Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

telegrafic, ca are alex nevoie de calculator:
1. vaccin de 4 luni, planset doar dee forma, fara reactie inca, speram sa nu fie cazul
2.fost afara de la 1 la 7, ma dor picioarele de ma rup
3.vazut copil in cosmonaut
4. adus 2 lebede in cismigiu, dar le tin intr-un spatiu tare stramt, amaratele de ele, o cusca, nici vorba de lac

va pup si ne auzim maine, cand vom avea din nou calculatorul pt noi, fetele forumiste

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

beeeei, m a ars soarele de m a terminat. si d are niste obraji...si doar a stat numai pitit...am pus multicele poze noi.

sarbatoritilor. si la multe lunisoare.... miraco ne ai aratat gandacul, spart oua si ...gata?

ralumat vino in herastrau ca ne bateam pt cate o farama de umbra...vant...nici vorba, doar daca aveai noroc...si suntem, intr adevar, la carutul sport de vreo saptamana....

fetele descurcarete, pleeeease ne faceti si noua capitol nou? pleeeease

diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

luam masa cu columbenii... ei la teveu, noi pe canapea... ei cu caviar, si un fel de piftie in patru culori cu iarba in mijloc, noi cu salata boeuf la borcan... ei fac pe intersantii pe-acolo, noi facem kk pe noi de-atata ras... e foarte tare emisiunea asta, frate... si mi se pare mie, sau mooooooni parca arata la vreo treij' de ani lumina?? ma rog... nu inteleg insa de ce se numeste "irina by monica columbeanu".. pe copchila n-am mai vazut-o la fata de nush cate episoade.. si atunci cand aparea fugitiv, avea ochelarii de soare.. mi se pare corect! :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Aici ninge! Ninge!!! NINGE!!! Nu mai suport, sunt la limita depresiei. Ma tratez cu un iepure de ciocolata, sa vedem care pe care.
Ce-mi face vremea asta... Seara ma duc la fitness si a doua zi bag in mine dublul caloriilor pierdute...

Ma duc cu iepurele in dinti sa vad ce ati mai scris.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Hai ca deschid eu repede capitol nou.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis.

Va asteptam la capitolul 33

Mergi la inceput