PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nu cred nici eu in superstitii dar explicatia logica ar fi ca lunile cu R sunt luni mai friguroase. Eu il pun pe Alexei atat in curte cat si in parc in iarba cand este cald afara.
michellate rog sa imi spui si mie superstitita cu umbra nucului am o banuiala dar vreau sa mi-o confirm.
crissa bine ca te simti mai bine.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Andreea25 eu ii dau la prinz ciorbita acrita cu bors sau cu rosii ca felul I iar felul II diverse mincarici cu carnita.

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by MADYN

Andreea25 eu ii dau la prinz ciorbita acrita cu bors sau cu rosii ca felul I iar felul II diverse mincarici cu carnita.

madyn multumesc de raspuns.eu cred ca dc i as da zeama(ciobitza ) inainte nu ar mai manca nici cat mananca acum din piure,dar voi incerca.si inca ceva,dc stii cum se face borsul in casa ,te rog sa mi descrii si mie ,ashea pas cu pas,ca sa ma prind
doniro frumusika floricica ai! io zic sa profiti ca nu se ridica inca in picioare ,ptr ca atunci cand o va face...nu o sa mai vrea in fund deloc!andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.

Mergi la inceput

am fost la doctora si nu e pana luni.trebuia sa fi dat un tel inainte dar noroc ca e aproape.era o doctora ptr urgentze...pai dc am urgentze ma duk direct la spital nu la dispensar..logik ,nu? ashea ca sa vad cum se manifesta .andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Andreea25 aici gasesti retete: bors

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

andreea25, mersi de compliment. E adevarat ca o sa fie obositor cand pleaca in picioare, dar acum sunt cam ingrijorata ca o vad f nesigura pe picioruse. Si are si problema aia cu pozitia lor... In fine, sa speram ca e doar vorba de ritmul fiecarui copil de a se dezvolta.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

madyn saru'mana!
donironu cred ca e ceva grav si nu se poate remedia,mai ales ca ai fost cu ea la ortoped.o sa si revina si o sa fie bine o sa vezi.ariana a fost suspecta de displazie de sold si am facut radiografie( acum cand ma gandesc imi pare rau) si copilul nu are nimik.pupiciandreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by andreea25

madyn saru'mana!
donironu cred ca e ceva grav si nu se poate remedia,mai ales ca ai fost cu ea la ortoped.o sa si revina si o sa fie bine o sa vezi.ariana a fost suspecta de displazie de sold si am facut radiografie( acum cand ma gandesc imi pare rau) si copilul nu are nimik.pupici

andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.

Aceeasi poveste si la noi, cu displazia, radiografia etc. Am ajuns la Conf. Dr. Burnei, catre cica e cel mai bun din tara si el a zis sa ii punem pt 2 sapt. ghetute de ghips. Dar vad ca nu e nici o schimbare. In fine, om vedea...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

quote:
Originally posted by Ramoon

gata! acum am timp si am terminat si colajul: http://www.dropshots.com/photos/219594/20070410/125639.jpg
am mai facut unul in care am umplut dublurile:
http://www.dropshots.com/photos/219594/20070410/125641.jpg
astept parerile voastre.

Se poate adauga langa poza o lista cu numele fiecarei piericutze? Eu recunosc doar cateva din pacate...
Oricum e foarte reusit colajul. Bravo!

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Ne-am intors si noi de la pediatra. Suntem relativ ok, continuam cu nurofen, am mai primit si ventolin. Pentru raguseala ni s-a recomandat multa umiditate si ceva cald pe gat. Pentru muci marimer si batista bebelusului. In caz de febra sau inrautatirea racelii ne-a zis sa-i dam si ospamox. Pe care nu o sa-l dau, decat in cazul starilor anterior mentionate.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput