PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 29
doniro spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
Prezent!
fetele, dar ce spor aveti!
uite colajul:http://www.dropshots.com/photos/219594/20070412/004706.jpg
fetele din graba am sters toate pozele din folderul in care le aveam, am incercat sa repar repede dar daca vedeti k lipsesc copii sa-mi ziceti si caut in mailuri
Timeea e atre maraita de cand ii ies dintii de sus (canini) cat mai dureaza? k unul se vede deja si se si simte dar si in partea cealalta e umflat dar nimic inca...
nici eu nu i-am dat inca nici ficat nici peste, dar parca i-as da... voi cum le luati congelate? si ficatul si pestele? dar cu ficatl care e faza? de ce nu e bun? spuneti-mi si mie, pls.
Lucians parca zicea , de ce e naspa cu umplutura pt colaj? m-am gandit k mai bine asa decat sa ia programul pozele la rand sa faca dubluri sa zica fetele k am pus eu bbi de 2 ori, nu? puteti sa-mi ziceti parerile voastre, nu ma supar!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Nu o vad pe Daria mea. Ti-am trimis un mail de la roxanadobrinn@yahoo.com. Daca nu il gasesti, zi-mi si mai trimit o data. Mersi!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
Buna ziua, mamici! Ne-am adunat si noi de pe drumuri. Am fost eu la ginec. sa imi fac Papanicolau, ca de o luna si ceva tot zic ca ma duc. Peste 3 sapt. e gata rezultatul si daca e ok incepem munca la bb2. Daria mea tot puturosica e, nu vrea sa mearga decat de-a busilea. La noi e problema mare cu lasatul prin casa pt ca in absolut tot apartamentul este gresie pe jos. Asa l-am cumparat. Gresie inclusiv in balcon, camara etc. Am luat noi un covoras in sufragerie, dar probabil nu ii va ajunge domnisoarei...
Ref ficat, eu ii dau de pe la 6 luni si e ok. Il tin 20 min in lapte inainte de a-l fierbe si il fierb tot in lapte.
Cam atat despre noi. Pupici la piersicute si mamici!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
Ramoon spune:
salutare!
noi azi am papat peste (file de somon)am primit de la cineva un borcanas adus din Italia, a papt tot, a fost yami...
Doniro, scuze
, l-am refacut www.dropshots.com/photos/219594/20070412/073744.jpg" target="_blank">colaj
v-am zis io k-s 
acum s-a culcat Timi si ma bag si io in pat k-s franta, sper sa doarma mai mult de juma de ora 
va 
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
Lucians, mersi! 
Ramona si Timeea (04.08)
mishi spune:
ADEVARAT A-NVIAT!!
cu intarziere..stiu, dar asta e. acum ne-am externat.
dupa internarea la v. babes de numai o noapte am crezut ca e ok, dar sambata noaptea, cand toata lumea se ducea la inviere noi ne duceam la spital. tratamentul lui mihnea nu era cel potrivit asa ca, saracutul de el, a inceput sa vomite in continuu pana aproape era ca o leguma. s-a deshidratat prea tare. la 11 seara ne internam tot acolo dar am cerut insistent sa stam singuri intr-o rezerva. a facut febra 39, l-au pus pe perfuzii, i-au schimbat antibioticul, groaznic...imi vine sa plang si acum cand imi amintesc.
marti am clacat si de atata stres am lesinat. m-au pus si pe mine la perfuzii si-am chemat-o pe soacra-mea insotitor la mihnea.
fetelor, incercati cat puteti de mult sa-i feriti de boala, mai ales de internari si injectii, e sfasietor sa vezi fiinte asa plapande cum se chinuie.
acum e bine, suntem acasa si tratamentul a functionat. vestea buna e ca testul de e-coli si de salmonela e negativ.
a fost doar o enterocolita acuta care l-a dat peste cap.
n-am simtit sarbatorile. nici nu-mi vine sa cred ca a trecut Pastele.
va multumesc ca ne sunteti alaturi.
azi mihnea are 9 luni.
Ramoon spune:
mishi, sanatate multa lui Mihnea! Mi s-a facut pielea gainii cand am citit mesajul tau! Bine k acum e bine!
dar de la ce a facut? scuze daca ai scris dar nu-mi amintesc...
La multe lunite lui Mihnea si celor sarbatoriti azi
Ramona si Timeea (04.08)
crissa71 spune:
Multumesc mult fetelor ca v-ati facut timp sa-mi raspundeti la faza cu ficatul!!!
Mishi:doamne..bine ca sunteti bine.....adevarat a inviat!!Ti-ai dat seama pana la urma de la ce a facut enterocolita asta?
Sanatate multa.
Am vazut colajul...super fain!!Sa va traiasca piersicutele..sunt atat de frumoase!Niste minuni...
Pupici.
P.s:maine cred ca-i bag iaurt....si saptamana viitoare peste..
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
mishi spune:
fetelor, asta tot incerc sa aflu, de cand e mihnea bolnav - DE LA CE?
m-am consultat si cu celelalte mamici din spital, e incredibil cat de multi copii erau internati cu enterocolita, mai ales mici, de 3-4 luni. medicii spun ca daca nu e unul din virusii mai gravi, nu se fac teste pe culturi specifice celor mai raspanditi si mai slabi care dau enterocolitele, pentru ca, in cele din urma e un virus, decat in scop de cercetare. asa ca, daca nu e de la alimentatie (un iaurt infestat, mancare alterata, apa infestata s.a.m.d) este de la maini murdare ale lui sau ale altor oameni care-l ating, de la alti copii...ideea este ca intr-un fel sau altul se ajunge in contact cu saliva sau fecalele persoanei bolnave. copii baga in gura tot ce prind si daca alt copil i-a luat jucaria si a bagat-o in gura anterior...asta e.
nu stiu daca sunt coerenta, scriu anapoda dar sunt obosita si , colac peste pupaza, mihnea a mai si cazut din pat acum o ora si abia l-am linistit. dupa pozitia in care era, nu cred ca s-a lovit la cap.
l-am lasat in fundu' gol putin si am pus niste perne in jur, dar m-am dus sa arunc pampersul si...buf...urlet...mihnea jos. a sarit peste perne.
ufff, cu bune si cu rele, ei sunt comoara noastra, terbuie sa avem grija de ea.
dariana spune:
Consi, prezent la apel! eu intru mai rar dar citesc, numai ca de scris nu prea am timp ca e foarte energic Darius, nu sta o clipa.
Acum din pacate este cam bolnavior si el, a avut febra si a fost si rosu in gat, sper ca sa nu mai faca febra ca este mai binisor acum. i-am dat eferalgan si antibiotic ca mi-a fost tare frica, aseara avea 39.
Ramoon, se mai pot trimite poze pt colaj?
Oncicu, se putea sa nu fim si noi in grup? urla si dari la imbracatt.........si la schimbat pampersul.....
Sabana, si mie mi-e teama sa-l las deocamdata pe jos, inca il tzin pe canapea, pat, patutz, premergator.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
mishi spune:
crissa, ai grija la peste. pediatra mea insista sa astept pana dupa 10 luni. aveti grija si la iaurt, toti doctorii care l-au vazut pe mihnea m-au intrebat: "i-ati dat iaurt danone?". pesemne ca au internat multi copii cu probleme de la danone. chiar si la budimex mi-au pus aceeasi intrebare. raspunsul meu a fost "nu" ca eu ii dadeam de la campina dar il schimb si pe asta, ca mi-e frica. acum suflu si in iaurt, apropos de iaurt.