Comori de nov-dec 2004 (146)
Raspunsuri - Pagina 4
Cecilia C spune:
Bits sa stii ca eu nu am auzit de marca asta Super King...poate este si nu stiu eu, uite ca o sa ma uit de curioasa..eu folosesc Five Roses si e super buna....e super bun Cremesul, ha ha ca noi la Cluj asa ii spunem....vin si eu la o bucata...si iti aduc in schimb un Snikers si niste rulada

Aime super cozonacii, vad ca ti-au crescut fain si cu asa ajutor cred si eu....la mine ajutorul e inca la gradi..ia uite si la mine ce rulade am facut...poftiti la ele ca sotul deja a inceput una cu nuca..in ritmul asta le termina pana sambata seara, ha ha
Pupici si va astept la praji cand doriti....acum merg sa-mi fac si eu o glazura buna de post ca mi-e pofta de ceva dulce.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
FELIS spune:
CICI... ai niste dulcele...
iti vine sa le mananci...
Si apropos de mancat... reteta de rulada?... ca de snikers am copiat-o...![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
quote:
Originally posted by bits
acum sunt cu nervisori in mine si ma intreb retoric la ce-s buni barbatii? caci noi femeile le cam facem pe toate, nu scoatem ochii si nu ne mai plangem de nimic.
Amon si Kenzo
Imi pare rau BITS...
inteleg perfect..
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Cecilia C spune:
Felis 

si o sa scriu un pic mai tarziu reteta....ca banuiesc ca si daca vrei sa faci rulada nu o faci decat maine, nu???? sunt super bune daca vrei sa le faci si mult mai simple ca si cozonacii. Pupici
Poze
Poze Ada
miria_cristina spune:
Vai, fetelor ma faceti sa poftesc inainte de Paste!![]()

Cu asa rulade si cozonaci parca as face si eu ceva dulce, dar...stau intr-un colt...poate-mi trece.![]()
![]()
Va multumesc de urari!
Sunt asa emotionata!
Sotul meu cand nu face nu face, dar si cand se apuca nu ma mai pot tine dupa el!
![]()
La jumatatea lunii aprilie ne mutam in casa noua.
Apoi, nunta...
Apoi, ... mai vedem, ca eu mai las din frane, nu ca el.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Cecilia C spune:
Rulada
800gr faina, 250gr margarina, 2 linguri zahar, 3 galbenusuri, 2 linguri smantana, putin lapte in care se dizolva drojdie de 25 de bani..asa e reteta cu drojdia, se pune cam un cubulet..asa cum e cel de Maggie sau asa ceva..Se framanta bine, se imparte in 4 parti egale care se intind subtire si se umplu cu nuca si/sau mac.
Pt nuca: 300 gr nuca, 200 gr zahar si albusurile spuma...compozitia se imparte normal in 4, pt fiecare rulada in parte...eu pun 300 gr nuca la 2 rulade ca-mi place cu mai multa umplutura..va sfatuiesc sa faceti la fel, ha ha
Pt mac: 300 gr mac, 250gr zahar pudra, 150 ml lapte, vanilie, rom, laptele se pune fierbinte, clocotit...deci fiecare umplutura e pt 2 rulade si iasa super bune asa..si la nuca se pun arome, adica vanilie , rom la fiecare cei place
Se lasa la dospit in tava pana cresc, cam o jumate de ora sau depinde cat au crescut, apoi se ung cu ou si se baga la cuptor.
Pofta buna!!!!! Sunt delicioase!!!!
Poze
Poze Ada
paxela spune:
wow
ce activitate pe aici, rulade prajituri copii gospodari, vreau si eu din puterea voastra, eu anul asta nici curatenie ca lumea nu am facut, asa de ochii soacrei, cat despre masa de paste sau pregatirile aferente... pauza, iau de la mama si de la soacra , ca si asa sunt singurica ca tati al nostru lucreaza si sambata si duminica iar cu doi teroristi pe cap nu prea am cum sa fac ceva
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
roserb spune:
Cristina, casa de piatra, sa fie intr-un ceas bun!
Ce vrednicute ati fost, ce de dulciurele care mai de care mai bune ati facut!
Cecilico, am notat si eu retetele tale pentru evenimente viitoare, ca tare arata bine!
Eu ma apuc dupa amiaza , am de facut 2 torturi si ceva aperitiv, noroc ca avem azi program doar pana la 1, asa incat sa am timp sa le termin.
Aime, ce cozonaci super ti-au iesit (si ce meticulos s-a pictat Vladutz cu pixul pe fata
).
Va pup pe toate si va doresc un Paste fericit !
Ne auzim de marti incolo din nou, spor la treaba si petrecere frumoasa!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
offffffffffff.mor de nervi..am scris degeab 10 min..lucrez pe un 'laptopt'..cum zice Mariuca si nu stiu ce naiba fac de inchid pagina
deci..sunt de ieri la Pitesti,am otita si sinuzita,tratament cu antibiotice injectabile;azi ma simt un pic mai bine,a cedat un pic si durerea de ureche,dar stau in casa...asa ca o sa am un Paste ffff reusit
Noul loc de munca l-am refuzat..mai ales din cauza distantei si programului,nu atat ptr.salariu;acum fac cam 1 ora si 30 min dus-intors..daca ma mutam faceam 3-4..nu ma tin nervii
;daca la asta mai adaug si 'disponibilitatea de lucru in program prelungit',deveneam mama de WE in mod sigur!Deocamdata raman aici,sa vedem cat mai am servici(situatia nu e prea roz,de aceea nu stiu daca si cat timp voi mai putea lucra la actualul loc de munca),dar o sa caut,poate gasesc ceva mai aproape de casa.
Try,de unde ideea ca m-ai deranjat tu????Pai eu comentam la adresa angajatorilor romani,la cat de putini bani vor ei sa dea si cat de multa munca sa faci....asta e ideea;aici s-a impamantenit obiceiul sa stai peste program ca 'da bine' la sefi...ai treaba,nu ai,nu se face sa pleci exact cand se termina programul,mai stai putin,sa vada lumea ce preocupat esti tu de bunastarea firmei
..parca noi nu avem familii,copii,mancare de facut,haine de spalat etc.
..
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
andreap spune:
tocmai am avut o 'sedinta' de intepeturi..am trimis mesajul precedent neterminat,asa ca o sa termin acum.![]()
Diana,sunt in Pitesti,din pacate nu am voie sa ies,asa ca poate te vezi cu Mariuca.
Miria,sa fie intr-un ceas bun!Sa fiti fericiti.
Cici,ti-am admirat fetele....ce mare s-a facut Ada si ce codite aveti...pupici la cele doua printese.
Mai,da' gospodine mai sunteti......
..eu una habar nu am sa fac cozonac,pasaca,rulada,drob...
da' e adevarat ca nici nu-mi place sa le mananc.Asa ca,atata timp cat imi traiesc parintii si scorii,am unde face Pastele,sau Craciunul,deci nu trebuie sa fac pregatiri![]()
Pupici si ne vom auzi destul de des..eu altceva ce sa fac|????
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004