Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Liudate-am visat ,acum dupa amiaza.
ivona,am purtat eu toace inalte,cu burta la gura si nu am cazut,si acum cu unele mititele! defapt a fost talpa ed vina,si cu toc si fara toc ma duceam,ca a alunecat talpa pe treapta.
alinatxa am vazut pozele,e o frumusete !!1
nadiuta,manca-o-as eu cu bentita ei cu tot,de frumoasa!
kateryna,ce scump e "seful"!!
daconst merci de aprecieri.
shine,imi pare rau ca esti suparata..
asa e 'este tot cu medicii,depinde DE LA OM LA OM.la Romania macar ai solutia: BANII. ca in afara nu se da spaga,dar consultatia e 5 minute! asa ca eu niciodata nu pun intrebari,ca nici nu te asculta.pai abia apuca sa scrie...Se fac programari una dupa alta,si pana la urma nu sunt ei de vina..
M-am dus la particular,o suta pe luna,ziceamca e mai bine! de udne! mai rau! am fost tratata mai rau,plus ca stateam O ORA pe hol,desi aveam programare la ora fixa.
am platit tot anul DEGEABA,ca nu m-am mai dus la ei,doar la inceput de doua ori ,odata ca sa imi dea o programare la ecografie,la 3 luni( ca trebuia sa ajung la ginecolog sa imi dea,pe post de secretar,ca nu ma controla),si a doua oara cand am cerut,m-am dus la el si a zis ca nu imi da cand vreau eu! aveam deja 6 luni!
asa ca le-am platit tot anul,cand se va termina am sa ma retrag.
terbitza,nu ti.-am dat si tie sa dai copy la mine ca sa iti scurtezi semnatura cu poze??sau am visat?
cristiana,cred ca de necaz dau cu curu de pamant! sunt bine,merci
alinuk,multumim de urari!
monu,auzisem la tv de supraveghere video la gradi !! ce misto ca ai asa !!! super!!

cu intarziere:
SA CREASCA MARI!:
Matei (Catalina) ,Bianca Maria (Mady),Patrick (babirusa),Thea (dianamizzi),Eva (Salina),Anastasia (Maria Irina -unde esti??? ),Andreea Irina (criss), felicitari ! au implinit 3 lunisoare!

deasemenea,sarbatoritilor de azi,SA CRESTETI MARI!:
iRINA (Anne ispas),Matei (mamescu)-implinesc 3 luni!!

a implinit si SOFIA mea 3 luni.sa-mi traiasca.

biadamin maine impliniti si voi!! pune numele bebelusului in lista !!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Messa

Mey Alinuk, io astept sa treaca mai repede de etapa bebe si etapa onomatopee si misunat prin casa si destele peste tot si sa se faca copil de 3 ani, sa ma nteleg si io cu ea, sa ne jucam, din astea... asa parca e o pisica grea care nu stie sa faca caca la laditza si pe care trebe s-o hranesc ca pe curcan cu palnia... vreau copil - cat de repede trec 3 ani?

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Messa Vorbim peste trei ani...Si ai sa spui atunci...Doamne cand a trecut vremea asa repede!!???. Si poate ai sa mai spui... ce dor imi e de zilele cand era bb si gangurea si pishulea si taticele...

Pitilache faina invitatia. Marturiile se ofera la party - eventual le da cineva, o domnishorica ce face pe "hostessa" si care vaconduce si invitatii la mese. Semnificatia este dupa capul meu (nu o stiu exact poe cea oficiala..daca exista) ca cei care v-au onorat cu prezenta sa ramana cu o amintire de la eveniment. Si uite asa ajungem la 50 de ani sa ne dea lucrurile afara din casa.... uhhhh

Ioana scumpa spor la infofolit sarmai... mi-a placut asta cu infofolitu' rau de tot!!!

Marina BB Teo are 4 mese pe zi. Azi chiar pt ca am fost la facut precontract pt o vanzare de teren (tot cu el breloc evident) am intarziat ceva (mancase la 7h30 diminetza) si i-am mai dat pe al ora 14. SI nu a urlat..mustacea el ceva acolo in suzeta. Nu-mi venea sa cred!!! Da si cand a prins tzitzi Doamne parca castigase lozul cel mare!!!!!! Asadar papa de 4 ori pe zi!
in jur de 6-12-18-24..si uite asa...
...aha carevasazica acum gusta din placerile caruselului??? Si al meu si ma felicit pt ca i-am luat unul inteligent si nu tb sa invart la rotitze si sa fac carari pana la patutz...si cand sunt in bucatarie sau in alta parte in casa il pun pe butonul de veghe si incepe sa cante cand el face vreo miscare sau maraie... e super!! sar'na Anis de reclama!

Messa imi place site ul si pt simplul fapt ca ma intereseaza...poate apelez si io la serviciile prietenei.... caci speram sa avem cat mai curand (cel mai tarziu la anu) casutza de vacantza gata, sa-l putem duce pe Margicutza la aerosoli natureli...
...si muzica e faina faina..

daca vb mai indeaproape pot veni cu idei...asa la prima vedere vin cu o carcoteala... treaba cu "suntem convinsi ca va vom convinge" nu prea da bine (din pct meu de vedere) ...adicatelea...astia vor sa ma manipuleze????...As spune mai degraba ceva de genul "alegerea facuta o sa va bucure si lumineze momentele de relaxare"..sau simplu "Noi va propunem...alegerea va apartine"

Ivona la mine se mai vede o umbra de linie pe burtica care aminteste de sarcina...Imi e draga ce sa zic, nostaligia sarcinii. Insa mentionez ca mi-a aparut din luna a 3-a si era destul de pronuntata.

Alinatxa e o scumpa papushica Robertzica. Hai fata poate ne intersectam si noi in parc odata sa ne socializam mai indeaproape odraslele...si azi am bantuit prin piatza si parc pana pe la 19 seara...de uitasem ca mai tb sa si haleasca gupilu'

Nadiutza scumpa Lidiutza cu bentitza aia... si cu guritza ei tzuguiata... papaoarmama....
mamica nu mai infasha gupilu ca pe sarma...chiar daca e sezon de sarmai...las-o libera.
Eu nu l-am infasat deloc (asta nu inseamna ca e reteta succesului neinfasatul..da' ma gandesc ca mie nu mi-ar placea sa stau legata... de obicei incerc sa ma pun in pielea lui bb - cam greu)

Anne imi pare rau pt diagnostic...ce inseamna mai exact? Pp ca exista remediu si ca va fi curan oki. Tzin pumnii la bebeitza si fii optimista!!

Ivona ce figura are mitittica... o haioasa..Auzi stii ce spune fatzucu ei )in interpretarea mea) "uhhh ce parintzi am...ma strang aici cu usha...sufocant!!

Kate fata asta micu' al tau chiar vrea sa faca pe iepurila ...cu astia doi dintzishori ai lui????
Sar'na de atentie!

Eli sunt mai ieftine lucrushoarele de imbracat (gen body uri, incaltaminte, etc), la fel servetzele umede de funduletz ...si cam atat stiu. Dar de hainutze nu m'as indura sa las pe altcineva sa cumpere.
Ia ghicitzi!!! Azi iar i-am luat ceva . E bestiala o salopetzica de blugi. Doar tb sa ne imbracam cu ceva noutz de Pashtic si tb sa vina si iepurashul....caci la noi dintzishorii ne asteptam sa vina mai incolo asa...(mam mi-a pove ca mergeam in picioare si stalceam la cuvinteeee... si eram o shtirbaaaaaa clasa unaaaaaaa

pupam fete cucuiete!!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

am vazut pozele cu toti scumpicii si normal ca i le-am aratat si "dlui marinar" (citat din alinuk ).

anne sanatate micutei tale.

la multe lunisoare sarbatoritilor de astazi!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Mady, o lasi singurica sau eu ii curat nasucul cand nu plange :) iau pompita si=i curat nasucul si incepe concertul si=l las asa sa se infurie si trece sughitul cum a trecut cum il linistesc...
te pup!
Ivona, ma tot uit dupa pozele tale si nu ai!!! sau nu vad eu bine?!
multumim ca ne-ai vazut pozishoarele nostre...

mmmmmmmm, suna bien reteta ta la drob din ficat de pui, eu il fac ca si cel obisnuit fierb un pic ficatul, il toc marunt, cu ceapa verde din abundenta il calesc in unt...cu ciupercute proaspete taiate si alea marunt si puse mai apoi la calit cu ficatul si ceapa...racite apoi pusa verdeata, marar, patrumjel, piper, sare oua...pun cca 5-6 sa se lege in functie de cantitate...fierb vreo 6 oua pe care le bag in compozitie, in tava si iertati-ma ca scriu anapoda, sper sa pricepeti...dar am vinetele pe foc si bebe plange :(((((((((

va sarut...

quote:
Originally posted by mady23

ce fac fetele?
CLEOPICIU am primit niste carti de la maternitate in care scria ca bb o sa ia mai putin in greutate incepand cu luna a treia
SHINE si bebela mea cam de 3 sapt mananca tot cam 10 min si de crescut tot a crescut destul de bine ,tot cam asa a luat 800 g pe luna.Eu zic ca asa o trebui sa manance acum pt ca manaca si mai cu forta decat inainte. Am vazut pozele voastre...f frumoase ,imi place ca sta atent si cu ochii mari cand ii faci poze..ii place smecherelului
IOANA o sa incerc si eu cu plansul ca remediu pt sughit ca ma dispera dar sa vad cum reusesc sa o fac sa planga
NADIUTAPM, am mai incercat si eu cu infasatul cand era mai mica si a dat randament
ALINUK, si Bianca are bascutza ca a lui Teo doar ca e roz ...de magazine nu mai spun ca e durere ...in portofel
MESSA,stii tu vorba aia "copii mici -probleme mici, copii mari -probleme mari"? Asa ca lasa-i mai mici asa macar un pic

Mady si buburuza Bianca Maria (31.12.2006)

Ioana, mamica lui Matei Nicholas

Mergi la inceput

Rali, ai un baietel tare dulce, sa-ti traisca!

Mergi la inceput

Sarna' alinuk!

quote:
Originally posted by alinuk

quote:
Originally posted by Messa

Mey Alinuk, io astept sa treaca mai repede de etapa bebe si etapa onomatopee si misunat prin casa si destele peste tot si sa se faca copil de 3 ani, sa ma nteleg si io cu ea, sa ne jucam, din astea... asa parca e o pisica grea care nu stie sa faca caca la laditza si pe care trebe s-o hranesc ca pe curcan cu palnia... vreau copil - cat de repede trec 3 ani?

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Messa Vorbim peste trei ani...Si ai sa spui atunci...Doamne cand a trecut vremea asa repede!!???. Si poate ai sa mai spui... ce dor imi e de zilele cand era bb si gangurea si pishulea si taticele...

Pitilache faina invitatia. Marturiile se ofera la party - eventual le da cineva, o domnishorica ce face pe "hostessa" si care vaconduce si invitatii la mese. Semnificatia este dupa capul meu (nu o stiu exact poe cea oficiala..daca exista) ca cei care v-au onorat cu prezenta sa ramana cu o amintire de la eveniment. Si uite asa ajungem la 50 de ani sa ne dea lucrurile afara din casa.... uhhhh

Ioana scumpa spor la infofolit sarmai... mi-a placut asta cu infofolitu' rau de tot!!!

Marina BB Teo are 4 mese pe zi. Azi chiar pt ca am fost la facut precontract pt o vanzare de teren (tot cu el breloc evident) am intarziat ceva (mancase la 7h30 diminetza) si i-am mai dat pe al ora 14. SI nu a urlat..mustacea el ceva acolo in suzeta. Nu-mi venea sa cred!!! Da si cand a prins tzitzi Doamne parca castigase lozul cel mare!!!!!! Asadar papa de 4 ori pe zi!
in jur de 6-12-18-24..si uite asa...
...aha carevasazica acum gusta din placerile caruselului??? Si al meu si ma felicit pt ca i-am luat unul inteligent si nu tb sa invart la rotitze si sa fac carari pana la patutz...si cand sunt in bucatarie sau in alta parte in casa il pun pe butonul de veghe si incepe sa cante cand el face vreo miscare sau maraie... e super!! sar'na Anis de reclama!

Messa imi place site ul si pt simplul fapt ca ma intereseaza...poate apelez si io la serviciile prietenei.... caci speram sa avem cat mai curand (cel mai tarziu la anu) casutza de vacantza gata, sa-l putem duce pe Margicutza la aerosoli natureli...
...si muzica e faina faina..

daca vb mai indeaproape pot veni cu idei...asa la prima vedere vin cu o carcoteala... treaba cu "suntem convinsi ca va vom convinge" nu prea da bine (din pct meu de vedere) ...adicatelea...astia vor sa ma manipuleze????...As spune mai degraba ceva de genul "alegerea facuta o sa va bucure si lumineze momentele de relaxare"..sau simplu "Noi va propunem...alegerea va apartine"

Ivona la mine se mai vede o umbra de linie pe burtica care aminteste de sarcina...Imi e draga ce sa zic, nostaligia sarcinii. Insa mentionez ca mi-a aparut din luna a 3-a si era destul de pronuntata.

Alinatxa[/red[ e o scumpa papushica Robertzica. Hai fata poate ne intersectam si noi in parc odata sa ne socializam mai indeaproape odraslele...si azi am bantuit prin piatza si parc pana pe la 19 seara...de uitasem ca mai tb sa si haleasca gupilu'

Nadiutza scumpa Lidiutza cu bentitza aia... si cu guritza ei tzuguiata... papaoarmama....
mamica nu mai infasha gupilu ca pe sarma...chiar daca e sezon de sarmai...las-o libera.
Eu nu l-am infasat deloc (asta nu inseamna ca e reteta succesului neinfasatul..da' ma gandesc ca mie nu mi-ar placea sa stau legata... de obicei incerc sa ma pun in pielea lui bb - cam greu)

Anne imi pare rau pt diagnostic...ce inseamna mai exact? Pp ca exista remediu si ca va fi curan oki. Tzin pumnii la bebeitza si fii optimista!!

Ivona ce figura are mitittica... o haioasa..Auzi stii ce spune fatzucu ei )in interpretarea mea) "uhhh ce parintzi am...ma strang aici cu usha...sufocant!!

Kate fata asta micu' al tau chiar vrea sa faca pe iepurila ...cu astia doi dintzishori ai lui????
Sar'na de atentie!

Eli sunt mai ieftine lucrushoarele de imbracat (gen body uri, incaltaminte, etc), la fel servetzele umede de funduletz ...si cam atat stiu. Dar de hainutze nu m'as indura sa las pe altcineva sa cumpere.
Ia ghicitzi!!! Azi iar i-am luat ceva . E bestiala o salopetzica de blugi. Doar tb sa ne imbracam cu ceva noutz de Pashtic si tb sa vina si iepurashul....caci la noi dintzishorii ne asteptam sa vina mai incolo asa...(mam mi-a pove ca mergeam in picioare si stalceam la cuvinteeee... si eram o shtirbaaaaaa clasa unaaaaaaa

pupam fete cucuiete!!!!

[red] Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

uhhh Ioana,

eu am modificat rosheala aia din mesaj - nu vazusem din prima
Chiar daca e sezon de inroshit treburi parca aici strica la privire.

Poti intra tu pe edit in mesaj si modifica...e o paranteza ] pusa invers dupa "alinatxa"

uite aici:

Alinatxa[/red[ e o scumpa papushica ..

schimbi paranteza [ cu ]

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Marinar sa-i spui dlui Marinar ca mi-am schimbat poza pe Messenger

poveste de bb
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Ivona, mercic pt reteta am copiat-o sper sa si fac ca din citit e usor,
Ioanaam copiat-o si pe a ta, sarna'
Alinuk,eu nu a-si infas-o dar nu poate adormi daca nu are mainile legate si scutecul e pus leger pe ea ca i-si scoate mainile dupa ce adoarme.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

Am si eu 2 curiozitati:
Exista vreun specimen ca mine caruia sa nu-i fi venit menstruatia la 3 luni jumate dupa nastere desi nu am alaptat mai deloc?. Sincer nu prea mi-e dor de ea dar cred ca nu e prea bine... la controlul de la 6 saptamani ginecoloaga mi-a zis ca n-o sa-mi vina prea curand caci nu era restras "uterul" parca dar chiar asa peste 1 an nu credeam...

Dupa sarcina s-a potcovit cineva cu o alergie la ceva habar n-am ce? Noaptea imi apar diverse bube ("blande") care de obicei pana dimineata dispar de la sine. Nu in fiecare noapte ci cateodata. Vad ca apar din ce in ce mai rar, dar cam la 2 saptamani dupa nastere erau nopti in care eram plina si pe fata si pe corp prin diverse locuri.

Mergi la inceput