PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 13
nicolica spune:
Mishi, sanatate puiutului tau si tie rabdare ca se va face bine sigur
Muuh, pur si simplu imi placi

Map, da' ce seamana Roberzel cu tine! si ce pozitie mortala are cand doarme
. Cred ca-i place mult in Englischer Garten, sau ma insel?
Multumim tuturor pentru urarile de 9 luni!
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
dariana spune:
buna mamicutze si piersicutze! intru si eu pe fuga ca tre sa plec la socrii, asa ca va urez de acum un PASTE FERICIT!, primul nostru paste alaturi de puishori
va pupam
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
Tweety7 spune:
Am adaugat si eu poze noi la album, ca nu ati mai vazut-o de mult pe rasfatata de fiica-mea. Uitati aici!!!
Acum mi-am dat seama ca am omis sa-i urez sanatate multa si Alexandrei a Sabanei. 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
map spune:
lucians, nicolica hihi, este pozitia lui preferata de somn, mai ales in ultimle zile. Am vazut de fapt ca este o tendinta a bebeilor sa doarma asa
si nepotelul meu, si baiatelul unei prietene tot asa fac nani, parca asteapta o bataita mica
Cand vede aparatl incepe sa rada, de fapt este ceva intre ras si strambatura. Trebuie sa facem poza de pasaport si acolo nu se accepta poze zambind. Sper ca la nenea fotograful sa nu zambeasca sa iasa poza repede ![]()
[b]Nicolica/b] asta cu cine seamana este cam complicata
nu stiu cu cine seamana, unii spun cu mine, altii cu tatal lui. Cred ca de fapt este un amestec intre noi doi. Eu zic ca seamana cu tatal meu asa urecheat
altii zic ca seamana cu mama mea. Mama mea zice ca seamana cu soacra mea...si uite asa cum il vede altcineva seamana cu altcineva
Cert este ca atunci cand rade rade cu gura stramba ca si mine
In Englischer Garten ajungem mai rar ca-i ceva mai departicel de noi, nu exagerat dar avem aici in apropiere alte parcuri si este mergem acolo. Tu pe unde stai in Landshut? Eu am stat pe Dornerstr. acolo langa pod peste Isar. Dar asta de mult si numai o luna ![]()
Fug acum sa mai vad si eu cateva poze de prichindei frumusei si voinicei.
Monica si
Robertel cel istetel
miti2004 spune:
Mishi ma gandesc la Mihnea cu drag sa se faca bine ! si eu cred ca a luat ceva de la Maruta, prea erati multe suflete pe metru patrat ! si eu cred ca e bine sa-i dai lapte fara lactoza !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by Tweety7
Am adaugat si eu poze noi la album, ca nu ati mai vazut-o de mult pe rasfatata de fiica-mea. Uitati aici!!!
Acum mi-am dat seama ca am omis sa-i urez sanatate multa si Alexandrei a Sabanei.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
am vazut si placut cele 2 tunsulici !

miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
Muuh spune:
map mie mi se pare ca seamana cu tine Robert. MI-a placut mult ultima poza in care doarme asa pe burta.
Tweety Clara are cateva poze in care seamana foarte foarte tare cu tine. E oricum foarte scumpa.
mishi sper sa fiti mai bine.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Sabana spune:
Buna fetele,
multumim pentru urarile de sanatate. Si eu le doresc puiutilor bolnaviori sa se faca repede bine.
Rezultatul de la antigen giardia a iesit negativ. Acum nici nu stiu ce sa mai cred. Voi repeta analiza saptamana viitoare. Eventual am sa mai incerc si un alt laborator. Rezultatul de la Apa Nova nu a venit, il asteptam cu interes. Apa vine o idee mai curata, dar nu imbucurator. Alex e mai bine. Se joaca, nu mai tuseste, mai este un pic fonfanita. Asteptam sa se faca vremea mai frumoasa si sa mai iesim si noi pe afara, ca ne-am plictisit de atata stat in casa.
Va urez si eu un Paste Fericit si multa sanatate celor bolnaviori. Nu stiu cand mai am timp sa intru. Azi sper sa pun mana pe Silviu si sa mergem si noi la cumparaturi. Ma rog de el de atata vreme. E atat de ocupat, ca nu are timp nici sa respire. Dar azi nu il mai las.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.biroutraduceri.com
miti2004 spune:
map si mie tot cu tine mi se pare ca seamana Robert. Ce freza are ! daca ii mai creste parul il tunzi la breton sau astepti pana la motz ?
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
map spune:
miti tatal lui ii spune ca are freza de soldat american
deja-i da parul in ochi si stii ce fac: acum in mai plecam in Ro asa ca o voi pune pe sora mea (care este nasa si a noastra de nunta si-a lui de botez) sa-i ia motul asa la 9 luni. Ca si in tara pe unde intrebi fiecare ia motul la alta varsta, eu fac regula noastra, luarea motului la 9 luni. Cine stie apoi ca vara calduroasa o fi si nu las copilul sa se chinuie. In mai vom merge la munte cu toata familia mama, sora, cumnat, nepot, socrii si ii luam motul acolo
Muaah, miti o sa-i spui sotului cand vine ca seamana cu mine Robert, ca se tine maret ca seamana cu el ...hihi...Adevarul este cand atunci cand ii vezi pe viu impreauna si mie mi se pare ca seamana tot cu el
si eu nu am fost asa deschisa la par chiar niciodata dar tatal lui a fost blond. Am o colectie de poze din acelea cand doarme cu funduletul sus ca ne distreaza si nu ne abtinem sa nu mai facem o poza ![]()
Monica si
Robertel cel istetel