Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 31
dianocica spune:
de cateva zile d tot muta jucaria dintr o mana in alta dar am zis ca mi se pare. ei bine, ieri i am luat o super jucarie, uratica dar f usoara si care se ia in mana f usor si toata dimineata numai asta a facut. i o dadeam in dreapta, o muta in stanga si dupa o arunca. asa ne am distrat...si acum a luat o de la capat si se descurca din ce in ce mai bine. din stanga in dreapta e mai greu dar intr o zi-doua...eu cred ca totul tine de jucarie pt ca mai incercase el si pana acum dar nu i iesea mai deloc.
diana si david din 03.12.06
nu mai infofoliti copiii!
Ralumat spune:

Dianocica, cred ca mamicile care te-au socat nu intra pe aici......si la urma urmei, ce te stresezi tu? Fii linistita ca totul e in ordine cu Dmic.
A, si apropo...si noi am fost la cheliuta goala, dar era destul de curent in parculet la Morarilor. In ultima ora a stranutat de 12 ori (pe numarate
). Sper ca nu l-am racit inainte de vaccin.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
Ralumat spune:
Si pentru cine isi pune o intrebare fireasca raspunsul e : da, mama denaturata, n-am avut caciulita la mine
.
Stai sa te mai intreb ceva: Dianocica, ati renuntat la landou, sau Dmic troneaza bine mersi in cutiuta, unde nu patrund frigul si curentul? ![]()
Nu e nimeni care stie sa deschida capitol nou?
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
Ralumat spune:
Tot eu. Azi chiar sunt batuta in cap, auzi, care frig????? 
Cred ca e momentul sa ma odihnesc, ca eu la 6 dimineata calcam camasi.![]()
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
a_deju spune:
hai ca mi-a placut aia cu frigu' si curentu' :)))) si eu sunt "mama denaturata", scot copilu' la chelia goala.. dar din pacate, calare pe paturica, din motive de carut penibil, ca daca n-as pune patura, ar lua-o motanu' la vale, incet, dar sigur :) oricum, nu mai infofolim de mult, e la body, salopeta, ciorapi, un pulover cu gluga si ... tenisi, bineinteles... foarte folositori astia ultimii :))))) hai, fie, recunosc, am o caciulita prin geanta, sa fie, just in case... dar la noi, pe malu' marii, nu prea stii cum e cu vantu', adica mai bine sa fie, decat nu.. caciulita, nu vantu' :)
am fost sa caut carut... acu' cand convinsesem si una bucata de mihai... bineinteles ca n-am mai gasit.. macar am gasit pere :) acu' imi fac un piure de suparare :)
ma duc sa zambesc la motan, revin :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Si pentru cine isi pune o intrebare fireasca raspunsul e : da, mama denaturata, n-am avut caciulita la mine.
Stai sa te mai intreb ceva: Dianocica, ati renuntat la landou, sau Dmic troneaza bine mersi in cutiuta, unde nu patrund frigul si curentul?
Nu e nimeni care stie sa deschida capitol nou?
Ralucalui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
daca-mi aduc bine aminte de prin ultimele poze, parca l-am zarit pe dmic in carutul sport.... daca bat campii, nu va speriati, e ceva normal, eu oricum numa' carucioare sport vad in fata ochilor :))
Ralumat spune:
Asa, asa, parca vad ca joi umplu cu frezii faimosul landou
.
Cine imi trimite si mie parola de la mailul comun si de la nickul mamici de nov-dec?Parca as face eu un exercitiu, sa vad daca nimeresc capitol nou.......cred ca am chef de vorba in seara asta.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by a_deju
hai ca mi-a placut aia cu frigu' si curentu' :)))) si eu sunt "mama denaturata", scot copilu' la chelia goala.. dar din pacate, calare pe paturica, din motive de carut penibil, ca daca n-as pune patura, ar lua-o motanu' la vale, incet, dar sigur :) oricum, nu mai infofolim de mult, e la body, salopeta, ciorapi, un pulover cu gluga si ... tenisi, bineinteles... foarte folositori astia ultimii :))))) hai, fie, recunosc, am o caciulita prin geanta, sa fie, just in case... dar la noi, pe malu' marii, nu prea stii cum e cu vantu', adica mai bine sa fie, decat nu.. caciulita, nu vantu' :)
am fost sa caut carut... acu' cand convinsesem si una bucata de mihai... bineinteles ca n-am mai gasit.. macar am gasit pere :) acu' imi fac un piure de suparare :)
Nu poti sa comanzi caruciorul telefonic si sa le zici sa-l trimita la magazin? Sper ca e vorba tot de Hawaii si nu aberez eu in continuare.Mie la Chicco nu-mi merge siteul sa fac comanda si de fiecare data am sunat. Tare draguti mi-au livrat in maxim 24 de ore ce am cerut.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a patra
Teutz spune:
La multe lunisoare scumpa mamei Alexia Iarina!!!
Azi am implinit 4 luni!!!
La multe lunisoare Tudor Matei de Bebyta, Delia Ana Maria de Lory32, Radu Ioan de Nanuk, Matei Cristian de Irinabr si Alessia Elena de Miraco!!! 
Sa ne traiasca!
Azi am facut si noi vaccinul de 4 luni. Pitica a facut un picut de febra, dar am bagat un supozitor cu paracetamol si deocamdata s-a rezolvat. Alexia are 5,900 si 58,5 cm. Pentru ca are reflux gastric si vomita de m-a zapacit, din cauza ca mananca repede si mult, de poimaine bagam cereale, pana cand inlocuim masa de dimineata si pe cea de seara.
Deea, eu le-am facut cunostinta pisicilor cu Alexia. Mitzuka a mirosit-o, a scuturat dintr-o labuta si a plecat. Probabil s-a gandit “Aha, chestia asta face atata galagie de mi-a spart timpanele!” Natasha a mirosit-o si pe urma s-a dus si s-a asezat pe siretul ei (Natasha are un siret albastru cu care ii place la nebunie sa ne jucam cu ea, alearga dupa el ca disperata). De cate ori vine cineva in vizita, pisica se duce si se aseaza pe siret, e ca o invitatie la joaca.
Danutz, vazut flacaul Rares! Scumpic, manca-l-ar mama!
Dandusa, ce dor mi s-a facut de o plimbare la munte! Arati tare bine asa nemancata!![]()
Ralumat, te plimbi in parcul Morarilor? Si eu tot pe acolo, pentru ca locuiesc chiar langa parc.
Va pupicesc, mamici si bebici! Vorbim maine!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ralumatquote:
Originally posted by a_deju
Nu poti sa comanzi caruciorul telefonic si sa le zici sa-l trimita la magazin? Sper ca e vorba tot de Hawaii si nu aberez eu in continuare.Mie la Chicco nu-mi merge siteul sa fac comanda si de fiecare data am sunat. Tare draguti mi-au livrat in maxim 24 de ore ce am cerut.
Ralucalui
David Calin (28.11.2006)
luna a patra
n-am fost la chicco, am fost la metro, ca acolo il vazusem, si era si ceva mai ieftin decat pe site :) o sa trecem pe la chicco maine probabil, si daca nu il au, le zic sa mi-l aduca.. din pamant, din iarba verde, nush... io vreau carut :))))