PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

Hristos a inviat!!
sper ca sunteti bine si piersicutele frumoase si papacioase
noi suntem la al doilea dintisor si ne chinuim foarte tare

am inteles ca primii 4 dintisori sunt mai durerosi, ca ceilalti ies fara alte probleme
asa o fi???
merg sa citesc ce ati mai scris ca tare dor mi-a fost de voi
am uitat sa va spun ca la 8 luni ne-a zis pediatra sa ii introducem bors la ciorba
si i-am facut ciorba de loboda si a papat mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Salutare mamicutze!

Ma intristez citind cate piersicutze frumoase sunt bolnave. Insanatosire grabnica de la noi si

Noi suntem foarte bine. De o saptamana Philip "patruleaza" si primele vanatai si cucuie si-au facut aparitia. A inceput sa ma urmareasca prin casa, pana si la baie vrea sa vada ce fac...
Cat despre schimbat, ca si la voi, nu mai are rabdare. Ii tot dau cate ceva in mana: capac de ruj, perie de par, pasta de dinti si ce mai gasesc repede pe langa masa de infasat. Curand cred ca voi renunta la ea si-l voi schimba pe jos cum face Muuh, e mai sigur

Ramoon, e ffff frumos colajul..cu asa piersicutze! Felicitari

Ieri l-am lasat pe Philip sa mearga prin iarba in curte si am constatat ca sunt deja foarte multe albine. Ce ar trebui sa facem in cazul in care il inteapa vreo albina?

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

10 luni
PETRA

9 luni
MIHAELA
CIPRIAN CONSTANTIN

8 luni
MIHAI
MIHAI ANDREI

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Lucians m-am referit la amebele. Dintre cele 2 , pojarul este cel mai nasol. E bine sa nu fie facut pana la 3 ani, ca lasa sechele si da complicatii. Asa am citit.

Miruna stiu ca ai dreptate. Noi mai avem o problema, nu avem covoare si pe parchet mi se pare cam rece pentru ea. Silviu nu vrea covoare de nici un fel, ca zice ca aduna toate alea in ele si ca a citit el nu stiu unde ca nu sunt recomandate in incaperile cu copii mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

Am o intrebare pentru mamicile de piersicute care si-au intarcat copiii. Cum ati procedat? Oare daca ii dau din ce in ce mai rar va disparea de tot lapticul sau va trebui totsi sa fac tratament cu bromocriptina sau Dostinex? Exista vreaun tratament clasic pentru intreruperea lactatiei su trebuie prescris de catre medic? Daca trebuie prescris de catre medic, de care dintre ei:medicul meu de familie sau cel al copilasului?
Va mutumesc.

Eu l-am intarcat brusc pe Philip. Ma mulgeam cu o pompa electrica cat sa "desumflu" un pic sanii si luam dimineata si seara cate o jumatate de bromocroptina, prescrisa de dr. ginecolog. Dupa aproximativ o saptamana lactatia s-a retras.
Inainte de muls imi puneam comprese calde 5 min iar dupa, comprese reci 10-15 min. In toate aceste zile am purtat un sutien, zi si noapte, care stangea sanii foarte bine.
Bafta sa nu ai dureri mari!

Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Muuh ai dreptate cu tratamentul homeopat. Ma gandesc sa consult un medic pentru un tratament de imunizare. Desi sunt constienta ca nu il voi putea feri de toate bolile.

Ramoon fain colajul! Si imi plac si piersicile!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

fetelor, pojarul nu e rujeola? io asa stiu. si pojarelul e rubeola si este frecventa la copiii mici si de obicei e mai usoara, fara complicatii. varicela este varsatul de vint si lasa urme daca se scarpina. la copii trece mai usor, la adulti pot fi forme mai grele si trece mult mai greu.
sper ca n-o fi cazul la nici o piersicutza, ca si asa sunt altele...

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

10 lunisoare

Marc Adrian, baietelul lui Mikiion

9 lunisoare

Ciprian Constantin, baietelul lui Crissa71

Mihaela, fetita lui ileanapopa

8 lunisoare

Mihai, baietelul lui Lushk

Mihai- Adrian, baietelul lui ani_nutu

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Buna dimineata mamici

Multumesc fetelor pt raspunsuri, vad ca Robert nu e singurul agitat , dar eu totusi raman la parerea ca el e cel mai rau . Si inainte facea urat la imbracat dar doar la caciula si geaca, dar acum urla si la pampers si la body, la orice. Nu mai merge nici cu reclamele date tare, nici cu jucarii, nici cantat , nici maimutarit, nimic... Asta e , bine macar ca vine vara si nu le mai dam atatea haine pe ei.

Ieri am iesit in parc si l-am pus pe iarba, era asa de incantat, cred ca a stat vreo 10 min si a rupt iarba din jurul lui, pe urma plecase in patru labe...

Muuh am crezut ca numai eu am incercat varianta cu imbracatul pe jos

angelli eu il pun in premergator cam 15 min de 2 ori pe zi, oricum mai mult nu vrea el sa stea, vrea sa mearga dar sa-l tina cineva de manute. Se joaca cu mingea o ia de pe jos o arunca si apoi fuga fuga dupa ea si tot asa de ne cocoseaza pe toti.

Of Doamne cate piersicute bolnavioare, sper sa nu fie nimic grav la nici una dintre ele si sa scape repede de muci, tuse febra...

Sapt asta lucrez pana la 10 seara si l-am dus pe Robert la mama sa doarma acolo, ca eu ajung pe la 11 acasa si e tarziu deja. Dimineata ma infiintez la el si stau pana pe la 2-3 cu el. La sfarsitul sapt il iau acasa ca de sapt viitoare sunt dimineata. Mie imi este f greu sa-l vad doar cateva ore pe zi (chiar daca e f agitat si cateodata ma termina nervos), ma gandesc insa la fetele care ii au mai departe si nu ii vad decat la sfarsitul sapt ce greu trebuie sa le fie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

quote:
Originally posted by katik

fetelor, pojarul nu e rujeola? io asa stiu. si pojarelul e rubeola si este frecventa la copiii mici si de obicei e mai usoara, fara complicatii. varicela este varsatul de vint si lasa urme daca se scarpina. la copii trece mai usor, la adulti pot fi forme mai grele si trece mult mai greu.
sper ca n-o fi cazul la nici o piersicutza, ca si asa sunt altele...

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

asa este pojarul este rujeola si pojarelul rubeola. Si intr-adevar varicela nu este asa de grava la copii, chiar la bebelusi stiu ca se fac forme usoare. Nepoata mea a facut varicela la 2 luni, a luat de la fratele ei mai mare, si a trecut foarte bine prin asta si nici multe bubite n-a avut.
Vorba ta sper sa nu fie cazul deocamdata de astea..

Mergi la inceput