andrada 34+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza burtici,

Am si eu o problema. De ieri am observat ca am pipi cam rosiatic. O fi infectie urinara, desi alte simptome nu am. Am inceput sa beau multe lichide, acum mi-am facut si un ceai de musatel. O fi bine? Andrada ce zici???

Mica 34+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata,

elteka sa-ti traiasca printesa, bravo ei ca ii grasunica....iar despre kg , exact cum zice andradap, la nastere pierdem destule kg...iar de restul ne ocupam noi...mai alaptam, mai facem un pic de miscare , ne descurcam noi.

VREAU SA UREZ UN PASTE FERICIT TUTUROR SI HRISTOS A INVIAT!!

va pup,

30+Riana Alessya

bebelina mea

Mergi la inceput

Elteka cred ca pe mine doctorita ta m-ar fi dat afara din cabinet cand m-ar fi vazut asa mica de statura si cu atatea kilograme in plus fata de cele 10...

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mica0307

Neatza burtici,
Am si eu o problema. De ieri am observat ca am pipi cam rosiatic. O fi infectie urinara, desi alte simptome nu am. Am inceput sa beau multe lichide, acum mi-am facut si un ceai de musatel. O fi bine? Andrada ce zici???
Mica 34+ Maya Alexandra
Poze

Mica, pipi-ul este mai inchis la culoare mereu sau numai dimineata? te intreb asta pentru ca si la mine, dimineata, este mai inchis la culoare. In timpul zilei, dupa ce incep sa beau mai multe lichide si sa ma duc la WC mai des, nu mai este asa inchis, devine normal.

Madi +

Asa creste bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

madi de regula dimineata e mai inchis si pana seara se deschide si devine un galben pal. Acum insa dimineata este inchis la culoare (maroniu-rosiatic) se mai deschide pana mai tarziu dar parca nu mai devine galben ci rozaliu.

Mica 34+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Mica... culoarea depinde si de cate lichide ai baut dar si de cat timp nu ai mai facut!!! E normal sa fie urina mai concentrata daca ai baut lichide mai putine sau daca nu ai mai fost de mult la WC...

Daca nu ai si alte simpt.(miros, dureri, usturimi,etc) nu cred sa fie o infectie...

Asa ca bea multe lichide si vezi ce se intampla... Eu sunt convinsa ca isi va recapata culoarea...

Andrada 34+ cu Antonio

Mergi la inceput