Stelute de ianuarie februarie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
anne_ispas spune:
quote:
Originally posted by pitilache
Multumim de urari fetelor. Sa ne tineti pumnii ca mergem la vaccin!
anne_ispas imi pare rau de diagnostic. Si Isabella cam da pe afara dupa ce mananca ca haplea. La voi se intampla sa dea afara dupa fiecare masa?
Multa sanatate!
Va pup,
Roxana
Bineinteles ca va tinem pumnii
pentru vaccin!Da, Irina vomita aproape dupa fiecare masa, cam la 2 ore dupa ce a terminat de mancat. Incepe sa tipe din senin, si la cateva secunde dupa, vomita. In cel mai rau caz a vomitat de 6 ori intre 2 mese

marybell Mi-a zis Irina sa-ti spun sa-l pupi si tu pe erik, ca ne-a topit de tot!

ALINATXA, sunt foarte multumita de clinica, si mai ales de dr pediatra la care mergem noi. Am renuntat sa mai mergem la dr de la stat!
Anne mami de
Irina (04.01.2007)poze
"Zambeste, maine va fi mai rau!"
TERBITZA spune:
Fetelor, inca o data va multumesc tare mult pentru urari!
Catalina, eu nu prea ma omor cu scrisul dar pe parcursul sarcinii m-am regasit de fiecare data in mesajele tale si ti-am inteles perfect temerile si trairile. Pupici!
Ruxi, la multi ani, multa sanatate si o viata plina de impliniri alaturi de fetitzele tale!
Anne, imi pare tare rau pt problema Irinucai. Sanatate multa si curaj pt ca totul se va rezolva in timp!
Aelita, tu ai fost draguta si mi-ai arata ceva la un moment dat insa eu sunt aeriana si m-am prins abia acum care era intentia ta!
si te rog sa mai incercam o data!
Scrisesem mesajul si apoi nu stiu ce am facut ca am reusit sa il pierd, asa ca
fetele si bebicii.
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762395787994
Catalina spune:
Neata, haideti ca nu am mai revenit aseara din motive obiective. Inainte sa imi dau seama era 10 seara si eu eram terminata de oboseala. Sa revin acuma.
Cleo, si Matei urla dupa baie dar il creia o pauzasc repede si il imbrac si il mufez la biberon si tace. Baga-i nitel ceai daca i-ai dat deja sa manance.
Ioana, cu proba de auz, poate ca i-or face in America. In Romanica nu prea cred ... .
Anne, multa sanatate!
Mirela, chiar ma gandeam ca io m-am pricopsit cu vreo alergie la ... primavara. Ca am asa ca si cum am tras apa pe nas, nu imi curge nimic daca il suflu dar parca il simt infundat. In rest nu sunt racita ... . Sper ... .
Da, Nadia, si eu vroiam sa iti zic la fel ca Alinuk. Acum ar trebui sa isi bage mainile in gura si sa le descopere, nu o mai lega. Lasa ca nu se intampla nimic daca se sperie nitel. Matei a inceput sa se uite la ele si cand e pe salteluta broscuta (baby gym) intinde manutele in sus catre alea care atarna pe acolo.
Fetele cine ma vrea in mess si pe mine, io sunt catalinapieptea (ca ID).
Lili nu se vede ca esti obosita, de fapt la o mama eroina ce sa ne asteptam altceva dar imi pare tare bine ca a fost o zi mai linistita.
Monu, cand i-am facut vaccin lui Matei suna o mamica ingrijorata ca si a doua zi bebele ei avea 38,5 febra. I-a zis dra ca 48 de ore se pot manifesta reactiile adverse. Eu zic totusi sa suni la pediatra si sa ii spui si sa vezi daca tre sa ii dai mai mult lichid ceva ... .
Marinuco mama hai sa traiesti de dimineata ca ma intrebam pe unde esti.
Trebitza, pupici multi.
Pupici multi multi tuturor si aveti grija ca azi si maine nu se spala si din astea ca sunt sarbatori mari si maine sa mergeti sa treceti copiii pe sub masa (cine doreste), ca e bine pt ei, si pt voi.
mady23 spune:
fetele va poftesc la o
fara cofeina
LIUDA, am vazut pozele ,Diana e o adevrata printzesica si chiar iti seamana,nu stiu la ce dar are ceva de la tine. parca privirea...nu stiu
ALINATXA avem si noi bibe tot roz dar nu-l folosim ca papam tzitzi. ce sta ea sa o pupe nasica a mica...intoarce si capul sa o pupe
e o dulceata, ce ochi frumosi are!
NADIUTA, vreau si eu bentitza ca a voastra ...papusica e o scumpete cum doarme ea asa infasata ca un ingeras
ANNE, imi pare asa rau de Irina !Asa mica si bolnavioara...dar las ca-i trece. Si bianca vomita la inceput destul de des dar acum de cateva sapt nu prea mai vomita decat f rar cand o mai zdruncin eu
IVONA,ce statea Ella la pupat! ...mititica, asa e cand o iubesc parintii...cuminte
KATE , si al doilea? oaaaau!super!Ne da flori dar totusi ne face atente sa nu uitam cine e seful
(la categoria dintisori )
AELITA, multumim pt urari. Si SOFIEI ii spunem "LA MULTI ANI! sa creasca mare si frumoasa!"
IOANA, multumim pt sfaturi
eheee MESSA sa vezi cand o incepe sa ceara "mami vreau pe-aia ,mami vreau pe-ailalta!"
RALUCA, asa se screme si Bianca sa se ridice can o tin in brate mai culcata ...mor de ea cand o vad
MONU eu i-am dat Panadol preventiv asa ca nu a facut febra
acum sa va spun ce am facut noi aseara ca vroiam sa scriu mai mult dar se trezise buburuza. Am fost sa-i dau gaurici in urechi pt cercei .Offff si a urlat biata de ea de m-am pus si eu pe plans chiar acolo de se uita toata lumea la noi.Noroc cu tati ca a fost cu noi si a tinut-o el ca eu nu eram in stare. Fetele care a-ti mai dat gauri cat ati tinut cerceii medicinali ca din astia i-a pus?
aaa si un sfat ,daca vreti, cele care nu le-ati dat gauri inca duceti-va acum ca dupa ce cresc mai maricele cred ca e si mai rau. Daca stiam ii dadeam din spital.Cand am ajuns acasa uitase si radea de mama focului.
Hai ca am scris o gramada![]()
mady23 spune:
hai ca facui pe dracu
aveam laptele pe foc sa fiarba ca sa fac si eu o praji si ma luai cu scrisu si dadu in foc si se facu aragazuca dracu
Ma duc sa curat
Daconst spune:
Neatza buna si de la noi.
Eu incerc sa ma tin tare sa-l las pe bb sa adoarma singur.Acum e in patut si maraie.Sper sa nu cedez.![]()
Anne,ma sperie si pe mine Lucas.la faza cu vomitatul.Ieri nu stiu ce-a avut ca a vomitat la fiecare masa si mult.Sa vad astazi cum se comporta si daca e tot asa cred ca sun doctorita,desi la astia cu sarbatorile e cam nasol.Sanatate multa ii doresc la bb al tau.
Elli,de cumparaturi in Germ. ce sa zic,cred ca totul e mai ieftin aici.Nu stiu ce ai avea nevoie,dar daca ai intrebari si te pot ajuta cumva,scrie-mi PM.
Kate,felicitari la Anelin...frumos iepuras are mama de Paste!
Ivona,e bestiala fetita ta in salopeta de blugi...pupaoas.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
ylilimic spune:
Salutare de la mare!
Dupa cum am zis azi noapte eram putin dusa cu capul! Azi e ziua lui ruxi- la multi ani mamico!
Eli, astept si aniversarea ta, poate o sa si fiu pe faza, la timp de data asta...
Dupa o noapte linistita, mami s-a trezit in pat cu amandoi copiii
pe unul il luase ea deja la alaptat iar pe Matei l-a adus tati, ca sa nu stea singur in sufragerie...Sub privirea atenta si iubitoare a lui Matei aflat pe pieptul meu, Adam a adormit asa linistit, fara suzeta, fara scandal, cand am deschis ochii imi venea sa il mananc de drag...
nu-i asa ca e frumos sa fii parinte?
anne - imi pare rau pt micuta ta, nu ma prea pricep, dar sunt convinsa ca o sa treaca si asta
catalina - atenta ca de obicei si matinala deasemenea!
monu - si Adam si Matei au facut un pic de febra dupa vaccin, dar cu un supo de Paracetamol caci mi se pare mie ca are efect mai lung, s-a rezolvat repede. Ca termen de reactie cred ca si a 2-a zi ar trebui sa te astepti la asta.
Sa aveti o zi linistita, asa cum v-o doriti! Nu uitati ca azi e zi de vopsit oua, mai putin in Banat (daca zice cristiana sa-i dati ascultare!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
alinuk spune:
quote:
Originally posted by laura-popyquote:
Originally posted by mirela73
Am si eu 2 curiozitati:
Exista vreun specimen ca mine caruia sa nu-i fi venit menstruatia la 3 luni jumate dupa nastere desi nu am alaptat mai deloc?. Sincer nu prea mi-e dor de ea dar cred ca nu e prea bine... la controlul de la 6 saptamani ginecoloaga mi-a zis ca n-o sa-mi vina prea curand caci nu era restras "uterul" parca dar chiar asa peste 1 an nu credeam...
Dupa sarcina s-a potcovit cineva cu o alergie la ceva habar n-am ce? Noaptea imi apar diverse bube ("blande") care de obicei pana dimineata dispar de la sine. Nu in fiecare noapte ci cateodata. Vad ca apar din ce in ce mai rar, dar cam la 2 saptamani dupa nastere erau nopti in care eram plina si pe fata si pe corp prin diverse locuri.
Mirela +Ana Patricia 20.12.2006
poze patricia
ufff, m-am mai linistit, nu sunt singura.Mirela, nici eu nu am primit ''simpatica'' vizita a rusilor dupa ce am nascut. Si am fost destul de inteligenta sa uit sa ii spun doctoritei la controlul de 7 sapt. Pe de alta parte si eu aveam inca uterul marit, nu se retrasese inca...dupa un bb de 4,300...Si nici eu nu mai alaptez de la 3 sapt....hm, ciudat....mai e cineva ca noi?
Laura siDavid Andrei ( 27ian2007)
Poze David
Fete
Dupa sarcina, in prima luna aveam si eu pe maini un fel de spuzeala...nederanjanta...am fost la Medsana la un dermatolog (Popescu parca) si a baiguit tot asa ceva ...ca pe fondul oboselii (desi eu dormeam bine mersi), a modificarii de regim de viata (asta devarat)...pe sistem nervos. Mi-a prescris Locoid Crelo (o spuma emolienta cu care sa ma dau)..
mi-au trecut
mentionez ca mie vara la expunerea la soare oricum imi aparea aceasta spuzeala pe maini...desi sunt creola si s-ar spune cu piele mai rezistenta...iote ca pielea e la fel de sensibila
Iar ciclu nu am nici eu, insa alaptez.
pup fete cucuiete
fug la cumparatouri acum la Cora...sa nu ma napadeasca puhoiuuuullll
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Daconst spune:
A adormit singur...dar pe burta.
Daca vreti sa vedeti mama nebuna,adica io,bagati o privire aici sa vedeti cum ne-am pregatit de botez.![]()
Si daca toate fetitele sunt frumoase cu panglicute si codite ,suntem chic si noi.
Liudo,ce zici de ginerele tau?Deja s-a pregatit de nunta cind a auzit ca-i fac fetele curte.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
alinuk spune:
quote:
Originally posted by mady23
hai ca facui pe dracuaveam laptele pe foc sa fiarba ca sa fac si eu o praji si ma luai cu scrisu si dadu in foc si se facu aragazuca dracu
Ma duc sa curat
Mady si buburuza Bianca Maria (31.12.2006)
heheheeeeee
de cate ori mi s-a evaporat mie apa de ceai sau de cafea....Traiasca umiditatea si bine ca nu mi-am luat umidificator!!!!
noi sa fim sanatosi!!!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Ana Patricia 20.12.2006