Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

quote:
Originally posted by mirela73

Am si eu 2 curiozitati:
Exista vreun specimen ca mine caruia sa nu-i fi venit menstruatia la 3 luni jumate dupa nastere desi nu am alaptat mai deloc?. Sincer nu prea mi-e dor de ea dar cred ca nu e prea bine... la controlul de la 6 saptamani ginecoloaga mi-a zis ca n-o sa-mi vina prea curand caci nu era restras "uterul" parca dar chiar asa peste 1 an nu credeam...

Dupa sarcina s-a potcovit cineva cu o alergie la ceva habar n-am ce? Noaptea imi apar diverse bube ("blande") care de obicei pana dimineata dispar de la sine. Nu in fiecare noapte ci cateodata. Vad ca apar din ce in ce mai rar, dar cam la 2 saptamani dupa nastere erau nopti in care eram plina si pe fata si pe corp prin diverse locuri.

Mirela + Ana Patricia 20.12.2006

poze patricia

MIRELA, poate fi o alergie la "habar n-ai tu ce", sau, la fel de bine, poate fi o reactie pe baza nervoasa, oboseala, stres samd. Incearca sa vezi un medic, eu am luat acum cativa ani Clemastine pentru o chestie asemanatoare. Eram plina din gat pana-n genunchi si simteam ca mor.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by nadiutapm

Alinuk,eu nu as infasa-o, dar nu poate adormi daca nu are mainile legate si scutecul e pus lejer pe ea ca isi scoate mainile dupa ce adoarme.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Nadiutza de ce dai vina pe gupil??? Nu cumva voi sunteti cei care ati invatat-o asa????
Sigur ca la cateva zile, la inceput dadea din manutze si se mai speria uneori... iar daca nu ati lasat-o sa se obisnuiasca cu manutzele ei, tot asa i se intampla si acum... Si voi ii conservati aceasta frica.

Ea ar trebui de acum sa-si descopere manutzele, sa suga din pumnishori sa inceapa sa prinda...curand!!!

...parerea mea...

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

quote:
Originally posted by mirela73

Am si eu 2 curiozitati:
Exista vreun specimen ca mine caruia sa nu-i fi venit menstruatia la 3 luni jumate dupa nastere desi nu am alaptat mai deloc?. Sincer nu prea mi-e dor de ea dar cred ca nu e prea bine... la controlul de la 6 saptamani ginecoloaga mi-a zis ca n-o sa-mi vina prea curand caci nu era restras "uterul" parca dar chiar asa peste 1 an nu credeam...

Dupa sarcina s-a potcovit cineva cu o alergie la ceva habar n-am ce? Noaptea imi apar diverse bube ("blande") care de obicei pana dimineata dispar de la sine. Nu in fiecare noapte ci cateodata. Vad ca apar din ce in ce mai rar, dar cam la 2 saptamani dupa nastere erau nopti in care eram plina si pe fata si pe corp prin diverse locuri.

Mirela + Ana Patricia 20.12.2006

poze patricia

ufff, m-am mai linistit, nu sunt singura.Mirela, nici eu nu am primit ''simpatica'' vizita a rusilor dupa ce am nascut. Si am fost destul de inteligenta sa uit sa ii spun doctoritei la controlul de 7 sapt. Pe de alta parte si eu aveam inca uterul marit, nu se retrasese inca...dupa un bb de 4,300...Si nici eu nu mai alaptez de la 3 sapt....hm, ciudat....mai e cineva ca noi?

Laura si David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

anne imi pare tare rau ca s-a confirmat diagnosticul irinei, acum ce e de facut?
aveti grija de voi scapa ea si de asta

fetili maine mergem la vaccin.......brrr, am ales pana la urma tot infanrix hexa,
am emotii ca tare nu-mi place cand plange si sper sa nu avem reactii de la el

intrebare : ai vostrii bbei se ineaca cu saliva si tusesc, al meu tuseste , nu mereu
in general dupa ce e termina cu suptul pumnilor tuseste un pic, l-am tot controlat
si nu are nimic asa ca am ajuns la concluzia asta , oare ma insel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_ispas spune:

Alinuk Multumesc de incurajari. Sincera sa fiu imi doream sa aflu in sfarsit un raspuns la intrebarile mele.... Irina e asa de cand s-a nascut, dar datorita "oamenilor in halate albe", i s-a pus diagnosticul abia acum. Am umblat cu ea prin toti medicii si paramedicii, am fost internata cu ea la Grigore Alexandrescu cand avea 3 saptamani, dar nimeni nu avea curajul sa-i puna un diagnostic. Aproape ca incepusem sa cred ca sunt io nebuna, si ca de fapt, copilul asa e normal sa fie. Da' nu e asa! Noroc ca Dumnezeu nu m-a lasat sa ma culc pe o ureche....simteam ca ceva e in neregula cu copilul meu (io cred ca orice mama simte cand copilul ei nu e bine!). In fine, am ajuns la Medicover la o alta dr recomandata (ca si ceilalti de mai sus), dar nu ptr reflux, ci ptr ca Irina era racita. D-na dr ne-a pus diagnosticul de bronsiolita si ne-a urmarit in fiecare zi. In a treia zi de tratament (tin sa precizez ca nu i-a dat antibiotic - Slava Domnului!) cu aerosoli, mi-a zis ca ea crede ca problema copilului meu este refluxul, si ca bronsiolita este una falsa din cauza refluxului. Atunci a zis sa continuam totusi tratamentul cu aerosoli (sa facem o saptamana, cat se face in mod normal la bronsiolita) si i-a dat tratament Irinei ptr reflux cu OMEZ. Mi-a zis ca efectele tratamentului o sa se vada in maxim 3 zile, si a avut dreptate, vomita infinit mai putin. Ne-am programat in ziua aceea la ecografie si uite asa am ajuns ieri sa facem eco si in sfarsit sa primesc un diagnostic. Io nu am apucat inca sa ma vad cu d-na dr, in schimb am orbit aseara la telefon dupa eco, si mi-a zis ca totul o sa se rezolve in timp. Tratamentul pe care i l-a dat nu face decat sa ii amelioreze starile de voma, dar nu o trateaza definitiv. Am inteles ca problema noastra o sa se rezolve in timp, dupa ce incepem diversificarea. Abia astept sa merg dupa Paste la d-na dr sa-mi dea mai multe amanunte....

