PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
maryion spune:

9 lunisoare
Bogdan Andrei, baietelul lui Madacristina
8 lunisoare
Amalia Cristina, fetita lui Anagia
Ianis Vladut, baietelul lui yanis
Maria, fetita lui Ancutex
Alexia Maria, fetita lui Adina Nicole
Alessandro, baietelul lui dana7mi

VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Muuh spune:
avmaria exista cateva spitale de copii care au si camera de primire urgenta, care functioneaza non-stop. Asta este serviciul de asistenta pediatrica de urgenta. Salvarea vine in general la cazuri foarte grave pentru ca oricum doctorii de pe salvare nu prea stiu cum e cu pediatria si nici nu sunt sigura ca au echipament pentru copii pe masini. De udat nu stiu ce sa zic la noi aici in Bucuresti nu prea am auzit dar am vazut parca la stiri niste copii, din Ardeal care spuneau ca merg si anul asta la udat.
Multumim de urari si va doresc si eu tuturor 
Miruna + Alexei (13.07.2006)
katik spune:
am intrat si eu repede sa va spun 

.
voi reveni si eu cu o poza un pic mai incolo.
da, fetele, la noi se mai umbla la udat. este un obicei ardelenesc. in banat a fost preluat.
multa sanatate bb-ilor bolnavi, sa treceti cu bine peste zilele astea libere.
la noi la spitalul de copii este sectie de urgenta si este chiar bine dotat si arata omeneste (din pacate am fost de vreo trei ori pe acolo, evident simbata spre duminica noaptea
).
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
Ioana81 spune:
Ramona foarte frumos colajul. Uite o
de la noi!
Va urez PASTE FERICIT! Sunt sigura ca vor fi cele mai frumoase sarbatori, ca deh avem puiutii cu noi
!
Va pupam si sa ne "vedem" sanatosi si fara kile in plus ![]()
Am uitat Ramona, sambata seara noi plecam la niste prieteni, mama sta cu Vladimir; ei se inteleg foarte bine!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
bulinuta27 spune:
Ramona colajul este super si iti multumesc mult 
fetele nu am mai intrat de ceva zile ptr ca am avut ceva probleme ...o sa va spun dupa sarbatori...
acum vreau sa va urez un Paste Fericit!!! cu multa multa sanatate puilor si voua
va pup si ne auzim dupa Paste!
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
MADYN spune:
Cu ocazia primului Paste al Piersicutelor noastre va doresc
Paste fericit, multa sanatate, pace si liniste sufleteasca!!! 
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Bysko spune:
Buna fetelor!Sunt f bucuroasa ca mi-am luat comoara acasa cat am vacanta-o sapt.!Este foarte vesela, desi avea numai patru luni cand am dus-o la mama, iar acum are 7 luni si 2 sapt.
Azi am descoperit ca i-au iesit 2 dintisori, dar nu jos unde tot cautam pana acum, ci sus!Deci pentru listuta:2 dintzisori la 7 luni si 2 saptamani!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
ani_nutu spune:
La multi ani piersicutelor care s-au sarbatorit intre timp, de cand n-am mai intrat noi!! De cand am invatat sa ne ridicam in patut singuri si rapid, mami nu mai poate sa-l lase pe puiutz sigur in patut de frica sa nu cada...asa ca avem ocupata toata ziua de la cap la coada!!!
Avem numai noutati...numai dintii nu ne-au aparut!!!
Am angajat o bona, pe care vrem s-o obisnuim incet-incet sa stea 8 ore pe zi, pentru ca eu trebuie sa ma duc la servici cat de curand. Apropos...cam care sunt preturile, daca stie cineva...fara gatit si menaj...doar sa aiba grija de copil...sa nu cada...ca vrea mai nou numai in picioare...nici in premergator nu mai are stare!
In alta ordine de idei...noi nu mai mancam pasat...vrem bucati, sa mestecam. I-am facut ciorbita...cu zeama de lamaie...(cu bors n-a avut succes) si paine la greu!!! Nu mananca decat cu o coaja de paine in mana...sa simta el ca mananca ceva solid pentru gingii!!!
Si ma opresc deocamdata aici, ca n-am mai intrat de mult si am scris mai mult acum...
Va doresc la toate piersicutele, mamicile de piersicute si familiile lor
Un paste fericit!!!

sa ne bucuram din plin de zilele astea libere impreuna cu cei dragi!!
si nu in ultimul rand: SANATATE MULTA la cei bolnaviori, sa se faca bine repede si sa se bucure de zilele astea insorite si calduroase!
ani_nutu si
Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita
POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita
Bysko spune:
Se mai pot trimite poze pentru colaj?Daca da pe ce adresa?La piersicutze sau direct la Ramoon?
Busra se trezeste noaptea mai ales daca ii vine sa eructeze.O iau in brate, o mangai putin, scoate aerul care o deranjeaza, apoi adoarme. Important este sa nu vorbesti tare sau sa-i zambesti, ca atunci se trezeste.
www.dropshots.com/Bysko
Ramoon spune:
quote:da, astept poze in continuare la adresa mea de mail: rami_oancea@yahoo.com
Originally posted by Bysko
Se mai pot trimite poze pentru colaj?Daca da pe ce adresa?La piersicutze sau direct la Ramoon?
Busra se trezeste noaptea mai ales daca ii vine sa eructeze.O iau in brate, o mangai putin, scoate aerul care o deranjeaza, apoi adoarme. Important este sa nu vorbesti tare sau sa-i zambesti, ca atunci se trezeste.
www.dropshots.com/Bysko
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)