Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 26
a_deju spune:
vazut harry potter cu motanu' in brate.. eu ii povesteam ce trebuia sa se intample, si tot eu ma enervam ca nu se intampla... asta e, de data asta nu s-a prea pupat filmu' cu cartea, never mind, tot fanu' "nambar uan" is :)))
dandusa, have fun la munte, foarte bine ca mergeti, a picat la marele fix :) sa veniti cu poze multe, daaa? pup dulce :)
noi ne-am plimbarit la parculetul nostru umil (...si unic..), dar am avut parte de invitati de seama: ralumat&family:) ne-am intalnit si cu luciaro, am povestit ca fetele, iar premiul pt cel mai cuminte bebe in plimbari il primeste david, ca motanu' bineinteles ca nu s-a dezmintit, iar serban s-a intristat dupa despartirea de david, si-a inceput concertu' :) dar a fost super, vreme ok, gagici de treaba, noi chiar ne-am simtit bine :) si le pupam inca o data pe aceasta cale :)
acuma fug la nani, pup si ne-auzim maine!! noapte buna!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
bamboletta spune:
Iar sa trezit am papat si acum stam in patut si il asteptam pe "mosul ene pe la gene" ![]()
Dandusa-
asa e rosie uneori in obrajori dupa baita
asta ar mai lipsi sa o fardez
,distractie placuta maine la munte 

Dianocica-cred ca Ramsan ne-a uitat de tot
nici macar nu ne-a urat "Buona Pasqua",ultima data cand am vb erau bine cu treburile pt paste,Rares e gagiu mare
are 2 dintisori deja 
Grigore
Eva
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
miraco spune:
Nu dati cu biciul ala....ca n-am mai scris de multicel...dar am fost prinsa cu treburi,botezat galusca de Florii, musafiri ,curatenie, musafiri , curatenie stiti voi...insa nu puteam sa merg la culcare fara sa pup mamicile si bebeii si sa va urez si eu
si Hristos a inviat!Nu am citit ,recunosc, sunt restanta...dar sper ca
a fost darnic cu voi anul acesta...
Hai ca ne vedem dimineata la o poveste si la o cafa buuuuna, buna ca i-am prins iar gustul...si cu 2 fumuri (nu in cap)...ca deh....de suparare ca nu mai vrea galusca tzitzi...am revenit incet ,incet la vechile obiceiuri ...si mi-e o ciuda...dar mai recitesc eu povestea aia cu mama care umbla...brrrr...si cea a danutei...cum s-a lasat ea...si celelalte...dar pana atunci mai mai bucur si eu putin...ca zau vreau sa renunt definitiv.
Pupilici...si revin maine cu pozici si cu vesti despre noi....dar sa nu uit...ca va laudati voi cu rostogoliri...noi ne luptam efectiv cu astea....S-a intors de la 3 luni de pe burta pe spate...si la 3 luni si o saptamana si de pe spate pe burta...Nu mai pot s-o las deloc dar deloc in pat...decat baricadata...se suceste parca-i fus...si inca ceva...se taraste in pat...isi pune mainile indoite in fata, strange mult genunchi sub ea,se arcuieste mult si gata...si apoi isi misca iar mainile mai in fata si tot asa,o am filmata, poate reusesc s-o pun zilele astea....Aloeeeu daca s-o grabi si la maritis asa...am dat de belea
Miraco
cu
Alessia-Elena(10.12.2006)
luly spune:
Salutare fetelor!
Acum am ajuns si eu la calc. Sunt in urma rau cu cititul iar acum sunt lesinata de somn dar totusi am intrat doar ca sa va spun
Paste fericit! 
Va pup 
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
luciaro spune:
Hristos a Inviat, dragelor!
Si eu sunt in urma cu cititul, sunt abia la pag. 8, dar nu putea sa nu va aratam ca e pe bune ce v-a povestit A_deju, adica intalnirea noastra de azi cu Ralumat&David&Cristi.
Si asa e, Ralumat, cred ca Serban a suferit eeeeeeeeeenorm dupa despartirea de voi, ca s-a pus pe un urlaaaat...de m-a disperat... a trebuit sa-l iau si in brate la un moment dat
...ceea ce mie nu mi s-a mai intamplat la plimbare...
Una peste alta, a fost frumos, mai vrem, asa ca poftiti de vizionati De Paste la Constanta
Lucia
de
Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze
marinelaf spune:
Hristos a inviat!
Am fost tare ocupati :pregatiri de Paste, mers la biserica, mers in vizita.
Pe miine ne pregatim sa ne intilnim cu alexandra, marius si mark.
Noapte buna mamici si pitici.
marinelaf spune:
Am uitat sa va spun ca si la andreea i-au iesit dintii aproape fara dureri sau cel putin nu a plins mai mult decit de obicei. sper sa fie si la rares la fel.
aelita spune:
Felicitari celor care au implinit lunisoare zilele astea !!
SA CREASCA MARI ,SANATOSI SI FRUMOSI!:
Alice (pet72)
Bogdan (bubi26)
Catrinel Rianna (lorym)
Serban Alexandru (luciaro)
Alexian Gabriel (flavia maria)
Eva Ioana (fatima)
Grigore (ruxandra)
Rares Mihai (ramsam)
Erica Elena Nicoleta(ank999)
Andrei Nicolas (luciab)
Alexandra Graziella (chris80)-LA MULTI ANI,Chris80,sa fii fericita!! ai implinit niste anisori zilele astea !!
Celeste Maria (avdanaarghire)
Ana (marcelac)
Mihnea Octavian (desiree)
Tudor Alexandru (ruxmax)

S.