Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

este speriata. incearca sa ii lasi eventual si niste graunte de pisici. fii atenta daca incerci sa o mangai, sa nu te zgarie. o sa iasa ea de acolo.
dupa cum povestesti, se pare ca iepurasul ti-a adus o pisicuta. :)

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

chris cumva soacra a scos o pe pisi (eu pot sa i zic pisi?ca daca nu, nu ma supar...da' sa stiu. tradare, sa fie, dar sa stim si noi)in herastrau? ca am vazut o fetitza care semana cu ea (din ce mi aduc aminte ca n ai mai pus poze noi ) si cu bunica.
donia inca lucrez la sera, incerc o aparitie socanta dar..mai incolo

diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dandusa, da, tu erai, cu una bucata carut rosu si cu mama ta. Eu eram cu Alexia. N-am zis nimic, pentru ca eu eram la casa sa platesc cumparaturile si tu ai trecut prin dreptul casei la care stateam. Mi-ar face mare placere sa ne intalnim in Morarilor.
Aelita, ti-a adus iepurasul o pisicuta! Eu as pastra-o. Pune-i niste mancarica pentru pisici, un castronel cu apa si o cutie cu nisip sau ziare si, dupa ce ii mai trece frica, va iesi ea de acolo. Eu am doua pisici, Mitzuka si Natasha. Pe Mitzi am gasit-o in 2002 de Sf. Constantin si Elena la matusi-mea la scara. Era mica, avea vreo 3 luni, si cand sunam la interfon ea se tot mangaia de mine. M-am dus sa-i urez la multi ani matusei mele si m-am intors acasa cu un pisoi. Pe Natasha am gasit-o in 2005 in mijlocul Sos Pantelimon, tocmai o lovise o masina. Avea vreo doua luni, era slabaaa si doctorii n-au crezut ca va supravietui. Acum are 6 kg. Merge in trei labute, pentru ca la una a fost nervul afectat si nu s-a mai putut face nimic, dar in rest este superok. Daca nu o poti pastra, gaseste-i un stapan , nu o lasa pe scara. Se pare ca ea te-a ales pe tine.
Dianocica, multumesc pentru parola! Am crezut ca de cand n-am mai intrat eu s-a schimbat parola, pentru ca se discuta la un moment dat despre chestia asta. Eu n-am mai verificat daca s-a schimbat sau nu.
La multi ani si multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri

Mergi la inceput

Am pus cateva pozici noi in album. Marti facem si noi vaccinul de 4 luni.

Poze Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

dianocica, sera e o idee buna, dar baga si ceva legume si zarzavaturi, please, ca pe la noi nu stiu daca o sa mai vina vara vreodata. Toata planeta se plange de incalzirea globala si la noi ninge!

aelita, nu's ce sa zic de pisica... eu nu ma vad pastrand-o, desi iubesc pisicile, dar in planurile noastre nu intra acum un animal de casa. Pe acolo nu sunt adaposturi de animale?

Eu astept musafiri, si intre timp mai bag cate o jumatate de ochi pe aici.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Hristos a inviat!

In sfarsit am adormit printesa
Azi ne-am plimbat am fost prin vizite Antonia nu prea a fost cuminte ne-a facut cate un concert asa cadou de pasti

Teuz-am vazut poze cu printesa ta frumusica si scumpica

Aelita-ce cadou ti-ai tras de pasti cred ca ii este frica de catel de asta nu iese deloc pune-i mancare si apa si o sa papeea intr-un final,printesa ce face?va pupicesc

avem poze noi luna 6

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am terminat baita si am terminat-o si pe pitika...,era miriita de nu ne mai intelegeam cu ea...Azi toata ziua ,am fost la plimbare cu D cel frumos si cu familionul...,ne-am simtit super,super..,vremea a fost superba...,copii foarte cuminti si mincaciosi...,ca la un moment dat...,alaptam amindoua pe aceeiasi banca in parc...,ba chiar D ,a fost si schimbat de cele pishulite...,iubim natura...
Daca ar fi Herastraul mai aproape ,as iesi in fiecare zi ...,ca tare mult imi place...,C-ta nu are astfel de parcuri...,din pacate...

Teutz,
eu nu am reusit sa vad pozele voastre..
Bambo,
...am vazut mamica sexoasa si Antonia frumoasa...,mai ,mai ce pictorial...,ce bine arati...si bubulina este rosie in obrajori?...,sau a fardat-o mami?...pooopam bucuta de Antonia si mamica sexy

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

...am uitat sa va spun ca miine merg la munte...,hihihi,sint super incintata...,eram asa de hotarita sa merg cu Claudiu,dar planul cu plecarea lui ne-a dat peste cap mai multe ...,acum am niste prieteni dragi care sint muuulti la numar si care nu ma lasa sa stau singurica,cumintica...,au facut toate planurile si ne-au pus si pe noi la socoteala...,ce sa fac?...,ma duc normal,ca doar nu-i de colo o iesire la aer curat...,ne vom intoarce seara..,acum ma apuc sa pun cereale,pampersi si batistute...,ca miine ne trezim la SAPTE !!!Sper sa reusesc sa ma trezesc...,ca pentru mine ora asta este ...,calvar...
...poopam tare si sa fiti cuminti pina ma intorc...

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

uf, ce uitam...azi e ziua lui grigore si a evei.sa cresteti mari si fericiti. si pt ceilalti sarbatoriti. iesencelor, ce mai face ramsan? chiar nu ne mai iubeste deloc?

diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Dandusa, uitasem sa le pun pe public. Incearca acum.
Bambo, multumesc!

Poze Alexia

Mergi la inceput