Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

cristos a inviat!

am intrat sa va urez pofta buna si distractie placuta!

noi acum plecam. voi comunica impresii dupa.

ps: sunt 14 grade afara???? eu nu am haine subtiri scoase, iar pisi nu prea are subtirele. nasol!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am venit si noi la CIOC, CIOC, CIOC...
Luca doarme; e frant.. aseara am fost la Inviere, apoi la un mic chef si uite asa, a stat Luca treaz si vesel nevoie mare pana la 3 am. E baiat de chef!!!! Dar e drept ca a si fost inconjurat de fete frumoase... l-au impresionat reclamele luminoase din Capitala, masinile bengoase..si slujba de la biserica....
Acuma ne pregatim sa ajungem la bunici si apoi in Parcul Carol.
Si... ii place mult in marsupiu... deci, fetelor din Bucuresti poate pe joi bagam un Herastrau?
Asiza, admirat Denis...abia astept sa ne plimbam iarasi impreuna...
Diana, ce frumos ai scris tu... si pe tine astept sa te cunosc.... peste vreo 2 luni aterizam la Tg. Mures..
Pupici dulci ca misca copilu'...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by a_deju

dandusa, esti mai bine? dupa veselia din mesaje, asa s-ar zice, si ma bucur in acest caz :)

...daaaa,nu-mi mai curge nasul asa tare...si nu ma mai doare in git...si eu sint prietena cu lamiia si se pare ca m-a ajutat enorm...
...plus ca stiam ca voi vorbi cu iubita mea...,mi-a trecut raceala instantaneu...,acum am terminat de vorbit ...si sint foarte fericita...
...fug in parc sa-l vad pe D mic...si sa ciocnim un ou...

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by dianocica

ralumat hai repede si spune mi cum dau de dr ala homeopat sau pe unde gasesc din minunile de care vorbeste donia(apropo uite o frezie...) ca marele calgel e bun exact cand il folosesti, in 5 minute s a dus...
tineti pumnii ca se anunta o zi mai nasoala decat a inceput desi, sincer, nu credeam ca se poate mai rau...

diana si david din 03.12.06

Salut. Eu sunt o mamica de steluta de ian-febr 2007, dar am intrat si eu pe la voi ca am vazut ca vorbeati de dintisori. Eu i-am dat lui Anelin cat ne-am chinuit cu dintisorii cu Calgel, Dentinox si mai e un gel "Gel gingival" se numeste de la Delabarre. Sincer toate isi fac efectul doar atunci pe moment cat ii dai cu gelul. Au ceva anestezic, dar nu e doza prea mare ca doar sunt bebei. Ai incercat si jucariile refrigerante? Noi daca suntem prea mici inca nu stim sa le tinem in manuta si sa le bagam in gurita, dar ii bagam suzeta putin la frigider sau il lasam sa mai roada la umarul meu, eventual si la breteaua de la sutien ca tare-i mai place sa o roada (cred ca asta il calma cel mai bine). In rest, multa rabdare pentru ca solutii care sa-l scape de durere pe o perioada mai mre de timp nu prea exista.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Donia, ma bucur ca Roxana m-a contrazis, legat de povestea dintzilor, sper din suflet sa fie cat mai multi copilasi cuminti care sa nu sufere sa nu planga deloc, va fii o perioada luuunga pana isi completeaza dantura.

Eu sunt un pic mai bine azi fata de aseara, isi fac efectul antibioticele, am luat masa la parintii mei, Ianis a stat (ca niciodata) la masa si a papat ciorbitza de miel din farfurie de oameni mari! Maine luam masa la socrii, asa e la noi de sarbatori...

Yagmur, sti tu ca usa mea ti-e deschisa, noua ne plac mult oaspetzii! Fetelor, asta o spun pt oricine are drum prin Mures!

Si multumesc pt aprecierile vis-a-vis de marturisirea mea, asa bine mi-a cazut sa o spun, ma simt un pic vinovata ca mai mult stau pe tusha, dar asa sunt eu...

Uite, am crezut ca dureaza linistea, dar deja se trezeste Marc...

fetele si bebelusii, pe maine! Sau cand mai apuc, 'om vedea

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am scris la un subiect cu pisici,dar va scriu si voua,poate aveti un sfat pt mine..

azi noapte am venit de la biserica,la 3 noaptea,si la usa blocului era o pisica alba,cred ca e persana .am deschis usa blocului,ea a urcat ,noi cu carutul copilului mai greu...si cand ajungem la etajul 2,ea era intinsa pe presul nostru de la usa.
tot am crezut ca e a unuivecin si a incurcat usa...Mama e la mine cateva zile,si e si cu catelul,asa ca imi era frica sa bag pisica in casa sa nu o muste...
daca a vazut ea ca nu o luam,a urcat un etaj mai sus. m-am dus sa vad ce face,la usile de sus nu se pusese pe nici un pres cum o facuse la noi,ci statea intr-un colt ghemuita pe ciment.i-am dus carnita,i-am pus si apa,nu a mancat .
dimineata era intre ghivecele mele de flori pe care le am pe scara blocului puse.cand a prins usa deschisa, a intrat si s-a dus direct in baie.de azi dimineata e la mine in baie!!
sta bagata dupa bazinul veceului,nu semisca de acolo,nu mananca,nu bea,nu face caca...

CE SA FAC CU EA???
Cred ca e persana,nu stiu ca nu ma pricep.Pare tunsa,nu are colier,nu stiu daca e pierduta sau abandonata.Am trimis-o pe nepoata-mea sa sune pe la toate blocurile vecine la intefoane si sa intrebe daca au pierdut o pisica..NIMIC!

Astept urgent raspuns.Nu ma pricepla pisici de rasa,CE-I FAC ??

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Eu iubesc animalele enorm...deci daca ar fi dupa mine nu asi avea inima sa o dau afara...
Acum ramane la aprecierea voastra, dar daca ti-a intrat in casa de Paste..poate e un semn..sa fim mai buni, mai iubitori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

aelita... pune-i un bol cu niste lapte undeva prin baie, si vezi daca asa o ademenesti sa iasa de unde s-a bagat... oricum, se pare ca a cam fost love at first sight, nush cum o sa scapati de ea, mai ales daca esti si miloasa .. :) daca va ganditi s-o pastrati, mare lucru nu e, dar primul drum ar trebui sa fie la veterinar, sa o vaccineze si sa o caute de toate cele.. dup-aia, e usor sa inveti sa faca pipi - kk la ladita sau unde doresti tu.. iar de mancat.. mananca ce-i dai :) acuma, daca e de rasa, si persana, astea-s mai lady, mai fitoase nitel, si s-ar putea sa strambe din nas la unele chestii.. da' la foame, sa vezi ce-o sa bage si paine cu apa :))
mult noroc cu noua "achizitie" - sa nu ziceti si voi ca n-a venit iepuru'.. na c-a venit pisica :))))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

aelita daca sta ascunsa acolo inseamna ca i e foarte frica. in primul rand ar trebui sa i pui un pic de nisip intr un colt, intr un vas sau pe niste ziare, sau doar ziare, daca nu gasesti nisip. sau un pic de pamant. isi va face nevoile singura daca nu e pui, ca stie ea ce si cum...si un pic de apa si eventual un pliculet de wiskas. o sa iasa ea in cateva zile, cand n o sa i mai fie frica. probabil noaptea cand e liniste(se poate speria tare de zgomote) o sa mai iasa in recunoastere. si sa incerci sa vorbesti foooarte bland cu ea, conteaza enorm.

revin cu povesti de azi dar n am putut sa vad pisica la ananghie si sa nu sar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

asa...am plecat pe la 12 in herastrau, ne am intors pe la 5jumate...a dormit si d intr un final, doua ture, vreo 2hjumate in total. ma declar fericita. o vreme...super.as mai fi stat dar ma luase foamea, d pishulise 2 randuri de haine,...era cazul sa ne intoarcem. intalnit cu dandusa si mama ei care e super, pana si alex a declarat ca s a simtit f bine.crinutza - o scumpa si jumatate, ca de obicei...iar alex a facut un film....crinutza jucandu se cu obiectivul si fetele tzaca tzaca in fundal. e mortal....acum fug sa pun poze

Mergi la inceput