In alta ordine de idei, am avut si io un pic de timp liber ca Irina a papat cu tati si m-am uitat la poze:

Liuda, scumpica foc fetitza ta!

Alinatxa, e superba printzesa ta, nu-mi dau seama cu cine seamana, da' cu oricare dintre voi doi ar semana tot o frumoasa este!

Alinuk, e super tare Theo!

Nadia, frumoasa rau e Lidia, da' nu o mai legati!

Rali, ai un baietel.....ce sa mai, sa-ti traisca!

Daca am uitat pe cineva sa nu va suparati, oricum toti bbii sunt superbi, doar ei sunt centrul universului nostru, nu?

Anne mami de Irina (04.01.2007)
poze

"Zambeste, maine va fi mai rau!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristiana70

ANNE, imi pare rau pentru micuta ta, ce se poate face in cazul asta? Am inteles din ceea ce am citit ca mesele trebuie sa fie mai mici si mai dese, cred ca va va fi destul de greu. La multe lunisoare micutzei!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Sa stii ca nu stiu ce sa mai cred, ca pana ieri la ecografie irina manca odata la 4 ore, cu pauza de 8 ore noapte, si voma din ce in ce mai putin. Dar dr de la eco a zis exact ce zici tu, sa ii dau mai putin si mai des si asa am facut azi, si mare prostie am facut, ca a vomitat astazi saracutza intr-una! Trebuia totusi sa o incerc si p-asta, ca altfel poate imi parea rau, da' ma jur ca n-o sa-i mai dau des sa manance, o sa-i dau cand cere ea de manacare.

Ivonna, am uitat sa ti-o laud pe ella: e BESTIALA! Sa-ti traiasca, sa va bucurati de ea!

Multumesc tuturor fetelor care s-au interesat de noi! Sper sa nu fii uitat pe cineva!
Katy, nu va era de ajuns unu'? La mai multi dintisori!

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monykk

anne imi pare tare rau ca s-a confirmat diagnosticul irinei, acum ce e de facut?
aveti grija de voi scapa ea si de asta

fetili maine mergem la vaccin.......brrr, am ales pana la urma tot infanrix hexa,
am emotii ca tare nu-mi place cand plange si sper sa nu avem reactii de la el

intrebare : ai vostrii bbei se ineaca cu saliva si tusesc, al meu tuseste , nu mereu
in general dupa ce e termina cu suptul pumnilor tuseste un pic, l-am tot controlat
si nu are nimic asa ca am ajuns la concluzia asta , oare ma insel?

Mony mami de Denis (5.02.2007)
Noi si Denis pericol public

Nu prea e de facut nimik..... Am scris mai sus despre asta.
Despre tusit io zic sa nu-ti faci probleme, io cred ca e normal, cel putin irina isi baga pumnii pe gat pana ii vine sa vomite (nu e de ajuns cat vomita de la reflux!).
Bafta la vaccin maine, va tinem pumnii!

poze

Mergi la inceput

Fetele, daca vrea cineva sa ma aiba si pe mine in mess, va rog sa-mi trimite-ti adresele voastre in mesaje private.

Noi va spunem noapte buna!

Sa nu uit! La multe lunitze si la multi ani:

bb ?? de biadamin,
bb Larisa de ramona,
bb Denis~Andrei de monykk,
bb Isabella Sophia de pitilache,
bb Anna de Biribu.

Va pupam dulce!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Ivona, nu vorbesti mult, mercic, notez
Da, la aia cu push play am zis si io ca trebe ceva

cristiana, alinuk si pitilache, mercic de aprecieri

mady, lasa ca probleme sunt mereu, io vreau sa creasca fiindca ma oftic sa nu poata sa-mi raspunda! Acuma numa' rade si plange, atata comunica ea...

alinatxa, frumusica tare e Roberta!!!

anne, din cate stiu eu asta e o porcarie care totusi se vindeca in timp si nu o sa mai fie probleme mai incolo...

kate, de unde are copilu' tau atatia dinti? Vreau si eu!

eli, zi-i sa-ti ia pampersi, si nu neaparat din Germania... Restul sunt floare la ureche

mirela, or fi bube din alea de la hormonii de sarcina cum am avut si eu inainte sa nasc...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

ok, am terminat de intins rufele caci azi a fost o zi linistita si am avut chef de stat pe net, pacat ca nu a mers forumul...

Am vazut la bebeiiiiii, multi si frumosi, incat daca as avea suport material as mai face, cu conditia sa iasa asa frumosi ca ai vostrii!

Am citit tot dar nu imi amintesc ceva important de comentat, asa ca urez La multi ani sarbatoritilor zilei si cred ca lui Eli, dar am sa mai verific maine o data, adila azi, dar mai incolo...se vede ca sunt obosita?

unde e Adela, parca azi nu a semnat condica...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput