***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata burtici!

Mica, multa sanatate! nu stiu sa raspund...
Numai_eu, am fost la eco la Herghelegiu prin saptamana 23 - la Medsana. Stiu ca mai era o graviduta acolo, tu erai? Cum m-ai recunoscut? Nu ai zis nimic si nu am stiut!
Ralucami, sa iti traiasca bebelina! Fetita ta e foarte bine, nu e slabuta! 39 de saptamani!?!?!?!??! Pana atunci vor sa te duci la servici? Asta e o regula in Japonia, sau doar i-a casunat pe tine? Stie ca o sa ai 39 de saptamani atunci!?!?
Elteka, sa iti traiasca bebelonul grasunel! E cat fetita mea, desi DPN-ul meu este aproape cu 2 saptamani inainte ;)
De fiecare daca cand citesc ce scrii ma binedispun :) Parca ziceai ca te ocupi cu scrisul, se vede ;)
Si sa stii ca stai foarte bine cu kg. Trebuie sa ma vezi pe mine :((( Eu am renuntat - daca nu mananc - mi se face un rau monstru. Daca mananc (orice, nu dulciuri) ma ingras vazand cu ochii De acum inainte refuz sa ma mai cantaresc. Si daca incerc sa ma abtin sa nu mananc cand mi-e foame/mi se face rau, sotul ma acuza ca infometez copilul. Si asa ma rotunjesc eu vazand cu ochii :((

pupici,

Anca 32+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mica ar fi bine sa faci si o analiza dupa paste. Urina se mai coloreaza si de la vitamine.
PS: fetele, cand se mai pot spala rufe inainte de Paste? Azi sau maine? In calendar nu e cruce nici azi nici maine dar eu stiu ca azi se trece pe sub masa si ma gandesc ca tot sarbatoare e.

31+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Chiqui, azi NU, dar maine se pot spala RUFE!!! Eu asa stiam... De fapt... si mie mi-a zis Monytza pe mess

Andrada 34+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

andradap mercic mult !

31+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Buna dimineata,

Astazi sunt cu fundu'n sus. Dupa ce m-am dus de 5 ori la baie, cind m-am trezit am deschis usa la sufragerie sa aerisesc camera. In citeva minute aud ceva cazind pe parchet, zic asta e motanul care a facut o prostie. Ma dus sa vad, iau camerele la rind si in sufragerie - teritoriu de obicei interzis pt el - erau pe jos cele 10 oua pe care le inrosisem aseara tirziu cu sotul meu si le pusesem intr-un cosulet pe comoda tv. Nici unul nu mai este intreg. M-am suparat asa de tare ca am inceput sa pling. A primit Piti la bataie in dimineata de la amindoi asta cit pt un an intreg . Si ce face el acum? Vine in brate la mine la mingiiat.

Intre timp am primit o veste buna: se pare ca voi avea o finutza. Fina mea a fost la morfologia de trim I si se pare ca este fetita.

Mica sa stii ca si la mine dimineata culoarea este maronie iar in timpul zilei de un galben intens. Poate ai baut mai putine lichide in ultimile zile si de aceea este mai concentrat. Dar sa stii ca la mine bautul de mai multe lichide decit de obicei duce la retinerea si mai mult a apei. Oricum eu beau peste 2litri de lichide.

Tamara 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Chiqui, n-ai pt. ce! Am transmis si eu mai departe ce am aflat zilele trecute!!!

Acum... ma ajutati va rog cu un raspuns? As vrea sa merg la IKEA azi... dar nu stiu daca e indicat.. .apropos de aglomeratie... cat timp o sa fac pana acolo... Merg cu sotul cu masina... dar o fiaglomerat rau??? In jur de ora 13:00-14:00 cam asa... Ce ziceti?

Andrada 34+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

andrada,

avand in vedere ca te duci in timpul zilei si nu e weekend, s-ar putea sa fie mai liber; pe de alta parte, daca ma gandesc ca azi cam toata lumea are program scurt, s-ar putea sa fie mai plin pe acolo.

oricat ar fi de aglomerat vei reusi sa-ti faci treaba; si vezi ca desi nu au case speciale de gravide, te poti baga in fata la orice casa; eu am facut reclamatie acum 2 sapt pe tema asta si m-au sunat sa-si ceara scuze si mi-au spus ca pot merge la orice casa fara sa stau la coada.

si nu uita sa iei pranzul la ei, cel putin somonul cu sos si legume e bestial.

succes la shopping!

+35

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Ella cum mai e cu durerile? Te-au mai lasat?

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ella, la cursurile CMU nu s-a discutat deloc despre analize ci despre sarcina si nastere. Merci pt link, ai o burtica f sexy!
Info pt cine naste natural la maternitatea CMU: pe perioada travaliului taticii sunt lasati sa intre in sala unde stau viitoarele mame, cu conditia sa respecte regulile interne (sa nu dea buzna, sa-si puna halat etc). La Matei sotul nu a intrat in sala de travaliu, insa acum cred ca o sa-l chem sa vada si el un pic ce inseamna chinurile "facerii".
Pepsi, dr care i-a prescris Zentelul a negat ca fct hepatica i-ar fi fost afecatata de acest medicam si a cam dat-o din colt in colt. Una peste alta acum ii dau Propolis pt a elimina giardia si Liv52 pt refacerea ficatului. M a devenit f mancacios si cred ca deja a recuperat greutatea pierduta. Acum "mai vreau ceva de papa"- e fraza pe care o aud din ora in ora.
Mica, de Pasti nu mergi la parinti la Pitesti? Am vazut ca faci tu preparatele de miel si de asta te intreb. Noi vom pleca maine la BR si probabil eu voi sta acolo cu Matei vreo 10 zile. Cat despre culoarea la pipi, eu zic sa intrebi si doctorita ce-ar putea fi...
Andrada, eu cred c anu va fi aglomerat azi la Ikea, mai ales la ora pranzului. E posibil sa fie insa aglomerata soseaua, caci multi pleaca spre provincie zilele astea... de acord cu Ella, sa nu ratezi somonul-e super bun!
Fetele, ati reusit vreuna din voi sa va spovedeti sau sa va impartasiti? Eu nu, desi tare as fi vrut. Dupa-amiaza insa ma duc sa ma dau pe sub masa.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 31s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Salutarece mai faceti?
Tamaraspt, daca vrei iti trimit eu oua(le-am vopsit si eu aseara)
Eu am venit pana la sora mea si ne pregatim sa plecam in Auchan la cumparaturi(pana nu se aglomereaza)
Fetelorsi un Cristos A inviat tuturor fie ca invierea Domnului sa va aduca liniste si pace in suflet si in familie

Paula35+

poze

poze bebe

Mergi la inceput