PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 27
anasia spune:
peste la cuptor-protap (salau, crap, in general peste cu oase putine si mai gras)
pestele se curata de maruntaie si se taie pe burta, se desface; se sareaza/pipereaza si se pune in cuptorul incins cu mult ulei (direct in tava sau pe un pat de cartofi taiati in felii rotunde); se lasa cam 30 min, timp in care pregatesti sosul; se pune mult suc de rosii amestecat cu usturoi pisat (mult), se toarna peste peste si se lasa sa se patrunda bine; cand este gata ii faci proba cu o furculita si pui verdeata tocata marunt peste;
peste in folie la cuptor
se iau pesti potriviti, se curata, se sareaza/pipereaza;se pune pe o folie pestele, (nu se desface), deasupra se pun ciuperci si ceapa taiata fasii,putina verdeata, se toarna putin ulei si se infasoara in folie; se tine la cuptor cam 30-40 min;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
Ramoon spune:
anasia, faine retetele, dar fara piper nu? eu sare pun in papa pt Timi k altfel nu papa...
asta cu folia iese super eu mancam in sarcina la gratar si inauntru puneam si legume (rosii, ardei, casta...)
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
anasia spune:
ramoon, poti sa pui si sa scoti ce vrei din retete, sunt pt adulti, pt bebei le simplificam; mai scriu retete din peste; cred ca lucians s-a referit nu ca e naspa cu dubluri-piersici, ci ca avem din pacate mai putine poze; mie imi place cu piersici pe post de dubluri;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
anasia spune:
peste la gratar
pestele se curata, se taie pe burta sau spate si se despica; se sareaza si se pune pe gratar; este indicata platica, salaul;intre timp se face sosul; se pune la fiert apa cu rosii intregi, ulei, mai mult otet, sare, piper, verdeata, usturoi, putin ardei taiat fasii pt gust; dupa ce fierbe putin se pune pestele de pe gratar in sosul fierbinte, se acopera sa se patrunda bine;
peste prajit cu sos si mamaliguta
peste indicat: caras, salau, crap;
pestele se curata, se taie in bucati potrivite , se sareaza , se da prin faina sau malai si se prajeste pe toate partile; separat se pune la calit putina ceapa taiata cuburi, ardei, rosii; se pune pestele si se acopera cu suc de rosii sa dea in clocot de cateva ori; se presara verdeata;se serveste cu mamaliguta calda;
atentie, carasul are multe oase, dar este f dulce, prin urmare mai intai treceti cu cutitul peste el si il taiati f des pt a-i taia si oasele;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
lucians spune:
quote:
Originally posted by Muuh
lucians si eu tot Pangasius ii dau dar atentie ca eu am mai dat de oase. Foarte rar e adevarat dar am dat. Eu pestele nu i-l pot da cu linguritza si de aia il dau cu mana asa am ocazia sa il verific si de oase.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
N-am stiut...ms...io-l "tranteam" direct in bolul de pasat,impreuna cu spanac,cartofior sau altceva.Bine ca m-ai avertizat

Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
map spune:
Ramoon vad ca noi lipsim din colaj. Poza in care zambea ramasase in colaj, ca trimisasem doua. Cauta in e-mail-ul venit de la Monica Serbu ![]()
Monica si
Robertel cel istetel
lucians spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
Lucians parca zicea , de ce e naspa cu umplutura pt colaj? m-am gandit k mai bine asa decat sa ia programul pozele la rand sa faca dubluri sa zica fetele k am pus eu bbi de 2 ori, nu? puteti sa-mi ziceti parerile voastre, nu ma supar!
Ramona si Timeea (04.08)
Ramona,interpretarea ta e gresita...grava,adica beton,tare,cool,etc...nu mai fii suparata,ca tare fain a iesit colajul.Iti mai trimit un
.Nu te mai stresa atat...tuturor ne place si-ti multumim mult de totpupici
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
SimonaU spune:
Ce mai faceti doamnelor harnicutze
?
Eu am tras chiulul putin de pe forum, dar recuperez acum cu cititul. Am gradinarit de zor plus am tot sarbatorit!
Ramoon, dragut colajul! Se mai primesc poze si unde?
Am vazut ca sunt cateva piersicutze cu dermatita. Am vrut sa va incurajez ca vine vara si caldura si prinde foarte bine la dermatita. Formele mai usoare chiar dispar vara. Si cu putin noroc poate nu mai apar iarna viitoare. Si inca un sfat, incercati un tratament naturist - unguent Propoderm - contine propolis.
Ramoon spune:
lucians, scuze daca a sunat asa grav, chiar nu m-am suparat 
map, am gasit poza , o pun acum...scuze 
Ramona si Timeea (04.08)
Ramoon spune:
http://www.dropshots.com/photos/219594/20070412/014700.jpg
nu mai stiu cum se face sa nu mai apara carnatul asta, daca are cineva rabdare sa-i explice unei sclero...

Ramona si Timeea (04.08)