Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (176)
Raspunsuri - Pagina 6
mirela10 spune:
noi am facut ieri vaccinul pt rubeola si oreion,iar peste o luna facem pt pneumonie si varicela...are 11.160 kg la 15 luni si 85 cm...
ma duc la trebi,poate mai revin
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)
Giova spune:
i-am facut si eu dus lui marco si a facut pipi. nu a plans deloc.
Maraki pai scaunul e pus pe un suport si se poate da pe spate, doar partea de sus a scaunului (unde sta cu capul copilul) ramane lipita de spatarul banchetei.
In Clio era naspa, nu prea avea loc, dar in Mondeo sta mult mai bine scaunul si se lasa si mai bine pe spate.
Moni lasa draga ca n-ai murit. sa vezi pe cate mai pun mana de acum in colo. Marco a vazut o musca moarta si daca nu eram pe faza sa o iau, era pe ea.
Bombo ce bine ca aiesit negativ rezultatul.
Cosmi poate ai dreptate. la fel a patit si al meu sot, dar la 3 ani si mi-a zis dca l-a piscat putin.marco nu va mai tine minte.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
irinatunza spune:
La multi ani !!! Ursulina
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
anymony spune:
HAideti sa va povestesc azi ce incursiune in "absolut"am facut cu Ioana...neasteptata...
nasa ei lucr la o firma de medic si acum 3 sapt i-au luat carnetul...masina a lasat-o in parcare..si azi a gasit-o ziriiata cu un cui de la aripa din dreapta fata pina la cea din spate...o skoda octavie noua...si pentru ca ea pleaca miine la ierusalim de paste...a trebuit sa ii duc eu masina in afara orasului la cineva la un garaj...era pe la 15 km distanta...Am mers cu Ioana ca nu aveam cu cine sa o las...si ne-am intors cu taxiul...ne-a si plouat...pe la 9 ne-am intors...Ioana n-a dormit deloc...acum e rupta de somn..asa ca ma duc la adormit bb...deh...aventuri de noapte...
a..si inca ceva..ca sa vedeti "scleroza "ce face...m-am dus azi la Casa de asig sa duc retetele...bun bazata ca e ok...si cind ajung acasa..vb cu Nasica...imi dau seama ca cele 350 retete erau nestampilate...asa ca viteza inapoi sa le "execut"
Ori scleroza ori astenia...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Biancas spune:
Am venit si noi de afara. Am fost iar in Real...
Giova...l-a decalotat complet sau nu? Nu am inteles din mesajul tau. E bine ca nu sufere
Moni...ce bine ca nu mai are Dia febra
Anasol, felicitari. Vad ca esti tare emotionata.
Mirela..super sta tizul nostru la bilant. Pupici.
Silvi...e super frumos Alain asha tuns. Ii iasa in evidentza ochii mai bine
Maraki...sotul tau cum e? Cand se intoarce la lucru? Cand se intoarce ce faci cu Angelo pana vii de la lucru?
Merg sa imi culc puiul si revin.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
anasol spune:
Dav a stat cu tasu 3 ore afar de la 17-20,in fatza casei cu copii vecini pe aici,au jucat fotbal,i-am dat papica la 8 ,facut baitza si acu doarme ca un ingeras,creca e prima oara de cand il stiu sa adoarma asa devreme,el de obicei e pasare de noapte,adoarme pe la 23,dar acu sper sa nu se trezesca,decat dimineatza pt laptic.
Io am facut supica de legume cu sare cum m-ati sfatuit,dar acu cand am terminat-o ma suna diana de la spital si imi spune ca i-au zis asistentele sa nu pun in supa ceapa si cartofi,acu dupa ce am terminat-oio c fac acu?/
Am filmat-o pe cea mica cand au scos-o din sala pe maicasa,le-am filmat pe amandoua si cumnatamea cam delira ca de abia se dezmortea si ii zicea:ce frumoasa esti,dar lui tatu ii rup capul cand il vad ca numai din cauza lui ma doare toate acu"
Am intrebat-o mai tarziu dak si-ao aminteste pe bebelina adik pardon pe BRIANA-MARIA,a zis ca nu prea ca o vedea in ceatza,acum am vb cu ea la tel s-a ridicat din pat,si maine o muta cu fetitza in salon,partea naspa e ca ii da abia luni drumul ,deci de paste in spital...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
MIRELA mai ce inalt e si Dani!
Eu n-am mai masurat-o ,dar vad ca tot mai trebuie sa car plase cu haine dincolo si avem o multime de pantalonasi care sunt prea lungi si ... prea stramti!!! Adica asta e cam cum ar fi ea mica si grasa Evident ca-s din aia primiti,de unde deduc ca or fi fost de la copii mai inalti si slabi Ce mi-e ciuda e ca-s tare faini si arata nou noutzi
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Anymony...esti cam tanara pt scleroza. Astenie sigur
Irina...ce mai zici? Ce nazbatii mai face Sabina?
L-am culcat si eu pe Dani dar tare s-a smecherit in ultimul timp. Cum ma vede ca ies din camera plange. Asha ca trebuie sa stau langa el pana adorme, sa reazam patutul. Nasol ca se trezeste si noaptea si atunci nu mai adorme asha ushor. Sper sa ii treca repede, sa fie de la dinti ca de nu aplic tactica lui Ingrid...3 zile il las sa planga , si in a 4 ar trebui sa se calmeze
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006 www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
asteryaro spune:
Matusicilor Anasol si Acina, sa va traiasca nepotelele, sa creasca mari si sanatoase.
Deci nu trebuie cartof si ceapa in supe, fiindca astea constipa, si lor numai asta le-ar lipsi. Mai este bun iaurt cu paine prajita, yammy, ce mi-a placut mie.
Gravidutele nu mai spun nimic?
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
miraklucker spune:
Hallo, doamnelor!!
Azi cand nu am avut de lucru si puteam si eu sa mai imibag nasul pe DC nu a mers.
Ursulino
ana, da sunt scaune care se dau pe spate cu mai multe pozitii. Au o parte fixa si una care se trage. eu i-am luat acum la Selin unul care il poate folosi pana la 7 ani, aici asa e obligatoriu. dute la un magazin si te lamuresc vanzatorii....dar intr-adevar sunt scumpe. eu cred ca ma dat vreo 350Fr (1E-1.6 Fr).
Mirela, ce faci? tot nu te-ai linistit. Stai cuminte si mai lasa treaba ca nu-ti ridica nimeni statuie!
..Aveti copii stangaci??? Selin e si ea definitiv stangace. Daca pana acum credeam ca numai David m-a mostenit, sunt convinsa ca si ea. Mananca numai cu stanga, apuca mai tot timpul cu stanga, i-am pus si un creion ,l-a apucat cu stanga si a inceput sa mazgalesca.....ce mai,.suntem o familie de stangaci!!
Cred ca ma bag in pat si sper ca maine sa pot dormi ceva mai mult. al meu sot iar nu are de lucru, asa macar sa ma mai odihnesc si eu. vineri mergem la socrii....numai pana sambata, apoi mai vedem ce facem. Oricum se anunta pana la 20 gr.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi