PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Mishi cum se mai simte Mihnea?

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami-mami spune:

Hristos a inviat!

La multi ani sarbatoritilor (mai bine mai tarziu decat niciodata) si sanatate piersicutzelor bolnave!

Harnicemai sunteti! Lipseste omu' cateva zile si are de citit o groaza.
Sa nu radeti, k eu sunt foarte mandra, azi am reusit sa facem prima data kk la olita! Sa vedem daca ne mai iese si alta data.

doniro draguta foc floricica, sa-ti traiasca!

ramoon super colajul cu piersicutze. hihihi ce mi-a placut umplutura.Stai sa vezi ca n-o sa mai ai dubluri in curand
MULTUMIM!

crissa sau cine intreba de ficatel, eu i-l fierb in apa, si-l pasez cu un pic de unt si cu cateva linguritze din supica de legume (supa crema). Ii place mai mult decat carnitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Salutare!
Crissa,asa stiam si io...ca spanacul nu numai ca nu se reincalzeste,ci nu se mai mananca deloc a-2-a zi.Cica ar fi toxic...

Aveti dreptate cu contagioasele:pojarelul=rubeola si pojarul=rujeola.

Fi'miu le-a facut pe toate cu exceptia pojarului...fara scarlatina si altele mult mai urate,despre care nu vrem sa auzim...

Ramona,super colajul.Uite cati primesti de la noi.Si faza cu umplutura...e grava.

Noi ficatel nu papam inca,ci numai carnita de manzat(rasol alb),peste si pui.I-am dat o data de la noi si a fost cah.Bine,nu fiert in apa sau lapte,ci caliti cu ceapa.Nu ma grabesc sa-i dau inca...

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Apropo de peste:i-am gasit un peste tare bun:pangasius.Ii iau file si e beton.Inainte ii luam file de pastrav si curatam juma de ora la oase .Pangasius n-are niciun os.E ca pieptul de pui...dar mult mai delicios.Nu mai stau stresata sa curat... sa nu uit vreun oscior prin carnitza...E mult mai usor...e scumpuletz dar merita

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

CHRISTOS A INVIAT!

Sper ca ati avut toate mamicutzele si piersicutzele PASTE FERICIT alaturi de cei dragi!

F.frumos colajul si piersicutele sunt niste dulci! Bravos Ramoon!

ANGELLI nu te mai stresa! fiecare copil are ritmul lui de crestere si dezvoltare. Aici de exemplu doctorii sunt mai relaxati si mereu incearca sa-i calmeze pe parinti cu "lasa copilul sa faca ce simte el ca poate." sa nu-l fortezi sa faca ceva (ex. stat in fundic, in picioare, etc.) dar nici sa-i interzici!

Sabana sunt de acord cu Muuh. Nu o sa putem sa ii protejam pe copii de tot ce consideram ca ar prezenta un pericol pt.ei. Bineinteles, ca si parinti facem tot posibilul si cred ca uneori mai exageram un pic. Cel putin mie mi se intampla uneori...dar ma mai trezeste la realitate sotul! Am cumparat si noi plasticaraiele necesare sa acoperim prizele, sa blocam usile la dulapturi si sa acoperim colturile mobilei. Insa sunt convinsa ca mici accidente tot se vor intampla...
In legatura cu covoarele prin casa... Eu sunt adepta lor! Da, retin praful si se intretin mai greu decat parchet. Dar pe de alta parte ofera mai multa caldura, copilul nu mai aluneca asa usor, protejeaza la cadere, etc. In USA multe apartamente/case sunt carpetate (nu sunt adepta carpetelor). Iar americanii isi spala carpetele de cateva ori / an. Un covor se curata totusi mai usor ca o carpeta. Insa fiecare face cum doreste si ii place! Pupici la Alexa!

Michella78 pupici piersicutei care a dormit in fundic!

Va pup pe toate! Fug si eu acasa ca mi-a ajuns pe ziua de azi la job! (nu va speriati ca aici e doar 4:45 PM)

Amami si Sebi (17 Aug.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by doniro

Am revenit cu POZE DE LA PASTE

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

mai-mai, ce domnisoare mari ne-am facut

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

lucians si eu tot Pangasius ii dau dar atentie ca eu am mai dat de oase. Foarte rar e adevarat dar am dat. Eu pestele nu i-l pot da cu linguritza si de aia il dau cu mana asa am ocazia sa il verific si de oase.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

9 luni
NAOMI PATRICIA
MIHNEA GEORGE
CHRISTIAN IONUT
RARES ANDREI

8 luni
ANA MARIA
CATALIN
ANDREI
VLAD GAEL

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Lucians, muuh si de unde cumparati Pangasius? Si cum il preparati?

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Dragi mamici de piersicutze care nu mai intrati pe aici, sunteti suparate? Din pacate, lista mamicilor care odata au fost foarte active s-a marit. Mie, personal mi-e dor de voi plus ca as vrea sa mai stiu ce mai fac piersicutele voastre. Si mai ales ca acum se face colajul cu micile piersicutze... Ar fi frumos sa fie prezente cat mai multe piersicutze!

atat sunt de mare
pozele noastre

Mergi la inceput