Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 27
Donia spune:
Noi am petrecut o zi foarte placuta cu prietenii, am mancat bine si am povestit o gramada, a fost foarte frumos. Si nu se cadea sa nu intru si pe aici sa va anunt ca ma duc la culcare, eveniment important, ce mai
...
Vad ca voi sunteti inca in pijamale asa ca nu va tin mult, ca poate mai aveti si treaba.
Bamboletta, ce faine sunt pozele! Am vazut-o si eu pe pustoaica de baby-sitter
si ce imi place cum sta Antonia pe burta, si papusica la fel! Doua papusi, da' a ta e chiar mai frumoasa decat a Antoniei. Ce mai... e superba Antonia in toate pozele!
Teutz, am admirat si papusica ta, mai ce imi plac fetitele in rochite! E atat de draguta cu caciulita aia crosetata, tu i-ai facut-o?
miraco, noi ne plangem aici de copiii... hm...relaxati, sa le spunem asa, si tu vad ca in schimb ai o miscareata, trebuie sa fie tare draguta.
luciaro, multumim de poze. Ce frumoase si vesele sunt mamicile... iar bebeii parca erau cam rapusi de somn, toti.
marinelaf, distractie placuta maine cu alexandra. Mai, ce de miscari de trupe prin tara, ce de permutari! Parca se implineste vorba aia: se intalneste munte cu munte, daramite om cu om!
aelita, vad ca pisica vrea sa faca o baie
Ce maniere frumoase!
Ai hotarat ce faci cu ea?
La multe lunisoare pentru Eva, Grigore si Rares!
Sa cresteti mari si sa fiti bucuria parintilor!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
doradora spune:
mama, ce moapsa e pisica!
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
asiza spune:
Aelita, ce frumoasa pisicaaaaa!!! Dar pare cam smotocita! Am avut si eu un motan alb cu ochi albastri, balinez, si tareee dor imi e de el...1. Du pisica la veterinar neaparat daca hotarati s-o tzineti, daca nu, sunati la vreun adapost de animale si dati-o acolo sa-i gaseasca un stapan!
2. Daca o tzinetzi sa stii ca lasa foarte mult par, deci inarmati-va cu perii speciale pentru blanitza ei si pentru covor, canapele si alte cele...
3. N-o lasa deocamdata in preajma Sofiei sub nici o forma!
Si las-o de buna voie, ca incet-incet iese ea din baie, tu pune-i intr-un vas mancarica si intr-altul apa si eventual nisip pe o tavitza sau ziar si las-o...asa reactioneaza pisicile cand intra-n casa noua! Va cerceta, mirosi tot ce-o inconjoara si daca-i arati dragoste, va veni si la tine incet-incet, va capata incredere!
Hai ca revin cu alt mesaj cand pot, dar nu m-am putut abtine cand am vazut mandrete de pisica in baia Aelitei
...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
Multumi celor care ati vizionat pozele si ne-ati mai si complimentat pe deasupra..ia luati beri d-aci: 

Vazut Alexia de Teutz...super bolfoasa...imi palce de mor in rochita si cu palariutza! 
Am vizionat si cele trei mamici de la Constanta cu bb-ii din dotare!!!!
...
De asemenea am vazut-o pe Bambo si Antonia si mi s-a facut rau cand am vazut mamica ce bine arata!!!!
(uita-te pe fundal Bambo sa vezi ce-si beleste unul ochii la tine
)...iar Antonia e o scumpa! 
Miraco, felicitari pentru crestinarea micutzei! Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa! 
Revin ca ma duc sa hranesc copilu' ca deja a ros jumatate din tricou' lu' tat-so
....
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
danutz spune:
Adevarat A inviat!!!
Asiza, vazut poze Cu Denis-utzu. Mei...da palaria de absolvent de unde a luat-o? Iar pozica cu crema pe fata e mortalaaaaaaaaa!!! ma bag si eu la
ca mi-e o pfta de mor!
Vazut pozici cu printesele, Crinutza, Antonia Si Alexia. Mey, da's frumoase rau rau!
La multi ani pt Grigore, Eva ,Rares si Calin!
Ma duc sa-l schimb si revin!
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Teutz spune:
Donia, multumim! As fi vrut eu sa-i fac caciulita, dar nu ma pricep! Am primit-o cadou de la cumnata mea.
Asiza
Asa arata in toate fotografiile, falcoasa, dar in realitate nu prea are, e mititica, are doar 5,700 kg si 58 cm. Macar in poze sa aiba si ea falci. ![]()
Aelita, ce frumusica e pisica!
La multi ani si multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
Teutz spune:
Vazut pozici cu Denis de Asiza si Antonia de Bamboletta. Deliciosi! Denis e un adevarat barbatel! Ce dulce e in camasuta si bluguleti! Antonia e ca o papusica! Bambo, arati super!
Mai citesc din urma si revin cand am timp.
you all!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
danutz spune:
Aelita, eu as zice sa pastrezi pisica. Ca se pare ca ea te-a ales sa-i fii stapana. Decat ca primul lucru care tre sa-l faci este sa o vaccinezi...si asta pronto!!!
Miraco, felicitari pentru crestinarea Alessiei!
Mai, mamicilor din Constanta, dar voi chiar sunteti o gasca adevarata. Pai sa vedeti voi cand or mai creste puiutii ce de nazdravanii or sa mai faca impreuna!!!
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
varsta rares
Dbunny spune:
Cristos a inviat !
Tare ocupat-am fost de Paste cu tot familionul la noi, si n-avuram timp nici de intrat nici cetit nici nimica...
am intrat numai sa va pupacesc, s-apoi merg sa ve cetesc...
Mirona pata verde ascunde bijuteriile familiei...acolo-i viitorul familiei![]()
revin. pup
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
danutz spune:
Am mai pus poze cu un Rares in a 4-a lui luna de viata aici
Care mai doreste care mai pofteste!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
varsta rares