Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ieri am fost la munte...,ne-am simtit super...,mai exact pitika...,a dormit toata ziua...,cu o pauza de 20 minute cind a mincat putin...si atit...,tot drumul dus ,tot drumul intors a dormit de n-a avut treaba...,acolo era putin cam rece cind am ajuns...,am infasutat-o bine si cu toata galagia si muzica de acolo...,sforaia fata de n-avea treaba...Eu in schimb am facut foamea...,am plecat la ziua unui prieten la un gratar...,in gasca mult prea mare...,carnea din dotare nu era dezghetata de cu o seara inainte si pin's-au chinuit ei s-o dezghete...,am halit toata piinea si cozonacul de foame...,a fost un gratar pe cinste ,dar cu toate astea, frumos ca am fost numai prieteni dragi...si aerul de acolo m-a obosit...tare...Apropo de mincat...,aseara la masa de seara a bagat pitika titza,90 ml de cereale,titza...,mama cica aerul de munte este de vina...,da de unde ca pitikul a murit de foame toata ziua ,daca a dormit...
Am facut si poze ,scuzati fatza...,cam asa arata Dandusa moarta de foame...

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DANDUSA,frumoase pozele,daca asa arati tu cand esti rupta de foame,atunci repeta figura,ca arati bine!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

mai da' scumpe vi-s la vorba azi...
Cine deschide capitol nou ? ca yo nu ma bag ca-mi prind urechili

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

HRISTOS A INVIAT

Se pare ca Sarbatorile m-au tinut ocupata cu mica mea familie: Ada si sotul. Am fost in vizita la socri duminica pentru cateva ore si in rest am fost singuri. Ce frumos a fost. Eu cum stau deocamdata cu parintii, am avut mare nevoie de zilele acestea doar cu el si cu Ada.

Acesta a fost si motivul pentru care nu am mai intrat, meritau toata atentia mea, asta neinsemnand ca voi nu

Marani citesc ca ai fost cam singurica, lasa ca recuperati voi.

Dianocica daca Davidutu se trezeste asa de des, ii dai si papa? Eu nu stiu cat mai rezist cu trezirile astea ale Adei. Parca se inmultesc in fiecare saptamana. Mai nou se trezeste si pe 12. Mananca ziua mai rar ca noaptea. Eu sper sa-i treaca, ca aseara am si stat treaza pe la 4-5 cu ea, avand o criza de plans. Am calmat-o doar cu aspiratorul.
Vazut fetite si baietei draguti, abia astept sa pun si eu ceva poze, din nou Crinuta ne da gata: acum cu palarioara ei roz, dar las ca nu ne dam noi batute.

Asiza Denis este mare si voinic, un dulce de bb. MAi nou as pupa la Ada mai tot timpul.

Acum am culcat-o pe balcon in scoica si tata citeste ziarul langa ea. Mergem la plimbare mai tarziu.

VA pupam si pana maine nu cred ca mai prestam, ca azi mai suntem singuri si profitam de fiecare minut. Eu am stat singura(cu sotul) de la 20 ani, si acum de 5 luni stau la parinti . Cred ca va inchipuiti cat de mult am nevoie de intimitatea mea....

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

HRISTOS A INVIAT ! va spunem si noi tuturor mamicilor
Am postat tot mai rar dar incercam sa ne mai bucuram de putina vara ce ne-a mai ramas aici si sa ne pregatim pentru cea din tara ,de acasa....aici se apropie toamna si temperaturile au cam inceput sa scada ce pacat ca nu ne vom mai putea bucura de ocean din plin ci doar asa cu cateo plimbarica.....dar...vom ajunge la mare .......
O INTRBARE MAMICILE care va alimentatii copii cu formula cat timp este valabil un lapte preparat ca ma confrut cu urmatoarea problema :adica puiul meu mananca jumatate din cantitate la o masa si abia dupa 45-60 min o vrea si pe a doua jumatate ,acum nu stiu e valabil acelasi lapte sau sa-i fac altul proaspat specific ca nu-l incalzesc niciodata din cauza ca aici e cald si se pastreaza numai bun de papat ...el nu-l refuza ce sa fac
pentru mamici

1luna 2luna 3luna 4luna 5luna

Mergi la inceput

SANTEM MARI AVEM 5 LUNI

1luna 2luna 3luna 4luna 5luna6luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

[quote]Originally posted by bebyta

SANTEM MARI AVEM 5 LUNI
[s

la MULTI aNI,SA ITI traiasca odorul!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput

MULTUMIM ADINAZOT
DELIA ANA-MARIA
RADU IOAN
ALEXIA IARINA
MATEI CRISTIAN
ALESSIA ELENA
HEI UNDE SUNTETI LA PARTY ?LA MULTI ANI ! SA FITI SANATOSI SA CRESTETI MARI S-AVETI NOROC SI REUSITE-N VIATA!!!!!LA MULTI ANI!

1luna 2luna 3luna 4luna 5luna6luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

doresc sa va atrag atentia ca azi au fost 23 de grade in bucuresti, cu vant de 1km/h. adica fooooarte cald, vreme de vara! DEZBRACATI COPIII! am vazut puzderie de bblusi incotosmaniti cu cosmonauti, costumase din polar si paturici si mai e si cate o tampita ca o vecina de a mea care scoate fetita de 7luni cu caciula si fular-subtirele ce-i drept dar....- si care are tupeul sa mi spuna ca e cam subtire imbracat d...
dezbracati copiii !!!
editez: daca nu ma credeti...cercetati

diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dianocica..

In Iasi au fost 19-20,asa ca am stat si noi la scafarlia libera si in bluzita si maieu.Asta fara sa ma vada soacra.

"minunea mea"

Mergi la inceput