PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

a si am uitat, am vazut si eu cred ca toti piticeii, is toti niste scumpici mici.

Monica si Robertel cel istetel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

fetele acum abia am reusit sa intru k am fost pe la cumparaturi...si nici acum nu prea am timp k tre sa vopsesc oo dar cum prin unn pic de timp promit k ma ocum de colaj...

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

ia uitati fetele cum arata pana acum:
http://www.dropshots.com/photos/219594/20070405/103256.jpg
Doamne, ce puiuti frumosi avem!
mai astept poze.

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Ramoon [pupic] pentru colaj. Ce puiuti dulcei, sa-i papi nu alta.

Inca o data Paste fericit tuturor si numai bine!

[pupic] pentru toti de la noi!

Monica si Robertel cel istetel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

ce piersicute frumoase avem! ramoon ;
tweety frumoasa mica, ca demult n-am mai vazut-o;
map, mai fat-frumos al tau e dat? ca tare ne face cu ochiul
noi plecam, nu stiu daca maine reusesc sa mai intru, va urez
PASTE FERICIT!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni

Mergi la inceput

hellooo, sunt singure pe aici? eu acum am reusit sa termin treaba
urez si eu Paste Fericit fetelor care pleaca!
apropo voi ce faceti de seara de inviere, mergeti la biserica? cu puiutii ce faceti?
ma bag si io la

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Sanatate multa bolnaviorilor si mamicilor putere si curaj !!

Ramoon, multumim mult pt munca depusa. Va trebui sa ma mobilizez si io cu poza

Muuh, cu mult drag va asteptam pe la noi !! Tare m-as bucura sa ne cunoastem mai bine

PS : In Romania sant servicii de urgenta pediatrice, la orice ora din zi si din noapte? Intreb asta referitor la problema lui Mishi cu salvarea. Nici aici nu-ti vine neaparat salvarea acasa daca nu considera ei ca e urgent (in schimb poti chema pompierii si te duc la spital) dar mergi tu cu masina proprie sau taxi sau ce poti la urgente. Dar am io impresia ca in Romania serviciul de urgente pediatrice e foarte deficitar (ca de altel si celelalte servicii de urgenta daca stau bine sa ma gandesc. Sau ma insel??

Mergi la inceput

Multumim pt urari si va dorim si noi UN PASTE FERICIT alaturi de cei dragi!

Ce ma bucur ca iara pica pastele ortodox deodata cu cel catolic, asa ca luni avem zi libera. Trei zile cu baby, si cu prieteni in lipsa familiei, anuntate insorite si frumoase, ca de vara ! La vie est belle !

Mergi la inceput

REvin si io cu o intrebare, ca io bantui in loc sa ma culc, vai de cozonacul meu iara maine dimineata : se mai merge la udat? Sau asta e doar un obicei ardelenesc preluat de la unguri? Ce dor mi-e de un Paste adevarat, si de un mers la inviere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

quote:
Originally posted by avmaria

REvin si io cu o intrebare, ca io bantui in loc sa ma culc, vai de cozonacul meu iara maine dimineata : se mai merge la udat? Sau asta e doar un obicei ardelenesc preluat de la unguri? Ce dor mi-e de un Paste adevarat, si de un mers la inviere

Asta chiar mi-a placut!!! Si mie mi-e dor de udat... Sa stii Avmariaca acasa la Cluj se mai merge la udat. Nu stiu in restul tarii! Fain de tine ca ai macar luni liber. Aici americanii nu dau liber lunea de Pasti. Insa o sa incerc sa merg cu sotul la inviere, iar duminica facem o masa romaneasca. Sa-ti trimit un ou rosu, niste cozonac si pasca?

Si pt.ca nu stiu daca mai apuc sa intru maine sau sambata pe forum (plus diferenta de fus orar), va urez de pe acum TUTUROR PIERSICUTELOR SI MAMICILOR

Amami si Sebi (17 Aug.2006)

Mergi la inceput