PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Michella:Sarumana
Andreea:Sarumana..sanatate multa.
Mami_mami:pupici
Lucians:Naspa...(cu spanacul..zic!)...eu am aflat dupa...!!pupici
Consi:sanatate multa..
Doniro:o sa fie bine...
Nicolica: si eu imi fac griji cu albinele si cu viespile..sunt o groaza la mine-n curte...si chiar nu stiu ce ar trebui facut!Stie cineva..daca doamne fereste se-ntampla?
Muuh:sarumana mult de tot...Tu ce parere ai de faza cu ficatelul?Tu i-am dat?

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Am uitat ce era mai important!!!!

[La multi ani!!!
TUTUROR PIERSICUTELOR NASCUTE AZI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Eu i-am luat o data Pangasius din Cora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Madyn Pangasius din Cora la casoleta il fac la aburi. Iese foarte gustos dar poate intra anasia si ne mai da ea cateva retete pentru peste ca eu am uitat sa le notez si duse au fost.
crissa eu nu ii dau ficat. Am citit mai multe pareri pro si contra si am zis pas cel putin pentru moment.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Muuh:si eu am stat mult pe ganduri...si cred ca n-o sa-i dau pana la urma..macar pana la un an!!
O sa caut si eu aici pestele asta minune..daca nu-l gasesc(ceea ce e f.probabil..)o sa-i iau pastrav..E ok cu pastravul nu?Mersic mult.
Vroiam sa-i mai scriu cuiva..dar am uitat..asta e...batranetile maica...batranetile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Naomi Patricia, Mihnea George, Christian Ionut, Rares Andrei

Catalin, Andrei, Vlad Gael, Ana Maria

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

Fetelor unde e colajul ca vreau si eu sa-l vad!!!!????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Hristos a inviat!

'neata la piersicute, piersicuti si mamicute,

in primul rand uram si noi multa sanatate piersicutelor bolnavioare. Sa va faceti cat mai repede bine.

Apoi spuinem si noi la multe lunite piersicutelor nascute azi si celor care au mai implinit lunite de cand noi nu am mai intrat.

Am revenit si noi acasa inca de marti. Daca joi eram cu strans bagaje acum desfa bagaje, spala, etc. Dupa Robert trebuie stat mereu ca-i ca argintul voi. In seara cand am revenit acasa s-a si repezit la o vaza si a spart-o (slava Domnului ca nu s-a taiat). Se gaba pe unde nu gandesti. Mai nou azi a ajuns la baie si il batea gandul sa dea o raita si prin bucatarie A suportat bine calatoria, nici probleme cu somnul nu a avut. A fost ca acasa. A obosit ceva mai repede cu atata lume in jur dar a fost fain. Si am facut si un pic de pregatire pentru calatoria care urmeaza s-o facem pana in tara.

Anasia nu l-am "dat" la nimeni pe Robert ca pe aici este penurie de fete toata lumea are baiati pe la noi la München. Dar is destule fetite dulcele aici pe forum, are de unde alege. I-am aratat poze cu ele saptamana trecuta si zicea si el "eeeee", "aaaaa"...pe semne ca-i cam placeau.

Va uram o zi cat mai faina

Monica si Robertel cel istetel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

LA MULTI ANI PIERSICUTE!!!
Ramona multumim ca ne-ai primit in colaj, suntem si noi mandre ca ne-a pus mami o caciulita roz, ne-am strambat un pic la aparat si am aparut alaturi de atatea piersicute frumoase si haioase!

Mamici de piersicute... cui a mai recomandat medicul ortoped sa nu stea bebelusul in picioare si sa fie tinut cu doi pampersi, preventiv pentru displazie de sold? Ale se ridica de la 6 luni jumate in picioruse, de la 7 jumate face si pasi tinandu-se de pat... si doar nu o pot tine in brate toata ziua! Vroiam sa aflu cum va descurcati voi. Partea buna a fost dupa ce a inceput sa se ridice ca a inceput sa se mai lase in fundulet si sa stea asa sa se joace, pana atunci nici un gand sa stea in fund era doar punct de plecare, sa mearga de-abusilea.

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Prezent!
fetele, dar ce spor aveti!
uite colajul:http://www.dropshots.com/photos/219594/20070412/004706.jpg
fetele din graba am sters toate pozele din folderul in care le aveam, am incercat sa repar repede dar daca vedeti k lipsesc copii sa-mi ziceti si caut in mailuri
Timeea e atre maraita de cand ii ies dintii de sus (canini) cat mai dureaza? k unul se vede deja si se si simte dar si in partea cealalta e umflat dar nimic inca...
nici eu nu i-am dat inca nici ficat nici peste, dar parca i-as da... voi cum le luati congelate? si ficatul si pestele? dar cu ficatl care e faza? de ce nu e bun? spuneti-mi si mie, pls.
Lucians parca zicea , de ce e naspa cu umplutura pt colaj? m-am gandit k mai bine asa decat sa ia programul pozele la rand sa faca dubluri sa zica fetele k am pus eu bbi de 2 ori, nu? puteti sa-mi ziceti parerile voastre, nu ma supar!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput