Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 28
Dbunny spune:
he he... vizionat poze cu bb-i dormind, la scalda.. la joaca.Toti bebeii is inconjurati de enshpe mii de jucarii... numa noi ne jucam si ne radem de ne prapadim cu deshtele... jucaria noastra preferata
.
Eu nu prea-l inconjor cu multe jucarii...nu stiu de ce am impresia ca-l streseaza...de obicei daca-i arat 2 el alege una si cu aia continua toata ziua. cand vara-sa ii arata alte jucarii care canta sau fac zgomote, zornaie intr-una...se enerveaza si le arunca...Isi baga deshtele in gura...le numara, le suge si le invarte de parca ar dansa flamingo.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
deeaA spune:
Hristos a inviat!
AELITA e chiar frumos "iepurasul" tau,o s-o pastrezi pe pisicuta?
DANUTZ bravo muschilor lui Rares,doarme cum vrea el,doar e baiat mare,nu?AAA, si sa nu uit, pupa-ti soacra din partea mea,sa-ti traiasca!O fi bine cu asa soacra?
TEUTZ ai 2 pisici??Si mie imi este teama cu una!!Cum se comporta prin preajma bebelinei?
MIRONA super tare poza aia,nu cred ca mai am mult pana o aplic si eu!![]()
deeaA
de DAVID IONUT (24.12.2006)
bamboletta spune:
Salutare fetele 
Multumim de complimenteAsiza,Donia,Aelita,Teutz ![]()

pt.toate mamicile sunt frumoase
Aelita-frumoasa pisica
doar ca are nevoie de o baie si un coafat
,hai ca si tu esti mamica faina si sexy
va pupicim 
fug ca avem musafiri
va pup
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
daphna spune:
hristos a inviat! cam tarziu ..dar asa e cu sarbatorile,obligatii,obiceiuri...trag concluzia k lui fiemea nu ii plac k mi-a urlat azi la o matusa vreo 20 min de chiar ma speriasem!cum am plecat,a adormit .am jur4at k multa vreme nu o mai duc in asa agitatie,cu lume multa.poate sa se supere orisicine.apropos,ai vostrii fulguleti cum s-au comporta in vizite de genu asta?adik lume multa si toti o iau in brate ,o invartesc,etc....
va pup si inca o data sarbatori fericite!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
Dbunny spune:
Daphna si al meu urla in special cand mergem la bunicii pe care-i vedem numai de 2-3 ori pe luna....si cum is cam surzi bunicii...parca se rastesc la el cand ii vorbesc si pruncu urla... si mie mi-e o ciuda....
fetele de peste hotare ! Ati auzit de Gripe Water ? Azi mi-a adus sefa din UK si nu stiu daca ne-o folosii la ceva...miroase a chimen...
poze Daniel
dianocica spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Daphna si al meu urla in special cand mergem la bunicii pe care-i vedem numai de 2-3 ori pe luna....si cum is cam surzi bunicii...parca se rastesc la el cand ii vorbesc si pruncu urla... si mie mi-e o ciuda....
fetele de peste hotare ! Ati auzit de Gripe Water ? Azi mi-a adus sefa din UK si nu stiu daca ne-o folosii la ceva...miroase a chimen...
poze Daniel
e si la noi.e la fel cu bonisanul si inca unul, nu mai stiu cum ii zice...era pt colici, pt noi apa de ploaie....
daphna la noi nu e voie cu asa scandal iar de luat in brate...vreo 5 persoane...dar in principiu nu i place agitatia.
noi iar am batut parcul azi.....si carfuru'. d e inca marait dar parca nu asa rau...pupam
diana si david din 03.12.06
Donia spune:
Dbunny, eu n-am folosit Gripe Water dar din ce stiu contine ghimbir si chimen, daca nu ma insel, si calmeaza colicile si disconfortul dat de eruptia dintisorilor.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Dbunny spune:
Multam de raspunsuri !
Donia si Dianocica
Colice nu mai avem (prea des), dar de multe ori dimineatza se agita de vai s-amar... si pana nu-i luat in brate si intors pe toate partile nu se linisteste. Gaze, reflux, constipatie, colice...noi le-am avut pe toate... mai avem numa urme de ele...
poze Daniel
aelita spune:
sa va spun ce am facut cu zmotocita de pisica...
cand m-am trezit ,barbatu -meu o dusese deja la protectia animalelor.ammiorlait un pic ,cand s-a intors,ca de ce nu m-a trezit saimi iau ramas bun de la ea,si l-am intrebat detaliile,daca a speriat-o,cum a dus-o..A zis ca la el a stat ,blanda,dar in masina ,pe bancheta din spate a stat,a miorlait de i se facuse mila de ea,ca ii venea sa intoarca masina ...si vorbea cu pisica(as fi vrut sa il vad,ca mare iubitor de animale el nu e) si ii spunea ca ii e mila de ea,dar ca nu are ce sa ii faca ,si ca o sa fie bine acolo unde o duce,ca o sa ii gaseasca familia..Hahaha as fi vrut sa il vaaaaad!!! el conducand si vorbind cu pisica miorlaitoare de pe bancheta din spate.
azi noapte deja ea s-a miscat prin baie,am gasit-o odata pe cada,apoi pe calorifer,pe wc a trebuit sa ma rog de ea sa se dea la o parte de pe capac ca sa fac pipi.
i-am dat caldura in baie,ca sa stea bine.
mi-a zis barbatu' ca a gasit-o tot pe calorifer dimineata,eu nu stiu cum nu si-a parlit pasarica ,saucucletulc,a habar nu am ce o fi fost,flocisorii acolo... La cat de tare i-am dat caloriferul.
imi pare rau de ea,dar sper ca o sa fie mai bine acolo unde e.
a luat-o acolo la centru o femeie,care i- vorbit f frumos ,din frumoasa nu a scos.-o,si a spus ca ii va cauta initial stapanul.
mi-a spus ca nu a vazut sectia de pisici,dar erau muulte custi aliniate cu catei,bine ingrijiti acolo.
se cacase in cada!!
deh,a trebuit sa curat,mi-au iesit ochii din cap de cateva ori sa vomit,ma oftic ca am devenit asa sclifosita si sensibila ca eu nu aveam chestii de-astea,dracu sa ma ia,mare chestie,un cacat de pisica..ei uite ca era cat pe ce sa vomit tot,ma oracaii de vreo doua trei ori,apoi am spalat bine ,am dezinfectat cada,..asta e...
S.
Lavinia_P spune:
Buna seara,
Danutz,foarte faian poza cu Rares si ouale.Sa-ti traiasca dulceata de baiat.
Bambo,mi-a stat cozonacul in gat cand am vazut ce beton arati.Dar cu toate mustrarile deconstiinta tot am papat toata felia
.
"minunea mea"