Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (176)
Raspunsuri - Pagina 8
Biancas spune:
Ieri am fost la analize cu Dani si azi la medicul de familie.
Din cate am vazut eu acolo, limfocitele au iesit cam mici, hemoglobina si calciul. La Calciu i-a iesit 9 si normal e intre 10-12. Hemoglobina nu mai stiu exact si mi-e ciuda ca nu mi-am facut un xerox sa le am si eu
Ciudat e ca ne-a dat doar fier sa luam, 3 zile 6 picaturi, apoi 3 zile 10 picaturi, apoi 2X 10 picaturi.. Inclusiv luna mai.
Si asha e consipat iar...de 2 zile imi face foarte putin kk si vad pe el ca s-a cam rotunit.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Biancas spune:
Irina..nu am fost la spovedit. Soacra-mea a fost ieri si cica la 5 incepe slujba si dureaza mult. A terminat la ora 7.20 cu totul.
La 8 incepe slujba la biserica si cica dupa aia nu mai face popa.
.................................................................
O intrebare fara sa dati cu .
Sunt crestina dar de ce trebuie impartasit un copil asha mic??? Credeam ca a te impartasi inseamna a-ti spune pacatele. Ei sunt ingerasi oricum .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
Giova spune:
Bianca pai i se vedea tot, inclusiv santul ala. deci e ok. Am zis ca nu-l doare, dar se juca si radea cu Clau si dintr-o data se pune pe un urlat...si tot si dadea din picioare. e clar ca-l pisca, dragul meu...a si adormit pe urma. dar l-a tinut mult. sa vedem la noapte cum o fi.
Mirela bine ca ati scapat de un vaccin. voi nota si eu datele. spor la munci si .
Ursulina te chefuiesti putin? ce mai face raisa?
Astery de Razvan nu mai zici nimic?
Irinadum eu am uitat sa merg azi la biserica. sa-i fie de bine impartasania. pe marco l-a impartasit mama la sf. lui febr. sper sa ajung maine dimineata.
Cat despre decalotat....daca ai sti ce mizerie s-a strans acolo.... de aceea mirosea putulica si nu ma lasa sa ma apropi de ea. sper sa-i treaca durerea cat mai repede si sa nu i se stranga la loc.
fete va , merg la somn..ca ma asteapta o noapte...
febra nu a mai facut...
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Ingrid S spune:
LA MULTI ANI URSOAICA!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI IUBITA!!
Giova, bine ca ai fost la medic si ca nu are fimoza. Ei saracii uita repede...noroc ca nu-l doare asa tare la pipi. si sa-i treaca si febra!
Mira, si Diana le apuca cu stanga cu precadere, desi se foloseste de ambele. E sau nu stangace, vom vedea.
Bianca, eu am zis, dar n-am facut nimik inca...nu o las sa planga, vad ca de cateva zile doarme singura si nu se mai scoala noaptea. O fi semn de boala sau ce?
Silvi, ti-am vazut comoara tunsa ...cum zicea si Bianca ii scoate bine ochii in evidenta..mai, dar e bucatica rupta din tine.
Cata, lasa ca odata cu gradinita incep si bolile, eu zic ca e o perioada din viatalor cand trebuie sa le fim aproape. Daca e musai as merge si eu la lucru, dar nu am de ce deocamdata. Dupa aia o sa tot lucram...si lucram... si tot asa.
Moni, faina e jucaria cu popice..mi-ai dat o idee pt Pasti. Ce lung are deja parul Diana..e o scumpa..chiar asa nazbatioasa cum e .
Anasol sa-ti traiasca cumnatica si fetitza ei . Lasa scleroza, e astenia sigur .
Irina, ce mai face frumosul sprancenat?
Irinatunza, lasa fata in pace, o manca ea cand i-o fi foame. Diana papa si tuseste dupa mancare si lapte...cred ca iar are rosu in gat, de otita nu mai zic nimik, mi-e si frica sa o duc, sincer.
Noi tot asteptam si asteptam varicela aia. In fiecare seara ii zic o poveste, sta langa mine si beleste niste ochi, zice aaaaa, la fiecare faza interesanta si inghite in sec, e o dulce. A inceput sa zica bai-bai-bai, zici ca e Becali. Si face tiiit si ne apasa nasul, il cauta ziua pe tata-su prin toate camerele si il striga, cred ca eu nu-i mai ajung. Mai face ea destule, dar nu ma mai intind.
Acum am intrat ca nu ma joc azi...si nici vineri, tin post si la joc .
Va pe toate!
Ingrid S si Diana
Biancas spune:
Giova...mie la cabinet mi-a spus ca a doua zi sa nu umblu acolo, dar urmatoarea sa trag frumos cat e in apa calda si sa spal bine. La Dani i-a curs sange cand l-a decalotat, a fost lipit tare deaia nu am reusit nici eu nici sora-mea sa il decalotam .Si jumate de cap se vedea dar restul zici ca era cu superglue.
Ingrid S spune:
Am scris eu, ati scris si voi.
Giova, lasa ca ii trece, ofof... am o vecina care l-a dus la decalotat si a plans pana a doua zi (cand facea pipi), dupa aceea i-a trecut. Acum il decaloteaza ei la fiecare baita.
Irina, cred ca si eu o duc pe Diana la impartasit. Sa-i fie de bine lui Mario .
Bianca, Diana e tot constipata, face o data pe zi sau chiar la 2 zile si nu vad ca s-ar fi ingrasat nici un gram. Macar de ar fi fost asa..Daca ti-au dat fier da-i, ca nu pe toti ii constipa fierul, ea de ex. facea normal cand lua fier, cate 5 pic pe zi. Cu impartasania nu stiu..eu cred ca e bine, cu sau fara pacate.
Acum chiar va las, ma duc la baie si la nani.
Noapte buna sa aveti fetelor!
Ingrid S si Diana
Biancas spune:
Ingrid, nu am zis ca ai facut...am citat cum ti-a zis tie medicul sa faci...eu ma dau viteza ca il las sa planga dar sincer nu pot.
Am adus jocul ala si am si crak la el. Mi-am facut rost pana la urma.
Pana intrii tu pe DC sa imi dai crakul...imbatraneam
Ingrid..medicul mi-a spus ca sunt copii care se constipa de la fier si la care le merge burta. I-am spus ca scaunele lui sunt mai tari si a spus ca ce bine ca atunci poate il regleaza.
Eu i-am mai dat fier si l-a cam constipat.
Maine mananca si spanac cu ficat de pui
Si azi a baut 220 suc de porto cu mar dar vad ca deja nu mai are efect portocala.
monica70 spune:
Abia acum am culcat-o pe Diana si am reusit sa-l scot pe fratelo de la PC.
INGRID ma bucur ca mai bagi nasul p-aci mai zi ce face diana sa ne distram!
IRINA si a fost cuminte Mario in biserica? N-ai zis nimic ...
Eu nu prea le am cu postul ca si dimineatza daca pana la 10 nu mananc nimic ma ia cu lesin
Cat despre impartasit o las pe mami sa se ocupe de chestii d-astea si pe restul neamurilor bisericoase - ca am inclusiv nepoata preoteasa Io odata am fost inainte de nunta sa ma spovedesc ca altfel nu ne casatorea cica si o avut ala tupeu sa ma intrebe daca am umblat cu barbati insurati (i-am tras o mutraaaaaa )si io si pe husband l-am tinut pe sec de capoasa ce eram Sa ma mai scuteasca de din astea
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Sa vedeti faza...
La Sandra cica ii place de un baiat. O intreb cine e si nu vrea sa imi spuna. Insist sa imi spuna ca nu e bine sa aibe secrete si bla bla si pana la urma imi spune, motivand ca nu mi-a spus ca m-as fi suparat cand auzeam.
Cine credeti ca e tipul de care ii place. Calin, tipul care imi face masaj de 22 ani
Mi s-a parut mie ca s-a purtat cam ciudat in prezentza lui,la asta i-a sunat telefonul si apoi Sandra i-a dat nr ei de mobil fara ca asta sa il ceara . Cand am intrebat-o de ce i-a dat nr de telefon mi-a spus...ashala care Calin a spus ca e bine sa aibe si nr ei in caz ca eu nu raspund.
Oare asha naive eram si noi la varsta asta?.
pufumic spune:
pe ultima suta, sa-i urez Ursulieni LA MULTI ANI!
Anasol, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Mirela, refacere grabnica! Moama, ce inalt e Dani, piticutul meu n-are decat 80 cm.
Bombo, sanatate sotului!
Silvi, sa-i fie de bine lui Alain cu tunsoarea!
Giova, pupici lui Marco si sa stapaniti sanatosi masina!
Pupici la toti spiridusii muciosi din partea muciosului de Constanta!
Noi vineri plecam in Bulgaria. Cum e posibil ca maine sa n-am timp de net sau sa nu pot intra pe DC, ca azi, va urez de acum PASTE FERICIT!
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod