Comori de nov-dec 2004 (146)
Raspunsuri - Pagina 3
danette spune:
Miria, sa fie intr-un ceas bun, sa va aduca pace in suflete si-n casa. Sa fiti binecuvantati de Dumnezeu!
Astept sa te vad mireasa!
Cici, am vazut pozele, preferata mea e Alexia in halatzel de baie si fluturas in par. Ii sta bine si cu coditele. Mai era o poza cu Ada dormind in patutz care tare mi-a placut, mi-amintea de Iris mica...
Mi-ar placea sa ne vedem la Cluj, cand veniti in Ro. Sa ma anunti.
bits spune:
Miria felicitari!multi ani de acum in colo si sa va iubiti ca-n prima zi!
Cecilico m-ai omorat cu prajiturica!arata super!deocamdata in locul clasicului cozonac bag o prajiturica CREMSNIT(sau cum se spune la bucale-CREME)![]()
Adriana am si cumparat biletele(de fapt frate-miu le-a platit si-i trimit eu banii apoi).am luat in Jupiter la hotelul Majestic.cica plaja arata bine,intrarea in apa e lina,hotelul are si spatiu de joaca pt copii si cica nu e asa de aglomerat.pt un pachet de 7 nopti am platit 1165 RON(asta pt mine si mama caci copii au gratuitate).nu am luat decat mic dejun caci vreau sa incerc mai multe restaurante(daca aia nu au mancare buna dau kix) si cu siguranta vom face escapade prin statiuni,nu vreau sa depind de pranz sau de cina
.la mine Ken pricepe el ceva caci stie de anul trecut(nu a uitat)si tot am mai cumparat una alta pt plaja de aici ca-s ieftine si nu cred ca gasesc in Ro la acelasi pret![]()
Ochi-verzi vacanta placuta alaturi de cei dragi!
bits spune:
la noi ca sa nu-mi tihneasca vinerea mare si-a bagat cel cu coarne codita si ne-am ciondanit la 12 noaptea
.mai dormi daca poti!![]()
ochi_verzi spune:
miria,
CASA DE PIATRA, sa fiti mai fericiti decat sunteti si tot ce va doriti!!!
Imi si inchipui cat de frumoasa va fi "mica domnisoara", draga de ea.
Cecilia draga,am incercat si cu elastice mici, dar n-a mers. Ai dreptate, vacanta dupa vacanta!Dar si cand nu-i, e munca cu 23 de pici,care te asalteaza cu tot felul de intrebari capcana.Sunt atat de imprevizibili si trebuie sa dea unul tonul,ca... De la anu' ne-au marit si norma didactica 25+.Dar imi place si asta-i important!![]()
http://community.webshots.com/user/tincadiana
bits spune:
Cecilico spune-mi te rog ai auzit de marca asta de faina SUPER KING?nu folosesc faina japoneza ca e de kko si pe asta scrie ca e importata din Canada.prajiturile si painea imi ies super dar nu si cozonacul(poate nu e de vina faina ci drojdia).
ochi_verzi spune:
Multumesc bits! Sunt sigura ca ma voi relaxa cu Diana ca sotul incepe delegatiile(au de facut vreo 70 de statii peco si plus altele).
bits spune:
super fain doar cu Diana!ce n-as da si eu sa-l vad pe al meu in delegatii ca mai mult ma incurca cand e acasa
.
acum sunt cu nervisori in mine si ma intreb retoric la ce-s buni barbatii? caci noi femeile le cam facem pe toate, nu scoatem ochii si nu ne mai plangem de nimic.![]()
ochi_verzi spune:
pentru tine, bits!
Daca e numai roz, ne plictisim!Asa-i viata trebuie sa avem si "discutii" sa simtim ca traim! Las' ca maine va fi bine.
Cand e plecat si vine doar dupa o sapt, sau doua si sta cateva zile si iar' pleaca, e cam...Dar la noi e greu cu serviciul.Si firma la care lucreaza e a varului meu si stiam la ce ne "inhamam"(fratele meu lucreaza la el de 9 ani).
aime spune:
Cecilica, ti-am admirat veseliile de fete, mey...Ada e ca un ingeras cand doarme si e o grasunica (cred c-o pupi toata ziulica), Alexia s-a facut asa mare, parca e domnisoara deja. Prajitura e ff aspectuoasa, cred ca si gustoasa. Zi si cum faci ruladele alea, ca-s curioasa ![]()
Bits vacanta placuta, e f fain hotelul, sa stii
. Il lasati pe tati acasa? Nu-l luati cu voi? L-ati pedepsit, ptr purtare necorespunzataore? ![]()
Miria, sa va dea Dumezeu sanatate si casnicie lunga si fericita. Noi anul asta facem o suma fooooarte rotunda de ani de casnicie si "coc" si eu ceva
.
Asaaa, acum sa va arat cozonacii mei si ce ajutor am avut de-au iesit asa buni 
aime si
Vladimir