Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Hristos a inviat si la noi!

asiza, e frumos Denisutu sa-l mananci, nu alta! Si m-a innebunit poza cu crema pe fata, are o privire totala! E asa bulversat, chiar ca parca se intreaba daca n-a innebunit mama!

adinazot, Alessia e o scumpa, frumoase pozele, cred ca ati avut o zi faina. Iar aici ba fulguieste, ba viscoleste! Noi nu renuntam la fulguleti pe plaiuri canadiene

Ma duc si eu la culcare ca maine asteptam musafiri, sa ne mai si distram dupa cat am muncit.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Hristos a inviat!

Stau cu pasca-n dinti si cu Mihaitza in scaunul de masina.Parca are ceas la funduletz,in fiecare dimineata la 7,kk.IAr foiala incepe de la 6.

Dandusa,foarte tare okioasa.aici mi-am dat seama cat de mult seamana cu tine.Aveti exact aceeasi privire.

E musai sa facem albumul BBi haiosi unde Karina stiu sigur ca ar avea poze,Crinuta nu mai zic,Denis cu crema si tot asa.

A_deju .."cred ca-i creste coada"

Donia,multumesc pt gandurile bune.Nu voiam sa mai dau nici un replay,oricum.

O zi frumoasa tuturor!Azi vom vizita bunici.

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

s a auzit si pe la noi ca a-nviat.nu stiu, n am fost acolo.....la biserica,adica. domnul d a reusit performanta ca de la 11 la 6 sa se trezeasca de ....5ori. da, cinci!sunt si fara bere...si fara vin...si fara visinata..si ieri toata ziua mi a dormit 20min... doarme bine numai pe burta si nu am curaj sa l las noaptea.

cris pe la a 3a trezire aveam mustrari ca nu ti am zis ca imi pare rau pt prietena ta. si vezi ce face soacra cu pisi...

acum bag poze cu denis bulgarasul dar trimit mesajul ca s a trezit d

diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

hop si eu...cioc cioc...
Adevarat a inviat!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Adevarat a inviat!!!

ce petrecere a fost aici cu bere si vin si eu am lipsit
Ma plangeam ca Antonia se trezeste noapteaei acum a fost f cuminte a dormit de la 22.30 pana la 9 dim

Asiza-tare frumos Denis

dandusa-multa sanatate Crinuta e bestiala cu palariuta

Adinazot-scumpa foc Alessia

Lavinia_p-

gata am fugit plecam la bunici in vizita
Paste fericit

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Hristos a inviat!
Sa aveti sarbatori fericite si linistite.

Noi am depasit 8 kg. ieri dimineata aveam 8100 g. duminica viitoare il crestinam pe andrei.

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Teutz

A, am uitat, Dandusa, cred ca te-am vazut in Cora Pantelimon vineri. Daca nu erai tu, inseamna ca ai o sosie care locuieste la mine in cartier.

...daca eram insotita de una bucata carut rosu si una bucata mama mea...,eu eram!!!...,sper sa nu ma fi prins in faza in care ma ratoiam la mama,care luase cel mai mic cos...si incerca sa puna tot hipermarketul in el......,de fapt daca stau bine sa ma gindesc...,mai tot timpul m-am ratoit la ea...,asa ca...
...si n-ai zis nika?...,vaaai...,bataita...,eu nu te-am vazut...ne vedem prin Morarilor,ce zici?

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Dandusa,foarte tare okioasa.aici mi-am dat seama cat de mult seamana cu tine.Aveti exact aceeasi privire.

...studiind poza,mi-am dat seama ca ai dreptate...,in multe poze stau in aceeiasi pozitie...si chiar semana cu mine acolo...,multumesc ca m-ai ajutat sa vad...,ca eu m-am obisnuit ca toata lumea sa zica ca seamana cu Claudiu...si m-am condformat...
...am reusit sa vad si eu poze cu Mihaita,care seamana din ce in ce mai mult cu tine...,este superbbbbbbbbbbbbbb...,foarte delicat si fatuca lui cere multi poooopici este dragalas foc...

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ptiu ce scump e denis...in poza pe burta cu manutza in gura...e mortal. plus ca e buflei ca d...iar mihaitza cere intr adevar pupici. pe obrajorii bucalati . iar pe oana as manca o de piciorusele alea de gimnasta toata ziua. cu grigore as sta la discutii non stop, are un ras care te da pe spate....la fel ca domnisoara crinutza. cand rade, te topesti. hai ca va pup, iesim. daca treceti prin herastrau si ne vedeti, nu ne ocoliti

diana si david din 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

'neata! ne-am trezit, a papat, eu vreau sa bag acuma o felie maaaaaare de tort, si dup'-aia, la plimbare :) sper sa fie vremea ok, ca e cam intunecat, sa nu ne taie elanu' vreo ploicica :)
dandusa, esti mai bine? dupa veselia din mesaje, asa s-ar zice, si ma bucur in acest caz :)
dianocica.... offf... cred ca e de la dintisori... oricum, sper sa treaca repede, sa apucati si voi sa va odihniti ca oamenii, inclusiv dmic :) pupici de la mare, daca ajuta la ceva :)
revin dupa tort, daca nu lesin de la atata zahar :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput