PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ramoon [url= " aici pui linkul tau "] aici scrii cum vrei sa apara[/url] si dupa aia stergi spatiile pe care le-am pus eu

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

[url=http://www.dropshots.com/photos/219594/20070412/014700.jpg][/urlcolaj]

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

[url=http://www.dropshots.com/photos/219594/20070412/014700.jpg/url]colaj

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

nu-mi iese acum, hai k tre s ama duc sa fac papa si sa iesim afara revin dupa amiaza.
Pupici

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Ramona,nu ti-a iesit ca n-ai pus ghilimelele si pt c-ai scris [/url]-ul inainte de colaj.

Cam asa trebuie...www.dropshots.com/photos/219594/20070412/014700.jpg" target="_blank">colaj

Da reply with quote si-ai sa vezi cum l-am scris

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

pupici la mamici si bebici
la multe lunutze sarbatoritzilor! sa cresteti mari!
papam si noi acum si iesim ca tareee misto e ! suntem mai bine putin cu mucii ,si io nu pot sa o tin in casa pe vremea asta.sper sa nu gresesc.
ramoon si mie imi place cu piersici ,chiar mi s a parut super originala ideea.si multumim inca odata ptr efort.
anasia desi eu inca nu i dau peste,multumim ptr retete. le am notat.
eu ii dau ficatel cam 1 data pe sapt ,ou tot 1 data pe sapt.ficatelul il cumpar proaspat si il pun cate o bucatika in pungutza mika si la congelator. la fel fak si cu carnea de pui sau vita.
consi si mie mi e dor de fete, dar cu vremea asta asa frumoasa probabil sunt mai mult pe afara.eu zic ca si eu am facut la fel ,nu am mai intrat tocmai ca nu aveam timp decat noaptea si atunci eram mult prea franta.noi le pupam oricum si le simtim lipsa andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

In sfarsit mi-am facut curaj si am lasat-o pe Alex pe jos. Asa cate putin. A fost foarte incantata. Ii place mult parchetul, da din maini si bate in el. O sa incep sa o las progresiv.

Anasia super retetele. Multumim. Eu nu i-am dat inca peste. Mai astept. Deocamdata mananca doar pui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Andreea eu zic ca poti sa iesi linistita afara. Chiar am intrebat-o si eu pe pediatra ieri (ca si noi suntem cu muci) si mi-a zis ca atat timp cat nu are febra e ok sa iesim afara. In ceea ce priveste fetele, cred ca ai dreptate, dar zau ca mi-ar place sa stiu ce mai fac si sa le vad piersicutzele. Dar vorba ta, noi le pupam oricum.

Sabana "un pas mic pentru om...". Asa si cu Alexa ta.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Ce mult ati mai scris fetelor!
Mie mi-a picat netu' si asa ca abia acu' am putut intra.
Asa ca am de citit nu gluma.
Sa felicit si eu sarbatoritii si sa trec la .

9 lunisoare

Naomi Patricia, fetita lui mamaluidavid

Mihnea George, baietelul lui Mishi

Christian - Ionut, baietelul lui roxanya

Rares Andrei, baietelul lui Aysha2

8 lunisoare

Catalin, baietelul lui Tinasv

Andrei, baietelul lui chiara_2005

Vlad Gael, baietelul lui avmaria

Ana Maria, fetita lui elena24

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna!
Noi mancam 1 data pe saptamana 1ou, si ficatel, in rest ce vrea mami. De exemplu ieri si azi i-am facut un pilaf, yami yami, de manca si tasu din el. Si i-a placut mult. Pilaful cu pui. Maine o sa-i fac piure de cartofi cu ficatel, sambata cartofi cu braza si galbenus de ou la cuptor. Incerc sa ii fac mancarea cat mai apropiata de gustul nostru. Am inceput sa ii adaug si nitica sare.
La pranz Vla mananca un fel solid, ciorbe nimic (ca masa ) si desert danonino. Eu zic ca-i ok.
Legat de lasat copilul, eu una il las pe jos pe unde nimerim prin casa, dar nu sta el. Acum ma tine de mana cand merge si cand simte ca are echilibru da drumul si merge singur.....cateodata face si 2 camere. SI apoi isi da seama ca nu ma tine, se opreste ...tipa tare....si cade. Eu sunt langa el si-l prind imediat. Si tasu se distreaza rau pe seama asta.
in parc numai pejos. Merge si tipa. Noroc ca mai doarme ca alfel as fi fost moarta. Ieri nu am iesit afara ca a fost urat si a tipat toata ziua, mergea la dulap isi scotea blugii si mi dadea sa il imbrac. Pe la 17 nu am mai rezistat si am plecat cu masina sa-l plimb. A stat f cuminte si a adormit. l-am lasat in masina sa doarma.
Cam asta facem noi.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput