Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap5)
Raspunsuri - Pagina 3

mamidestefan spune:
MIINE DIMINEATA VA ASTEPT LA RAPORT
Pupici multi la toate luptatoarele
si
NOAPTE LINISTITA
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

madau spune:
Multumesc ptr galerie...ma stradui, ma straduiMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

lucians spune:
Salutare!
Nu stiu daca maine pot sa intru pe forum,asa ca raportez doar -300 g de duminica pana azi.
Chiar nici io nu-mi pot explicatia de ce doar atat?
Dupa prima sapt de dieta, cam asa arat la 64,200 kg.Nu stiu daca se vede schimbarea-n poze,dar ea exista, sa stiti.
va pupicesc si-aveti grija de voi!
Gabitza cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici

lucians spune:
Sunt si io putin curioasa: ce se poate-ntampla daca atasam poze pe forum? E periculos? S-au intamplat cazuri? Ce fel de....? ...ca sa fim si noi precaute...please!
Gabitza cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici

anky spune:
Neata fetele,cafea la toata lumea.
Astazi vreau sa merg la Metro sa cumpar carne de miel,mi-e o pofta
Fetelor,daca tot papati o prajiturica de pasti,imediat dupa aceea sa rontaiti o lingurita de scortisoara.Consumul de dulciuri ridica imediat rata glicemiei,asa ca la fel de rapid apare insulina,ca sa transforme acest zahar din singe in ..depozite adipoase.Scortisoara noastra reduce glicemia si tine deoparte atit de "grijulia"insulina.In consecinta prajitura de 5 cm inaltime nu va ingrosa cu 5 cm pernitele noastre de grasime.
Eu o sa ma inarmez cu ea in geanta daca merg in vizite.
Am sa imi cumpar azi si niste ardei iute,ardeiul iute...iuteste metabolismul datorita substantei care ii confera gustul specific,numita capsaicina.Aceasta stimuleaza secretia de suc gastric si accelereaza in acelasi timp motilitatea intestinelor,astfel incit corpul sa poata utiliza rapid energia pe care tocmai a primit-o din mincare..
Asa ca fetelor sper sa trecem cu brio si de Sarbatorile Pascale si sa ne bucuram de un pic de dulce si papica buna...doar un piiic
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"

camelia.t spune:
Buna fetelor.
In sfarsit incep si eu sa "scad" din nou.De ieri pana azi s-au dus 600 gr.....parca imi mai vine inima la loc asa!
Nu stiu daca mai reusesc sa intru zilele astea, in caz ca nu, va doresc tuturor un Paste Fericit! si multa fericire.
Ne mai auzim saptamana viitoare!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

gusta spune:
Imi e un somn de zile mari.Dati-mi si mie cafea ca numai pot.
Azi mi-am propus sa fac ceva in gradina acuma de dimineata si dupa in casa.
Anky retinut pontul sper sa trec cu brio de sarbatori.
Camelia ma bucur ca te-ai imprietenit cu cantarul.
Marilena si mie mi se spune ca ce iti trebuie slabit ca arat bine asa dar eu am slabit pentru mine nu pentru nimeni si pentru ca imi doresc sa ma pot misca normal nu daca merg 10 m sa traspir ca un porc si sa gafai.
Hai ca astept fetele sa dea raportul si ma apuc de treaba ca vad ca nimeni nu vrea sa faca.Parca ar mai fi cineva care sa faca.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by lucians
Salutare!
Nu stiu daca maine pot sa intru pe forum,asa ca raportez doar -300 g de duminica pana azi.
Chiar nici io nu-mi pot explicatia de ce doar atat?
Dupa prima sapt de dieta, cam asa arat la 64,200 kg.Nu stiu daca se vede schimbarea-n poze,dar ea exista, sa stiti.
va pupicesc si-aveti grija de voi!
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
intalniri de bebici
Mai greu ..dar uite ca s-a mai adunat de o floricica

Iar la intrebarea ta referitoare la faptul ca ai scazut doar 300gr in 4 zile am sa iti raspund eu ..
nu neaparat in termeni stiintifici ..dar sper sa ma fac inteleasa

Explicatia e foarte simpla :
atita timp cit ai papat din permise ..organismul a comutat
pe consum din rezerve ..si turatia a fost la MAXIM
pentru ca regimul a fost cu fructe si legume ..
In momentul in care ai bagat INTERZISE ..
s-a oprit consumul de rezerve ..
ZAHARUL din dulciuri a cauzat blocajul ..
(de fapt a DUS LA CRESTEREA INSULINEI ) ...
si i-a trebui ceva timp 1-2 zile (depinde de organism)
pina sa se regleze din nou la consum din rezerve.
Eu stiu sigur ca daca azi maninc legume si fructe se vede abia peste 2 zile ..si nu imediat in ziua urmatoare .
De aia ..DE PASTE .e bine sa incercam sa ne abtinem de la BUNATATI .
sau sa reducem la minim cantitatea pe care o papam odata ..
daca maninci o felie de tort considerabila ..o sa o ia razna insulina ..si tot ce va veni dupa tort se va depune ..CU SIGURANTA .
Ideal er fi sa nu calcam strimb cu dulciuri ..
mai degraba cu CARNE ..e si satioasa ..si nici nu se va depune ..
LIDIA si

Rezultate SUPERDIETA

mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by lucians
Sunt si io putin curioasa: ce se poate-ntampla daca atasam poze pe forum? E periculos? S-au intamplat cazuri? Ce fel de....? ...ca sa fim si noi precaute...please!
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
intalniri de bebici
PAREREA MEA

Foloseste un site ..unde ai optiunea de PRIVAT pentru pozici
cind te vei supara pe DC

bagi toate pozele pe PRIVAT ..
si ai rezolvat problema

LIDIA si

Rezultate SUPERDIETA