Comori de nov-dec 2004 (146)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREEA _ Sanatate multa! Pacat ca nu ti-a placut varianta noului servici, dar cu siguranta se va ivi ceva care sa fie pe placul tau si-atunci vei schimba locul.

Un Paste fericit si voua si multumesc pentru urari!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Sarbatori Fericite, pline de Lumina Sfanta a Invierii si de sanatate si prosperitate alaturi de toti cei dragi voua!

Bistule, sunt bine, multumesc de intrebare...numai ca nu prea mai ajung sa postez. Greturile si o toropeala egala cu lenea m-au cam napadit...Incerc sa ma mobilizez sa fac si eu ceva pregatiri de Paste, insa parca numai gandul la mancare ma face sa , doar dulciurile parca ma atrag cat de cat.
Am facut analizele sangelui, si nu mai e nici un dubiu, bebe e la mami lui in burtica...mancal-ar mama pe el (sau ea).

Miria, casa de piatra si la propriu si la figurat si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!

Va doresc la toate spor la treburi si zile cat mai frumoase de Sarbatoare.

PS Cici, cred ca ruladele tale le voi face pana la urma, pt Snikersul desi imi , nu ma simt in stare sa-l fac.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Anca ma bucur ca sunteti bine!daca bebe vrea doar dulciuri da-i ce vrea ca nu e bai!ai grija de puiuti si de tine!PASTE FERICIT caci iepurasul a fost darnic si v-a adus cadoul inainte

Andreea sanatate multa!

Cecilico mi-am notat si eu retetele caci arata tare bine!pupicei la fetitele scumpele

Aime mama mi-a lasat gura apa!da imi iau eu revansa la Inaltare.ti-am vazut ajutorul si se vede ca punea suflet in ceea ce facea!

tati a venit cu flori astazi,am discutat si am facut un plan care cuprinde indatoririle noastre si modul in care trebuiesc educati copii

FIE CA LUMINA INVIERII SA ALUNGE RAUL CE NE INCONJOARA,SA VA FACA MAI BUNI SI SA PRIMITI CU SUFLETELE CURATE INVIEREA DOMNULUI!SANATATE<BUCURII SI UN IEPURAS DARNIC VA URAM ! PASTE FERICIT! bits&diamantele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Dama si Bits daca eram in acelasi oras faceam un Snikers, il imparteam in jumatate si va aduceam la amandoua...asa, v-am onorat doar cu reteta si crede-ma Dama ca nu-i greu de facut, nu ai tu chef, dar blatul repede se face, apoi crema se face ea singura pe soba, mai amesteci doar din cand in cand si e gata....cand zici de bebe din burtica ma apuca asa o nostalgie ca mai ca l-as face si pe bb3....ca tare amintiri frumoase am cu burtica.....asa ca Dama da-i acolo la bb dulciuri sa creasca mare ca in rest nu conteaza nimic, hha..
Pupici voua la toate si spor la treburi!!!!

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile
tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei
a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.

PASTE FERICIT SI HRISTOS A INVIAT!

Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Bits,Miria,multumesc.sper sa ma pun cat de cat repede pe picioare.acum stau ca o gaina cocotata in pat,Mariuca e afara cu tata si tataie..mor de nervi,ca e asa de frumos afara..si eu astept o noua 'sedinta' de intepaturi,desi deja am facut niste galme dureroase....unde le mai fac frate si restul???
Pupici,spor la bucatarie si ne auzim maine.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Andrea sanatate multa si odihneste-te si te fa bine, lasa munca si prajiturile la altii, bine ca are cine sa le faca. Si sa te simti mai bine pana duminica

Poze
Poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Sarbatori fericite, fetelor, hai ca nu mai apuc sa mai postez ca azi am fost si eu intr-o repriza de bucatareala si-n 3 ore am facut si bors de miel, si salata boeuf, si piftie si am vopsit si ouale. Da' m-a ajutat si colegu'.
O sa mai trag o runda cu salata de vinete, icre, si-un tortulet, friptura e responsabilitatea lui (eu n-am mai facut friptura cred ca de cand ne-am mutat la casa).
Am ratat drobu' si cozonacu' de la mag. romanesc, da' merge si fara.

Adrienutzu meu are dureri de dintisori, le tratam homeopat (multumim cuiva acolo de sfat, stie ea cine , ca tare bine ne-a mai prins). Cicisor, de ai nevoie, Camilia se numeste si-o gasesti pe randul cu produse homeopate de la Shopers DrugMart sau intrebi farmacista si te indruma ea.

Dama, pupici la fetita din burtica. La e pofte de dulce ai, cre' ca e cu codite .

Andrea, sanatate multa, iar legat de "deranjat" a fost mai mult un fel de-a spune, stiam ca n ute-a deranjat. Doar ca tic verbal am zis-o.

Paxela, Miria, Cici, Luminita, multumim de urarile personale, va transmit si eu voua inzecit si insutit.

Sa aveti parte de sarbatori asa cum se cuvine, fetelor.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Noi suntem pe picior de plecare...

Un Paste fericit si plin de lumina va dorim!

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Paste fericit cu lumina in suflete :http://family.webshots.com/photo/2974412780081869328mEZhKP

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput