Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (176)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni..si eu am fost la spovedit inainte de casatorie si dupa aia inca odata la vreo 2-3 ani. M-a dus soacra-mea ca lucram cu ea in acelasi birou si am mers impreuna inainte de a merge la servici.Pe mine nu m-a intrebat nimic, m-a pus in genunchi( ce pozitie perversa ), mi-a pus haina aia in cap , a citit ceva pe acolo si gata. Nu m-a intrebat absolut nimic, nici macar de sanatate.
Pufmic, vacantza placuta si Paste Fericit si voua

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA daca stau si cuget pe la 10 ani imi placea de un coleg de clasa (era cel mai nebunatic si obraznic )da' evident ca ala habar nu avea ... si nici nu a avut vreodata D-apoi sa ii mai dau nr.de telefon ... AAA si la tzara parca aveam alta simpatie ... (saracul ... cand am crescut era el terminat dupa mine,pacat ca ramasese cu 10 cm mai pitic, ca era dragutzel foc si cumintzel,cred ca il papam de viu )
La 10 ani si aia de 15 ani mi s-ar fi parut babalaci
Oricum eram mult mai copilaroase cred decat generatia asta.Pai la 14 ani ma mai jucam cu papusile,masinutzele si alte cele ! Acum la 12 ani se fac copii

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

PASTI FERICIT si distractie palcuta PUFUMIC! Cat stati?
Cat despre Vladimir pitic,e mai inalt decat Diana cred ,sper sa nu uit sa o masor maine ca acu is curioasa!Da' sigur e campioana la categoria piticoata. Oare de ce e mai micutza? Ca noi avem eu 1,70 Ghitza 1,75 nu suntem mici.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Moni...eu am fost precoce.La camin aveam gagiu un tip din cartier. Ne tineam de mana cand veneam acasa
In clasa a 2 am avut pe altul, era copil de medic si coleg de clasa. Faceam schimb de hartii de guma si de ciocolata ca aveam colectii pe vremea asta. In clasa a 7 imi placea de un tip cu 8 ani mai mare, ala a fost primul care m-a sarutat
Tare m-a mirat ca si-a dat Sandra nr de telefon. Nici acum nu inteleg de ce. Oricum nu o suna nimeni, doar o colega de clasa si de incarcat nu i-am incarcat cartela ca toata ziua o suna pe soara-mea

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Apropo de par,ca zicea Ingrid ca ce par lung are Diana.
Nu stiu ce sa ii fac,ii tot vine in ochi in fatza desi e cam rar si inegal.Daca ii fac breton cum arata la freza ei,ca in spate e luuung si cretz???
Si cum sa o tund ca asta nu sta locului Cu chiu cu vai i-am taiat unghiile la maini acum seara ... Ce copite are la picoare nu mai zic,dar nu ma lasa sa i le operez

Mergi la inceput

BIANCA e clar ca seamana pe tine .Mai adauga precocitatea din ziua de azi si o sa pricepi Eu eram alt gen: timida si exagerat de mandra.Eventual trebuia sa umble unu' dupa mine muuult de tot,nu io dupa el Si asa a castigat Ghitza care e genul "il dai afara pe usa si intra inapoi pe fereastra"

Mergi la inceput

Lasa mai Moni ca creste ea...
Chiar sa o masori ca sunt curioasa cat are.
Sandra mea intotdeuna a fost inalta dar de dani nush ce sa zic ca acum am termen de comparatie (copii vostrii) si nu mi se pare ca e inalt. Nu stiu daca e mai inalt ca Sandra sau nu.
Oricum sotul meu cica din clasa a 10 spre a 11 a crescut, pana atunci era piticotul clasei. Si are 1.82. si eu 1.58-1.60 (maxim)
Dani avea 84 cm acum 2 sapt.
Moni...sa semene cu mine dar sa o faca cu cap si cu cine trebuie nu cu oricare ii spune ca o iubeste... E prematur sa vb asha dar ti-am dat un exemplu.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Pai si eu eram piticoata clasei pana prin clasa a saptea-a opta (atunci mi s-a incretit si parul,care fusese lins initial - la fel la fratelo si la toti verisorii)
Din clasa a noua am devenit printre cele mai inalte din clasa ... Chiar eram complexata ca sunt inalta si cu mari (numa' fluieraturi pe strada) Prietenele mele cu care umblam (cele doua cu care sunt si acum prietena) erau de cca 160 - 1,65 si fara tzatze Pe vremea aia nu erau la moda manechinele inca ,ca sa ma simt bine si io

Mergi la inceput

Moni...ia zi ce nr porti la sutien
Mie imi ziceau in scoala ca am "ala-bala portocala" si la prietena mea ca are "mac-mac")

Craciun 2006

Mergi la inceput

Pai cca 88 C (ingusta in torace,dar cupa mare),nu e mult,dar la ce slaba sunt (62 cm in talie ) par maaaari ... Si am 1,70 cm cum ziceam. Si cu uniforma aia lalaie se vedeau ca era legata in talie cu cordon,deci eram, ca o viespe (viespe cu )
Traduuuuuuuuuu ...

Mergi la inceput