Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Ioana, ca sa vezi pozele mele din albumul comun tre sa te loghezi, le-am lasat pe privat. Astea din albumul Yahoo se vad oricum, sunt publice.

Nadiuta cu placere. Simplu si nu ai ce sa gresesti sa nu iti iasa.

Alinuk multumesc de raspuns si ca mi-ai vazut pozele.

Mirela eu am avut o alergie ingrozitoare, abia mi-a trecut, am crezut ca am varsat de vant asa urate erau bubele. Cica de la antibiotice, stiu si eu? Ai incercat Clorocalcin? Poate e ceva simplu care trece cu calciu.

Anne mercic pentru complimente.

Eli mi-m adus aminte, 4 kile jumate? felicitari! eu ma lupt sa trec de la 66 la 65 de mult, tot oscilez. Dar nu ma fortez ca inca iau antibiotice pentru unghia mea pacatoasa. Aproape mi-a trecut; Kate, la tine cum mai e?

Monikk, bafta maine la vaccin. Si a mea se ineaca uneori si tuseste.

pup la fete hai ca o transbordez pe Ella in patuc.

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Uite Ioana aici albumul meu din Yahoo.

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Alinuk pai da un tar cand pleci catre moghioros.Eu bantui toata ziua cu bebelina asha ca intre fete.Asha ca zii lu margeluta sa se pregateasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

anne ispas imi pare tare rau sa aud ca micutza ta are probleme, sper sa se rezolve doar prin tratament si fereasca Dumnezeu de alte alea... stiu ca nu e de glumit cu asa un diagnostic. multa sanatate Irinei. de la Erik.

messa si mie mi-a placut site-ul, insa as avea o remarca de facut, venita din partea unui "ochi de cunascator" (sper sa nu te superi), dar ar trebui sa mai aranjezi un pic textele. in rest...sugestii? nu stiu poate meniul din stanga sa arate putin altfel, adica mai a meniu, pare mai degraba un text, in schimb imi place tare mult bara de meniu de sus, facuta in spirala. pupici multi si mult succes prietenei tale cu site-ul, o idee foarte buna de altfel, o sa il recomand si eu pe unde pot, adica pe forumurile site-urilor facute si administrate de "noi".

in alta ordine de idei...vreau sa va laud si eu "piticii" tuturor fetelor care ati pus azi poze noi cu bebeii. toti sunt superbi, frumosi si simpatici. scuze ca nu am mai nominalizat mamicile, dar azi ati fost cateva la numar...

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi!

Irina bb de Anne_Ispas
Matei Cristian bb de Mamescu
Antonio bb de Aventura

bb ?? de biadamin,
bb Larisa de ramona,
bb Denis~Andrei de monykk,
bb Isabella Sophia de pitilache,
bb Anna de Biribu.

Ce scumpi sunt bebelusii, mai ales bebelusele care de acum sunt dichisite de numa numa.... am vazut toate pozele... bascutze, biberoane, bentitze, costumase, pupici, floricele, torturi... ce mai niste dulci si frumosi foc foc foc!!!

Nadia, Liuda - a fel patesesc si eu cu Vlad.. este multumit numai daca luam toate gropile cand ne plimbam, ceea ce nu este deloc greu avand in vedere starea strazilor din cartierul nostru

Ioana - incet incet e gata meniul... Pai nu e bine ca Matei face kk... eu ma bucur de fiecare data cand face ... mai ales ca uneori se chinuie de numa numa... pentru scumpicul de Matei

Anne- multa sanatate micutei Irinuca... o sa fie bine

Monykk - tinem pumnii pentru vaccin... si cu tusea la fel si noi... cateodata si cand vrea sa spuna ceva mai tuseste...

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Anne ispas imi pare rau ptr problemele astea afurisite.Am mai auzit eu de medicover ca eu pediatrii super profesionisti.Sper sa nu fie nevoie.
Feteleor robertica va multumeste ptr ca ati acordat atentie pozicilor ei si ptr complimente .M-a rugat sa va dau un.
Eu nu pot sa spun decat ca avem aici un grup cu bebeliine si bebelini unu si unu,care mai de care mai framos si mai fitos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Multumim de urari fetelor. Sa ne tineti pumnii ca mergem la vaccin!

anne_ispas imi pare rau de diagnostic. Si Isabella cam da pe afara dupa ce mananca ca haplea. La voi se intampla sa dea afara dupa fiecare masa?

Multa sanatate!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Mai fetelor dar ce spor aveti la scris. Am lipsit si eu 2 zile si am de citit tone. Ce ma fac dupa pasti, cand ma intorc din plimbare, o sa imi las copilul nemancat ca sa stau sa recuperez.

Hai ca am rezolvat problemele in casa l-am mutat pe Bila in camera noua (noroc ca am ) ca dincolo am mutat matusica. Ca eu prin 20 si ceva aprilie trebuie sa ma duc la munca.
Acus sunt treaza de la 4 si astept sa se trezeasca si el nici gand
Bai, al meu iar are puseu de crestere. Ca ii dadeam bibe de 125 plin ochi si de 2 zile plangea de foame la 2 ore. L-am trecut pe portie de 150 mlapa+lapte aprox 170ml si tot planga si de ieri ii dau 180ml apa+lapte aprox 200 ml si le suge de nu are aer, sau nu ramane decat aerul in bibe. Si parca ar mai intra ceva cateodata. Bine ca mi-am mai luat de la targ biberoane mari de 260.

Liuda am citit povestea ta si m,-a luat cu fiori. Nasol. Mai rau ca la mine.

Hai sa va povestesc de odorul\ meu ce mai face. Mai nou nu suporta sa stea singur in pat trebuie sa fie cu noi in sufragerie. Aseara am avut niste faze bestiale. Intai l-a pus barbati-miu in fund in fotoliu printre niste perne si el tragea cu unghiile pe marginea fotoliului si pe perne sa se ridice de acolo sa plece, era asa haios cum se scremea sa se ridice. Dupa aia era in brate la ta-su si asta vorbea cu frati-miu si Bila statea concentrat si ii urmarea ce vorbeau. A stat cumintel jumatate de ora- o ora si a participat la viata de familie ca un adult. imi venea sa il mananc. Dupa baie l-a facut salam, i-a dat sa manance si il pusese tati intins pe burta si asta micu a inceput sa se ridice sa stea in fund iar totul a culminat cand a inceput sa faca scandal, i-a scos mainile si facea in continuare si i-am zis : hai la mine si a intins mainile ca el de aia facea scandal ca voia la mami a lui. BAI CUM MA DUC EU MA SERVICI SI IL LAS SINGUREL!!!!!!!

LIUDA pai apuca-te si termina filmul, ii dai nume: AM PLANS LA NASTEREA TA, bagi si un generic si gata Oskarul sau macar G Globe
Sa nu uit:

LA MULTI ANI TERBITZA ( sorry pt intarziere)
LA MULTI ANI RUXI
LA MULTI ANI CATALINA ( SUNT PRIMA?)

Hai ca m-am intins ca o placinta. Sa mai zica careva ca eu nu postez niciodata. Nu prea dar si cand ma scap la scris .... scriu un capitol intreg

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Poze cu Bila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Bb mic la 24 de ore dupa vaccinare are febra 38.4. Ieri a plans toata ziua si a dat la fiecare masa laptele afara plus ca a dat si in jet. sunt speriata pt ca la primul copil nu au fost probleme dupa vaccinari. Imi este groaza sa nu faca febra mai mare sau sa faca convulsii ca nu stiu ce sa fac cu ea atunci. Cat a tinut febra la bb-ii care au avut astefl de reactii dupa vaccin?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

LA MULTE LUNISOARE!

bb de biadamin
Larisa bb de ramona
Denis~Andrei bb de monykk
Isabella Sophia bb de pitilache
Anna bb de Biribu

monu imi pare rau ca ai pr cu bb. emmi a facut febra a 2-a zi dupa vaccin dar nu mai mult de 38. eu i-am dat panadol.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput