Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ha, ha, aelita, ce-am mai ras cu gandul la tine miorlaind... si oracaind in cada...
Lasa ca o sa-i fie bine pisicii acolo, sigur ii vor gasi familia sau o familie.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

vesti !

a venit acum 5 minute stapana pisicii!! a gasit-o nepoata-mea prin cartier si a adus-o la mine .a venit cu un catelus latos caruia nu i se vedeau ochii.
mi-a spus ca e f batrana pisica si ca a cazut de la etajul 2.nu prea am inteles cand .
i-am dat adresa adapostului de animale,si s-a dus dupa ea ,e aici aproape.
pana la urma,s-a grabit barbatu-meu sa o duca.sper sa i-o dea inapoi.daca stiam...
dar ieri a intrebat nepoata-mea peste tot,prin blocurile vecine.

mi-a spus o chestie: ea sta tot la et 2 ca si mine,si are usa pozitionata LA FEL.de-aia biata pisica se asejase la mine p epres cu asa incredre,si de-aia nu se speria de catelul car eo latra pe sub usa,o fi zis ca e ala mic al lor.

pt ca eu nu am priceput de ce s-a asezat chiar pe presul meu,de ce pe niciun pres .

saracuta,cred ca o sa se bucure tare cand o sa-si vada stapana.
totusi,cam neingrijita pisicuta...
si catelusul era cam murdarel...

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dbunny, am vazut si eu pozele cu Daniel...e tare de tot aia cu bulina!!! Desteapta idee! ...Va pupacesc....

Alexandra si Marinela, va intalnirati????

Aelita, frumoasa povestea pisicii....bine ca e cu happy end...adica presupun ca stapana va intra in posesia animalului! ...Ia mai povesteste tu si de Sofia, ce mai face, ce mai drege, ai fost vineri la cantar sau ai reusit sa te abtii??? Cu lapticul cum stai?
Danutz, ia d-aci......nici cu Rares al tau nu mi-e rusine...frumos flacau, manca-l-ar mama!!!!...cum merge cu serviciul? ...da' cu cezariana...mai ai nodulul ala? ca io DA si mi-e din ce in ce mai groaza! Daca nu se resoarbe?!?

Daphna, si noi am colindat azi pe la prieteni...Denis a fost ok, daca ma vede pe mine sau pe tat-so prin preajma sta cumintel...ba chiar l-au luat vreo 2/3 persoane in brate, a mai si zambit la lume, s-a si marait un pic din cauza oboselii, dar in principiu a fost ok. Eu vreau sa-l invat cu cat mai multa lume ca noi umblam destul de mult ! Bineinteles ca nu las lumea sa mi-l invarta de sa-l ia ameteala sau cine stie ce giumbuslucuri sa faca cu copilu' meu! Se va invata si Elisa ta incet-incet...

Va pup...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Salutare mamici.
Azi noi am fost la stropit cu Alin. Pentru cine nu stie, asta e un obicei aici prin Ardeal,in adoua zi de Paste, cand baietii merg la stropit fetele, adica cu un parfum, merg si le parfumeaza, si e motiv de stat la barfe si la baute. Asa ca noi am fost toata ziua la stropit...
Alin a fost supercuminte doar ca nu a apucat sa-si faca somnul de dupa masa si desi era rupt de oboseala abia acum a adormit. Mai nou am prins un nou obicei seara , si anume ne uitam la desene animate pe calculator pana adormim...desi nu stiu ce pricepe el de acolo, dar e foarte atent si asa se linisteste si nici nu stii cand adoarme..
Si eu is rupta, asa ca profit de linistea din casa si merg si eu la culcare....spre bucuria mea, Alin de cateva saptamani si-a reglat programul foarte bine, si doarme toata noaptea, cap coada..mananca odata pe la ora 23-24 si apoi tocmai la 6-7 dimineta, dupa care adoarme iar pana pe la ora 9. Azi am atins recordul, s-a trezit la 10 si numai de aia pentru ca a sunat telefonul...ca altfel cred ca mai dormea un pic...
Va pupic si noapte buna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

OANA-ASIZA-vineri a fost inchis la farmacie,si sambata am imbracat-o si am fost,si era INCHIS !
dar azi l-am trimis cu ea la 2 fara ceva,aproape de inchidere,si...deh,140g de vinerea cealalta pana luni,deci o saptamana si ceva...Cred ca daca ma duceam vineri nu avea nimic in plus.
Lapte eeee,dar am reusit si nu mai scot cu poma deloc,ea mananca doar la un san odata,si apoi la urmatorul.
azi a reusit sa manace fara protectorul de san,a plans un picla inceput,dar apoi a tras de el ca de prastie.
in continuare manaca putin,trage tare tare de zici ca ii ia cineva de la gura,inghite cu zgomote de hamesire,si apoi gataaa .daca incerc sa ii mai dau scoate limba,apoi se rasuceste si se trage ,si pana la urma daca vede ca insist plange.
si o las.
i-am dat un biberon de formula,ca voiam sa ii dau un praf pt kk ca nu mai facea,ea care faeca de 8 ori pe zi,nu mai facue de doua zile,si am zis sa nu scot cu poma si sa ii dau formula.am pus 60ml,convinsa ca nu se satura din atat.S-A SATURAT si nu a mai vrut,desi am pus-o si la san,i-ammai pus si alt lapte formula...Deci,mananca f f putin,60 ml e pt un copil de o luna.

Toata famelia imi zice ca e slaba .

mormelvio ce bine ca Alin doarme atat de mult!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna dimineata si Hristos a Inviat!!!!

Noi ne-am intors cu bine de la Constanta unde a fost grozaaaaav, mai ales pentru tati, care a fost cazat in alta camera, asa ca a beneficiat si el de 3 nopti linistite.

Per ansamblu, drumul a fost ok. Mai greu la dus, ca era cald rau de tot si a transpirat copilul ceva de speriat. Ne-am oprit si l-am schimbat ca tipa ca din gura de sarpe (desi era doar in body cu maneca scurta). Tare greu sa-l schimbi in fundulet, ca nu m-am incumetat sa deschid usa si sa-l las pe el intins pe bancheta, dar ne-am descurcat. La intoarcere m-am desteptat si am lasat tot timpul aerul conditionat la 23 de grade, asa ca a fost perfect, David nu a mai transpirat. Se pare ca e cam vitezoman, ca pe autostrada la 130 la ora a chiuit vreo 10 minute de bucurie de ne asurzise.

A-deju si Luciaro au fost mai vrednicute....a fost suuuper intalnirea, iar mie parculetul ala cu tara piticilor mi-a placut la nebunie. Abia astept sa ma fugareasca David pe acolo. In ceea ce priveste premiul pentru cumintenie, multumim, dar....din pacate asta se intampla numai cand il tin in marsupiu. Ii place lui acolo. Pe mine insa m-a topit motanul cu zambetul lui laaaaarg.....Si trebuie sa recunosc ca primul lucru pe care l-am facut cand am deschis forumul a fost sa ma duc sa vad cati ani are A-deju. Ca nu le-asi fi dat nici ei, nici lui Mihai mai mult de 20....Eric are parinti taaaare tinerei!

Asa, repede ca tipa tot mai tare. Progrese inregistrate acasa la bunica: daca il tin in fundulet la mine in brate, nu se mai sprijina de spatele meu. Se impinge in fata si sta drept si-si tine si capul! Si daca are si o fata de masa la indemana (ceea ce la el la garsoniera nu se intampla ), trage de ea!E tot constipat, lactoza nu a reusit decat sa-i provoace colici. A, si o ia pe urmele cainelui lui Pavlov!Intrucat ceiutul este intr-un biberon Primii Pasi cu zdranganele in capac, cand aude zdranganitul se agita tot si casca gurita, nerabdator sa primeasca ceai!

Astept cu nerabdare sa le intalnesc pe Yagmur si Dandusa. Parca zicea ceva de Herastrau joi.....daca se hotaraste ceva, anuntati-ma si pe mine, va rog!

Dianocica, bun revenit!!!!

Am incercat sa citesc pe diagonala ce ati scris, dar uraaaaaaaa! "Nu mai raspund ca a facut caca fara supozitor!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a patra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

L-am lasat la fundul gol putin.

O surpriza placuta ne-a facut Luly, care desi avea alt program, ne-a oferit si noua cateva minute. Am admirat papusa frumoasa care facea nani in carut, ca printesa cea mare era preocupata de tobogane si leagane. Abia astept sa ne revedem!

In legatura cu remediile homeopate. Fiecare tratament homeopat este recomandat in functie de pacient. Adica nu e ca in medicina alopata, unde paracetamolul scade febra la toata lumea. Se poate ca un remediu homeopat care functioneaza la David sa nu functioneze la Dmic. De aceea prima consultatie dureaza cam o ora, pentru a se identifica ccc carui tip apartine pacientul si care e remediul potrivit. Drept urmare, sfatul meu este sa nu folositi remedii homeopate doar pentru ca ati auzit ca functioneaza la altii...s-ar putea sa nu aiba nici un efect!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a patra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

HRISTOS A INVIAT!!!
BAMBOLETA,vazut acum pozele,faineee,arati super ,bravo,si micuta e o dulce si delicata!!!
Am avut si noi niszte zile frumoase,cu tati acasa si vreme frumoasa,off,ce repede au trecut.Am mai pus niste poze!!!
pupici

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by aelita

am pus 60ml,convinsa ca nu se satura din atat.S-A SATURAT si nu a mai vrut,desi am pus-o si la san,i-ammai pus si alt lapte formula...Deci,mananca f f putin,60 ml e pt un copil de o luna.

Toata famelia imi zice ca e slaba .

...sintem surori de suferinta...,sa stii ca si fiica mea se satura cu 60 ml...,la o masa si anume cea de cereale...,pentru ca atunci este singura data cind maninca masurat...si de fiecare data ii dau titza inainte si dupa...,de cele mai multe ori o ia inainte ,dar dupa cereale nu mai vrea nici o titza...,au fost cazuri cind nu a mincat deloc inainte si nici dupa...,doar cereale si atit ,adica 60 ml...Eu personal incerc pe cit pot sa nu ma stresez ,pentru ca stiu ca nu-i bine si nici nu rezolv nimic...,dar ma doare sufletul sa o vad ca au trecut 3 ore de la ultima masa...(cind nu a mmincat bine...)si o pun la titza ...,suge 2 min cu indulgenta si pe uram parca ii este sila ...,intoarce capul oriunde am fi...,se uita in jur putin...,se intoarce mai ia o gura...,iar intoarce capul...,ca si cum ar auzi un zgomot...,apoi iar mai ia o gura...,ce sa-i fac?!?...daca m-as pune sa masor tot ce maninca zilnic...,n-as ajunge in nici un caz la 500 ml...,asta cred...,dupa cum vad ca maninca...,dar nu ma bag sa masor...,ca ajung la nebuni...De azi voi incepe sa-i pasez morcovel,pentru ca pina acum a mincat zeama de legume cu cereale...,la masa de 19...,masa care ,o singura data a terminat-o si anume...,60 ml...
...aaaaa si familia ,in loc sa te invurajeze...,te baga mai rau in griji?...,alta treaba n-au?...Saptamina trecuta am fost sa-i cumpar lucrusoare pentru paste...,am zis sa imbrac si eu fata cu lucruri noi,cum ne facea si noua mama...si m-am dus ,am cautat ,am asortat...,mi-a placut mult rochita de blugi ,care o are in pozele cu ouale...,ma uit pe eticheta...,nu avea decit pentru virsta de 3 luni...,o studiez eu bine...si-mi zic ca-i vine...,o pun pe ea putin sa o masor asa pe afara...,ii venea pin' la genunchi...,mi-am zis ca trebuie sa-i fie buna...Ajung acasa o dezbrac sa o probez si ii venea foarte bine...,rochita de 3 lunisoare...,printesei mele de 5 luni jumate....

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am vazut poze de Teutz,Danutz si Adinazot...,frumoaseeeee,frumoaseeee

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput