PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 30
Sabana spune:
Mishi bine ca Mihnea e bine. La multi ani pentru cele 9 lunutze.
Eu am inceput sa ii dau Danonino. Stiu din sursa sigura ca e testat in laboratorul de la Emilia Irza si e ok pentru bebei. Sa bat in lemn pana acum nu au fost probleme.
Azi Alex este foarte agitata si parca nici nu mai mananca ca inainte. Sper sa fie de la dinti si sa nu fie alta minune. Parca iar am impresia ca e ragusita. Ori poate am devenite u paranoica. Sincer mi-e teama de toate cele. Dar nici intr-un glob de sticla nu o pot creste. Cand a facut laringita si pediatra mi-a spus ce are, am inceput sa plang. O saptamana nu am fost buna de nimic, desi a facut o forma usoara. Cand ii dadeam antibiotic mi se rupea sufletul. Sunt constienta ca uneori dramatizez, dar cand o vad atat de mica, ca nu poate vorbi, ca nu poate spune mama, tata ma doare aia sau ailalta si depinde in totalitate de noi si aveam sentimentul, ca nu o pot ajuta, e groaznic.
Alex e asa de haioasa, tot ce vede e papa. Zice mama papa. Mama e asociata cu papa. Copilul stie cine e sursa de papa. Daca ma vede ca beau cola, zice papa. Cel mai misto e cand pun sa mancam pentru noi, se uita lung si da din gurita papa papa papa. E dulcica foc. Abia astept sa vorbeasca.
Ramoon spune:
quote:Da, sigur, mai astept poze!
Originally posted by dariana
Consi, prezent la apel! eu intru mai rar dar citesc, numai ca de scris nu prea am timp ca e foarte energic Darius, nu sta o clipa.
Acum din pacate este cam bolnavior si el, a avut febra si a fost si rosu in gat, sper ca sa nu mai faca febra ca este mai binisor acum. i-am dat eferalgan si antibiotic ca mi-a fost tare frica, aseara avea 39.
Ramoon, se mai pot trimite poze pt colaj?
Oncicu, se putea sa nu fim si noi in grup? urla si dari la imbracatt.........si la schimbat pampersul.....
Sabana, si mie mi-e teama sa-l las deocamdata pe jos, inca il tzin pe canapea, pat, patutz, premergator.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)