Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap5)
Raspunsuri - Pagina 2

mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Babee
Am revenit la "sentimente" mai bune, pe Dc chiar nu am de ce sa ma "supar", mi-a fost alaturi in ultimii 3 ani jumatate.
Am decis sa nu mai mai arat nici o poza-nici de-a copiilor, nici de-a mea,postez ce am de spus si atat.
M-am tinut de dieta, se simte bine, am schimbat deja o marime de blugi, ma simt mult mai bine si increzatoare.Maine merg la biserica sa ma marturisesc, sper sa primesc binecuvantare si sa ma si impartasesc.De Paste suntem acasa la mama mea, am rugat-o sa imi faca doar mie pui la cuptor si salata, o s-o comit si cu nitel tort, dar am scos oricum multe din alimentatie.Chiar daca se "termina" dieta eu voi continua sa am grija si simt eu ca pana in Septembrie se retrag si oasele..
Maine la pranz spun ce greutate am
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip

LIDIA si

Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

mamidestefan spune:
Meniul meu de azi :
-1 suc de morcov
-1 cafea
-50 gr fulgi secara + 300 ml lapte degresat
-1 grapefruit
-2 mere
- broccoli,conopida,ciupercutze la steamer scaldate in sos de rosii cu 2 oua
- 2 mere
-1 ananas + 1 macrou la steamer
In sfirsit ...m-am saturat si eu ..adica nu mai imi este foame
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA

madau spune:
La mine azi dragul de cantar a aratat un -450 gr, sper ca pana sambata cand plec sa mai strang de-o
..asa ca sa plec bine dispusa.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

gusta spune:
Babee bine ai revenit.
Meniul meu de azi
cafea
1 mar
2 castroane de supa de legume
2 grefe
1/4 ananas.
Numai imi trebuie nimic debea astept sa ma bag in pat la caldurica.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

gusta spune:
Bravo Madau si eu sper ca sambata sa primesc o floricica ca sa ma stimulez si mai tare de paste.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Tornada spune:
BUNA SEARA!IACA VIN CU SANIOARA::::::::era o poezie......
Cam tarziu dar nu am ce face.
GUSTA-hai lai ceai.
BABEE-ma bucur ca ai revenit,sa stii ca si eu tot de aceea nu pun foto.Am sters chiar si datele despre mine.Nu te poti pune cu nebunii,dar ma bucur ca ai revenit.
Daca va spun ce am mancat eu astazi va cruciti,nu am avut timp iar acum nu-mi mai este foame,am o stare de voma de la oboseala.
-ceaiul de dimineata
-cana de ness
-5 portocale
-3 kiwi
-3 cubulete de ciocolata amaruie 85%cacaua
-si ceaiul de acum

Marilena12 spune:
Multumesc mult, fetele! . Sunteti foarte dragute! Mie chiar mi se pare ca stagnez total aiurea, ca nu mananc mare lucru. Probabil ca de la rusi mi se trage.
Din pacate nu prea am mai avut timp de mine zilele astea, nici de cantarit nu am mai avut parte azi, pt ca mi s-a trezit fetita la 6.
Si ca sa revin, sa stiti ca m-a ajutat foarte mult topicul nostru si exemplele voastre, pt ca de 2 ani si ceva sunt grasa, de la 53 kg, la aprox 85 in 9 luni, va dati seama cat a suportat pielea mea si nu am reusit sa ma mobilizez pana anul asta. Am vrut sa va arat poza din ian, pt ca ma ingrasasem din nou cu sarbatorile de iarna, si ajunsesem sa arat groaznic, si sa ma simt la fel de groaznic. Acum ma distrez cand ma uit la cantarul vechi, imi amintesc de luna ianuarie cand m-am infuriat constatand ca ajunsesem sa atarn la cantar si sa arat ca un
. Atunci am declarat razboi grasimii. Chiar ma mir cum am putut sa-mi permit sa ajung atat de mare...
Marilena, nu te mira de ce iti spune individa aia, eu am in familia sotului numai grasi si soacra mea, care este totusi o tipa de treaba mi-a zis sa nu cumva sa slabesc, ca acum fac parte din familia lor, si ei sunt toti corpolenti, mie cum imi va sta schiloada (asa cum spuneau toti cand m-au vazut prima data)...Ce sa spun...de-aia mi-e mie frica, vezi Doamne, sa nu arat subnutrita pe langa ei....
Asta este, mergeti inainte fetelor, lasati lumea sa se oftice, noi sa fim fericite si sanatoase cu copiii si barbatii nostri, nu?
Va pupic pe toate!
MARILENA SI ANNA

anky spune:
quote:
Originally posted by Babee
Am revenit la "sentimente" mai bune, pe Dc chiar nu am de ce sa ma "supar", mi-a fost alaturi in ultimii 3 ani jumatate.
Am decis sa nu mai mai arat nici o poza-nici de-a copiilor, nici de-a mea,postez ce am de spus si atat.
M-am tinut de dieta, se simte bine, am schimbat deja o marime de blugi, ma simt mult mai bine si increzatoare.Maine merg la biserica sa ma marturisesc, sper sa primesc binecuvantare si sa ma si impartasesc.De Paste suntem acasa la mama mea, am rugat-o sa imi faca doar mie pui la cuptor si salata, o s-o comit si cu nitel tort, dar am scos oricum multe din alimentatie.Chiar daca se "termina" dieta eu voi continua sa am grija si simt eu ca pana in Septembrie se retrag si oasele..
Maine la pranz spun ce greutate am
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
He,he si eu am decis sa pun pozele la privat.Unii arunca cu rosii doar uitindu-se la pozele familiei tale.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Tornada
-ceaiul de dimineata
-cana de ness
-5 portocale
-3 kiwi
-3 cubulete de ciocolata amaruie 85%cacaua
-si ceaiul de acum
STII CE MERITI PENTRU cubuletele de ciocolata ??

Pai ..vreau si eu ..dar trebuie sa mai indur inca o saptamina

si e din ce in ce mai greu

LIDIA si

Rezultate SUPERDIETA

mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by madau
La mine azi dragul de cantar a aratat un -450 gr, sper ca pana sambata cand plec sa mai strang de-o
..asa ca sa plec bine dispusa.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
IATA SI GALERIA ..CA SA REUSESTI SA ADUNI PETALE PENTRU INCA O

LIDIA si

Rezultate SUPERDIETA