Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap5)
Raspunsuri - Pagina 4

mamidestefan spune:
Si cit priveste RAPORTUL MEU :
STAGNARE
Cred ca incep sa ma echilibrez la noile coordonate
ale greutatii ..ca o tin dintr-o stagnare ..
in alta stagnare ..
ce-i drept am si crescut portiile si cantitatea de fructe papata..
dar FOAMEA asta a fost TARE MARE .
Sa ma vad azi cum rezist cu COZONACII prin mina .
Nici nu mai vreau sa ma gindesc ..
ca mai spre seara vine si maica-mea..si ea e genul
" Da maninca mama ..ca ai sa te imbolnavesti"..
asa ca tineti-mi pumnii sa rezist
LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

lucians spune:
quote:
Originally posted by mamidestefanquote:
Originally posted by lucians
Salutare!
Nu stiu daca maine pot sa intru pe forum,asa ca raportez doar -300 g de duminica pana azi.
Chiar nici io nu-mi pot explicatia de ce doar atat?
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
In momentul in care ai bagat INTERZISE ..
s-a oprit consumul de rezerve ..
ZAHARUL din dulciuri a cauzat blocajul ..
(de fapt a DUS LA CRESTEREA INSULINEI ) ...
si i-a trebui ceva timp 1-2 zile (depinde de organism)
pina sa se regleze din nou la consum din rezerve.
LIDIA siStefan-Eduard (21.08.2006)
Pt ca pitica e la nani,mi-am permis sa intru pe DC si unde credeti c-am ajuns?...pe forum,bineinteles.Dorm cu el in gand...plec in miezul noptii de la el si ma trezesc cu gandul la el...

Lidia,ai dreptate si mi se pare logica explicatia pe care tu ai dat-o.Dar ,oare asa mult sa conteze 2 minitarte? Doar cu atat am calcat stramb...si e a-2-a sapt pe care-o tin la fel ca pe prima,pt ca tin post si nu pot sa bag peste,lapte sau oua.Asa ca...aveam pretentii...Dar,ma declar multumita daca as da pe zi macar 200g,nu ca pana acum 500,800g

Gabitza

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici

lucians spune:
quote:
Originally posted by mamidestefanquote:
Sunt si io putin curioasa: ce se poate-ntampla daca atasam poze pe forum? E periculos? S-au intamplat cazuri? Ce fel de....? ...ca sa fim si noi precaute...please!
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
Foloseste un site ..unde ai optiunea de PRIVAT pentru pozici
cind te vei supara pe DC...
bagi toate pozele pe PRIVAT ..
si ai rezolvat problema
LIDIA siStefan-Eduard (21.08.2006)
Tocmai asta e,ca nu stiu ce problema s-ar putea ivi...

Gabitza

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici

mamidestefan spune:
quote:
Lidia,ai dreptate si mi se pare logica explicatia pe care tu ai dat-o.Dar ,oare asa mult sa conteze 2 minitarte? Doar cu atat am calcat stramb...si e a-2-a sapt pe care-o tin la fel ca pe prima,pt ca tin post si nu pot sa bag peste,lapte sau oua.Asa ca...aveam pretentii...Dar,ma declar multumita daca as da pe zi macar 200g,nu ca pana acum 500,800g
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
intalniri de bebici
Hai ca m-am grabit cu "detalii tehnice" ..si am uitat sa te complimentez...
ARATI SUPER

Se vedea mai bine ..daca faceam fotografia de la aceeasi distanta ..
dar a fost mai de aproape ..de aia nu se vede chiar bine .
Mai ales posteriorul

Te-a inzestrat natura

Al meu s-a cam lasat

cred ca un pic mai multa

LIDIA si

Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Ioana81 spune:
Buna dimineata!
Am venit la raport: 67 kile. Eu incet incet am mai inceput sa mai adaug alimente si vad ca e bine. Ma simt excelent. In continuare nu mananc paine si dulciuri. Dar e greu de atata timp. Saptamana asta tin si post.
As vrea sa am mai mult timp sa merg si eu la sala. Dar din pacate nu este. Noroc cu vremea asta frumoasa ca ma plimb f mult cu Vla!
Multi pupici!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

emiliapop spune:
Si eu stagnez si saptamana asta tin post da' nu mai vrea cantarul sa se miste si pace offf si vine si pastele....si stomacul chior...chior....matele la fel da' nu consuma astea din sunculite doamne fereste....le tine la pastrare.
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a
greutate

Marilena12 spune:
Buna fetelor, incep sa-mi revin si eu, azi cantarul imi arata 66,800. Sunt multumita ca am inceput sa depasesc retentia de apa, sper sa coboare zilele astea, ca nu am mancat mai nimic de ceva vreme si am tot stagnat. Mi-e groaza ca in we am musafiri, o sarbatorim si pe Anna de Pasti si am comandat un tort de peste 3 kg. Sunt curioasa cum ma situez dupa o saptamana. Atunci o sa o iau din loc pt alta runda, ca sa scad sub 65. Asta daca o sa reusesc!
O zi buna!
MARILENA SI ANNA

gusta spune:
Buna fetele .Terminat o jumatate de gradina da sunt franta nu gluma si mai am o gramada de treaba.Acuma sa culc pe domnisoara si dupa om vedea ce mai am de facut.
Marilena bravo pentru cantar.
Ioana ma bucur cand aud ca ai introdus si alte alimente si nu te-ai ingrasat.
Lidia eu iti tin pumni stransi ca eu una nu stiu ce sa fac de pasti imi e teama ca daca dau in dulciuri toata munca mea de 5 saptamani va fi in zadar.Sper sa fiu tare pe pozitie.
Cand aud fete care stagneaza ma gandesc la mine ca deja visam ca sambata macar mai usoara cu 1 kg sa fiu dar nu stiu.Azi am mancat un pic de mamaliga nu am avut ce face aveam 2 alternative sa renunt la post si sa bag peste sau mamaliga si am zis mai bine mamaliga si maine tot incerc sa tin post negru pana la ce ora pot.Poate nu se pune mamaliguta de azi.
Ma duc sa culc gradinareasa ca tare cuminte a mai fost.Spor la treaba fetele.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

lucians spune:
Gusta,Lidia,multumesc pt complimente.
Popu' nu-i lucrat de cand am ramas insarcinata.Inainte obisnuiam sa fac ceva miscare si ex in fiece zi.Pt,posterior,stateam in 4 labe si ridicam pe rand piciorul in sus(sus-jos,sus-jos) 50 pt fiecare picior.Asta faceam obligatoriu...Si din cand in cand...mergeam pe Steaua si alergam.Imi place mult sa alerg si am si rezistenta,asta e bine la mine.Ca alerg mult si constant...
Gabitza cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
intalniri de bebici

emiliapop spune:
Din serialul "mama ce slaba mai eram" episodul 1 si cat am ajuns episodul 2 si dupa saptamani de dieta episodul 3.
Se vede ceva, ca fundu-i tot mare?
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a
greutate