Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 22
adinazot spune:
aM AVUT O ZI SUPERBA AZI,AM FOST LA O CABANA LA sIBIEL,a fost ff fain,am stat aproape tot timpul afara,am pus si poze...la ora asta,cand familia imi doarme,eu bantui...Maine o sa mergem la alta cabana la alti pieteni la Paltinis,sper sa fie tot asa cuminte si voioasa Alessia ca si astazi.Si eu cu berea,Dandusa...si nu numai una![]()
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
auras_v spune:
si ale mele-s mai frumoase ca-s de prepelita
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
adinazot spune:
Ciocnesc si eu un ou cu voi,si ma duc la nani,ca maine avem zi grea!!!
Va pup
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
dandusa spune:
...si eu vreau sa ciocnesc...,
ciocnesc cu voi ,ca, cu Claudiu n-am reusit inca...
,sper sa o fac miine...
...pe mine m-a cam luat raceala..,ma simt cam rau...,nasul imi curge tare,gitul imi este plin de tepi...,parca...,sint cu masca de gaze pe fata...,trebuie sa dorm cu pitika in camera ,ca altfel nu o aud cind se trzeste sa pape...,dar cu masca nu o sa pot dormi cu siguranta...,offfff,ce m-a luat si pe mine...
...vreau sa va spun ca mi s-a aplecat de la atita pasca si cozonac..,am mincat ca sparta...,zici ca se termina...,asa am bagat in mine...
...am reusit sa termint de citit pina la acest capitol...,de asta ma voi ocupa miine...,ca acum sint cam frinta...
Asiza,
superb Denis
,vai ce mor de el...
,are poze cu ouale si cu iepurasii...,vai,vai ce a crescut si iti seamana leit...,frumos foc
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Teutz spune:
Am intrat si eu fuguta, fuguta, sa urez tuturor un Paste fericit, multa sanatate, bucurie si lumina si liniste in suflete!

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
dandusa spune:
quote:
Originally posted by adinazot
Ciocnesc si eu un ou cu voi,si ma duc la nani,ca maine avem zi grea!!!
Va pup
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
...suberbe pozele voastre...,sinteti o familie frumoasa... si locatia arata super...,cred ca v-ati distrat pe cinste...aaaaa, super noul tau look,te prinde tare bine,sinteti doua frumoase...,tati pare foarte mindru...

Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
a_deju spune:
dandusica.. sanatate multa, sper sa treaca, ca stiu cat de nasol e! baga ceai (musetel, ca tot e in topu' preferintelor :)) ) si foarte multa lamaie stoarsa in ceai.. de fapt, lamaia e cea mai importanta, poti sa si uiti de ceai :) la mine a functionat cel mai bine fervexul, un plic dimineata, unu' seara... te pup dulce!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Teutz spune:
A, am uitat, Dandusa, cred ca te-am vazut in Cora Pantelimon vineri. Daca nu erai tu, inseamna ca ai o sosie care locuieste la mine in cartier.![]()
Va rog frumos, imi poate trimite si mie cineva noua parola de la mail-ul comun?
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
a_deju spune:
am ciocnit, am hapait, acuma fug si eu sa-mi bag in seama jumatatea :) va pup, noapte buna, vise frumoase!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Donia spune:
Aproape gata sunt, drobul e in cuptor, borsul e gata, friptura gata, ciupercile gata... mai am o tura de oua si sotul sa dea cu aspiratorul si eu sa plimb putin copiii, si... oare mai ce? Sunt beata... de oboseala.
asiza, am luat si eu 2 guri de vin, ca nu se cadea sa pun vin la friptura fara sa-l gust, nu? Vorba ta cu butelia, eu cu galeata ma vad band... Doaaaamne, cum am ajuns!
a_deju, "traditionala bere de Pasti"... gata, mai adaugam o traditie...

dianarus, frumos ai scris! 
Sa stii ca 1% nu e utopie, fetita mea intra aici, nici n-am stiut ca ii ies dintii, doar am auzit ceva tacanind pe lingurita si cand m-am uitat se vedea un dintisor... iar la vreo saptamana a aparut si celalalt. Nici maraiala, nici nopti nedormite, nimic! Iar la premolari eram cu ea la mare, avea 1 an si 1 luna si odata rodea la ochelarii mei de soare si vrand sa ii scot din gura am vazut un cheag mare de sange prins in gingie... ii ieseau 2 premolari deodata si ea draguta era tot un zambet si o dragalasenie, noi habar n-am avut. Deci se poate, drept e ca la al doilea nu mai sper sa fie tot asa, ca oricum face mai mult scandal decat facea fetita.
Mai pe seara ma uit si la poze. Va pup!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)