Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (176)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
MIRA bine ca mi-ai amintit,facuram o proba acum, a pus-o fratelo pe Diana sa dea noroc si i-am dat un creion .Rezultat e dreptace.A dat noroc cu dreapta si cand a yis Cristi sa ii da cealalta mana s-a uitat nedumerita la el si a intins tot dreapta.pe urma cand s-a prins ca e vorba de cealalta mana ... a batut din palme cu amandoua evident.Si sotul meu e stangaci si de aia eram curioasa,dar am cam uitat de asta
nu stiti cum sa pun z si y la loc ... s-a dereglat p-aci ceva
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Mira...dupa cate stiu si stangacia se corecteaza...mai ales la copii mici. Eu la inceput i-am dat la Dani in ambele maini cate ceva, apoi numai in dreapta. Acum intinde ambele maini cateodata( mai ales dupa mancare) dar sunt atenta sa ii dau doar in dreapta.Dar in general e dreptaci, cu dreapta apuca.
Eu am nu am treaba cu scaunul de masina. Are si al meu 3 pozitii dar doar pe una il folosesc. Doarme, se uita afara, iar doarme...nu il deranjeaza. Scaunul lui e 9-36 kg si e mare, tip fotoliu, deci foarte comod si in fund.
Moni..esti pe tastatura romaneasca. Schimba din setari.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
monica70 spune:
BIANCA CINE E STANGACI E STANGACI.DAR DUPA CUM AM CITIT EU, PANA LA UN AN SI CEVA-DOI SAU NU MAI STIU CAT , EI SE FOLOSESC DE AMBELE MAINI,PE URMA SE STABILIZEAZA.
NU CRED CA SE POATE CORECTA DECAT CU FORTZA,CUM FACEAU MAI DEMULT LA SCOALA: GHITZA SCRIE CU DREAPTA (INTR-O POZITIE VIZIBIL CRISPATA) SI IN REST LUCREAZA SI MANANCA CU STANGA!!!
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Moni..si maica-mea cand lucreaza lucreaza cu stanga, dar de scris cu dreapta. E mai bine cu dreapta ca nu iti inghiontesti colegul de banca. Mie tare ciudati mi se par oamenii care scriu cu stanga
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
miraklucker spune:
Bianca, eu sunt una din aia "corectata". Nici nu ma gandesc sa fac la fel cu copii mei. Scriu cu dreapta pentru ca bunica mea nu ma lasa cu stanga, apoi mama nu m-a mai obligat asa ca manac cu amandoua, dar restul fac cu stanga. Nu am putere in nici o mana.
La David am observat foarte devreme ca e stangaci, si nu m-am inselat. Selin am crezut pana nu demult ca e dreptace dar nu, e si ea stangace.
....a mea e maraita. Ii dau dintii de sus, e nervoasa si daca nu e luata in brate sau nu primeste ce vrea a invatat sa bata din picoare(de unde oare???), de fapt dintr-unul, sau sa se dea cu fundul de pamant.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
Ursoaica spune:
Buna seara!
Fetelor va multumesc mult pt urari!!!!!!!! (Denisa, Ali, Oachi, Moni, JG, Giova, Bianca, Anasol, Ana m, Acina, Anymony, Silvi, Asteryaro, Maraki, Mirela, Irina, Miraklucker)
Moni naspa patania cu gangania! Brrrrrrrrrrrrr
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
irinatunza spune:
Anasol, eu stiam ca ceapa si cartoful baloneaza. Mai bine ii faci alta , ca vai de burtica ei daca o maninca pe asta . Asa, si felicitari !
Am un unchi care e stingaci, dar pentru la scoala lua bete peste mina stinga atunci cind voia sa scrie cu ea, la scoala scria cu dreapta si acasa cu stinga pt. ca-i ii venea mai bine. Drept urmare el scrie foarte bine cu amindoua miinile. In facultate scria fiecare cuvintel de-al profului pt. ca scria non-stop cind cu o mina cind cu cealalta. Si da, nici eu nu cred ca poti corecta asa ceva. Si nu vad de ce atita timp cit isi foloseste ambele miini la fel de bine.
Bianca, dar ce nu face Sabina . Ieri afara s-a lenevit de tot , facea doi pasi pe jos si dupa aia se cerea in brate. Asa ca m-a cocosat mindra mea de tot. Daca nu voiam s-o iau in brate, se trintea in fund in mijlcoul drumului si facea baie de praf precum vrabiutele si Anuska lui Bee. Apoi a poftit la cartofii prajiti de la Macdonalds ai unei domnisoare. Numai ca tocmai ii terminase tipa si punga era goala. Asa ca nu si-a satisfacut pofta.
A adormit aseara la 7 dupa doua ore de stat afara , dar azi dimineata la 5 jumate s-a trezit, a baut lapte de bunavoie si nesilita de nimeni si apoi s-a culcat din nou pina pe la 8. Numai ca s-a culcat de prinz abia pe la 2 dupa ce ma terminase fizic si psihic.
Stiti ce face mai nou cind nu mai vrea papa ? Incepe sa sufle in lingura si ride in hohote.Si ma enerveaza ca ride cu mincarea in gura si mi-e teama sa nu se inece. Plus ca stropeste peste tot cu mincare. Asa ca s-a terminat epoca in care o pacaleam cu altceva si ii mai dadeam vreo citeva linguri.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
Eu ma duc la somn ca nu stiu ce am de vreo citeva zile de ma doare capul de simt ca-mi pocneste.
Noapte buna
Ursulina pune poze cu tortul ! Ti-a cintat Raisa La multi ani ?
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
Biancas spune:
Irina...vezi sa nu te scuipe cu mancare. Pe mine ma distreaza Dani cand stranuta cu gura plina.... Dani cand nu mai vrea papa sta cu mancarea la masea si nu mai deschide gura. Eu il intreb daca mai vrea si imi da din cap ca nu si din gat spune nu.
Azi i-am cumparat la Dani un fluturas dinala cu batz lung pe roti care se impinge. Tare mult ii place numai nu il impinge bine.
Pe mine ma enerveaza sa il las din carucior jos ca merge unde vrea el, cu hamul nu ma inteleg cu el ca daca nu ii convine se lasa jos, daca il prind de mana plange si se zbate...
Cred ca pana la 2 ani o sa invetze el sa vina frumos de mana
irinadum spune:
Si noi am fost la impartasit azi pe la 10 ca mamaia i-a dat papa lui Mario pe la 08 uitand ca vrem sa il ducem la impartasit. Asa ca am fost a zis popa ca nu e bai ca e copil, l-a tinut tasu , popa si dascalul ca sa ii dea vinul si a fost ok...bineinteles cu intrebarile de rigoare...voi v-ati spovedit?..nu,ati nut post..nu...si am tinut-o asa pana ne-a zis sa venim postiti la spovedanie dar nua vem cand ca tati e la Arad si vine sambata.
Acum citeam de fimoza mai pe larg si m-am lamurit....il las asa cum e si vedem noi mai incolo...atata timp cat nu are probleme cu pipi si e ok nu imi fac probleme...detaliez altadata.
Nou....avem toti dintii si maselele sus...jos nu am paucat sa vad.
Va pup
.