PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 23
michella78 spune:
va rog mult sa nu va suparati dar fac si eu azi pe baba de serviciu.
pentru fetele care au asezat copii in iarba, eu stiu ca nu e bine sa
stai pe pamant in lunile al caror nume contine litera R, pentru ca
este pericol de raceala la plamani... o superstitie similara cu cea despre umbra nucului.
voi oricum veti face cum credeti ca e mai bine pentru bebelusii vostrii
sper ca nu am suparat pe nimeni
michella
anasia spune:
ADEVARAT A INVIAT!
La multi ani piersicutelor care si-au serbat ziua zilele acestea!
Petra 
Ciprian, Mihaela 
Mihai, Mihai Andrei 
A.CICEL BUBUTZICA 
multa sanatate piersicutelor bolnavioare, sa va faceti bine repede!
ramoon,imi place colajul!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
crissa71 spune:
Multumim tuturor pt.urari....pe care vi le-ntoarcem inzecit!!!
LA multi ani tuturor piersicutelor!!!Si mamicilor lor si taticilor!!!
Multa sanatate si tot ce va doriti!!
Muuh: sunt mult mai bine...am zile naspa si zi zile bune(mai nou mi-e rau de tot la ovulatie!!)...vin luna asta la Iosup.Sarumana de intrebare!
Va pup pe toate ca tare v-am dus dorul!!
Anasia si LArissa:pupici
Mai fetelor care ati dat ficatel...cu l-ati preparat...?A citit o groaza de nasolelei cu ficatelul ..cica dupa 1 an?O fi adevarat?Si cu spanacul?Ca nu se da reincalzit?!!!
Mie mi se pare ca tare sunt in urma du alimentatia...si acum am tendinta sa-i bage multe odata!!!
Voi cum ati procedat?
Multumesc mult.
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
Sabana spune:
Michella nu am stiut. Eu cred in superstitii.
Oncicu mie mi-ar fi frica sa o las in iarba din cauza capuselor. Acum e sezonul lor.
michella78 spune:
crissa mie mi-a spus doctorita sa ii dau ficatel de 2 ori pe saptamana fiert in lapte si pasat in piure ce cartofi facut cu unt.
teodora nu l-a acceptat asa astfel incat am schimbat tactica adica l-am fiert in supa noastra de pui si i l-am dat tot cu piure... il mananca binisor
sper sa iti fie de folos
michella
adelapop spune:
fetelor ce de puiuti bolnaviori 
tin pumnii sa se faca bine si sa nu se mai imbolnaveasca
sper ca odata cu venirea primaverii sa nu mai fie atatea raceli 

andreea25 spune:
Hristos a Inviat!
La multe lunutze sarbatoritzilor!
ramoon multumim ptr colaj,a iesit super!
sanatate la puiutzii bolnaviori...din pacate si noi suntem la fel
.
muci multi,fara febra,un pic de tuse,nopti nedormite..si la mine e prima data cand se imbolnaveste.dupa amiaza mergem la doctor ,sper sa nu se agraveze.azi mi a si vomitat,nu mult dar sunt ingrijorata.cu imbracatul la noi e teroare...exact asa tipa..nu,urla! .. de zici ca o tai cu cutitu'
...deja m am obisnuit ca nu am avut de ales.
crissa ficatel eu ii dau 1/sapt si i l am fiert si in lapte si in apa,si l am amestecat cu piureul de cartof.ii place mult la pitika.
chiar vroiam sa va intreb cum faceti cu ciorbitza acrita?.adika ii dati ciorbitza (zeama) la pranz inainte de piure?ca eu sunt cam in ceatza
.
va pup pe toate si multa sanatate !
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 8 luni.
doniro spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
gata! acum am timp si am terminat si colajul: http://www.dropshots.com/photos/219594/20070410/125639.jpg
am mai facut unul in care am umplut dublurile:
http://www.dropshots.com/photos/219594/20070410/125641.jpg
astept parerile voastre.
am citit si din urma si imi pare rau de bebei bolnaviori! Sanatate mult!
si Timi cam maraie la imbracat dar caciula (k aia o dereanjeaza pe ea) o pun ultima, la usa...
si cu pampersul e chin pt mine k se intoarce pe parti sau ridica picioarele, tre sa-i dau ceva intersant sa se joace si atunci sta cuminte, de ex. telefonul.
mie mi s epare k e mai maraita de cand ii ies dintii, nu mai sta singura o clipa
si eu sunt stresata cu muciide cand am citit (nu mai situ la cine, scuze)k se inneaca cu muci...Slava D-lui k nu am patit nimic pana acum dar tot bag batista bbelusului mereu de zice mama k ii fac nasul borcanat de la ala
si stiti ce am mai observat la Timi, k atunci cand ma uit la pozele bbilor vostri incepe sa maraie...cred k e geloasa
va pup si noapte linistita va doresc!
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Super reusit colajul! Multumim mult pt efort.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
Hristos a inviat!
Uram si noi sanatate multa puilor bolnaviori.
Noi suntem bine, am fost la bunici la Snagov de Paste, Daria a facut spectacol 2 zile, am ras incontinuu. A fost ceva nou pt ea; a inceput sa mearga bine de-a busilea, de ridicat in picioruse nu da semne desi a facut 9 luni si o sapt... La tara a stat numai afara, prin iarba (nu cred in superstitii nicicum!!!), ii radea si parul in cap de fericire. O sa pun si niste poze sa ne vedeti.
Ieri i-am scos si ghetutele de ghips, dar se pare ca tot asa calca, in interior si pe varfuri. Sa vedem ce o sa zica dr cand mergem la el.
Va pupam si revin cu poze.
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
doniro spune:
Am revenit cu POZE DE LA PASTE
POZE FEL DE FEL