PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 12
ralu80 spune:
Ramona am trimis alta poza, alta mai de aproape nu am...vezi ca ti-am scris ceva in mesaj.
Mishi fii tare...uite 

pentru Mihnea ca sa se faca bine.
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
map spune:
am mai pus si eu ceva poze noi la album, la vizualizare s-au vazut, sper a se vada si aici.
Monica si
Robertel cel istetel
emiliapop spune:
Mishi multa sanatate puiului
si tie multa putere
sa treceti cu bine peste hopul asta.
Eu ma gandesc nu cumva ati luat vreun virus de pe acolo de pe la Maruta, eu stiu de la vreun copil din studio?
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a
greutate
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by map
am mai pus si eu ceva poze noi la album, la vizualizare s-au vazut, sper a se vada si aici.
Monica siRobertel cel istetel
Se vad. Smecher mare, ce mai....
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
mishi spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Mishi multa sanatate puiuluisi tie multa putere
sa treceti cu bine peste hopul asta.
Eu ma gandesc nu cumva ati luat vreun virus de pe acolo de pe la Maruta, eu stiu de la vreun copil din studio?
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a
greutate
asta este si banuiala mea, fara gluma. mamica din dreapta mea, diana, cea cu 2 fete avea si 3 caini acasa, in apartament si se pare ca bebelusii care cresc cu caini pot fi purtatori de germeni, fara sa se manifeste neaparat. una din fetite chiar i-a luat jucaria si a bagat-o in gura. mi-am dat seama prea tarziu. apoi mi-am amintit ca si ceaiul lui mihnea disparuse, cine stie ce copil o fi tras o dusca!
de unde, de neunde, drita zice ca tre' sa am rabdare sa-si faca medicamentele efectul si apoi sa merg la spital. deocamdata e mai linistit, sa vedem...
Superfericita mamica a lui
Mihnea - 8 luni si...
Ioana81 spune:
Buna fetele!
Anansia
, multumim de compliment!
Lucians, multumim de compliment. Ne mai laudam si noi!
Ieri in parc era un bb mic care mergea si din curiozitate am intrebat cat are....aproape 1 an. Mi-a zis bunica lui ca merge singur de la 9 luni jumate. L-au lasat in pace ca mine de altfel, l-au pus in premergator, si si-a luat zboru destul de devreme!
acum o sa trimitem si noi o poza la Ramona. Vrem si noi in colaj![]()
Miruna mi-a placut de tine
!!!!!!!!!!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
Muuh spune:
mishi o fi de la mamica cu cainii dar nu si de la caini. Caini nu pot da copiilor germenii de enterocolita cel mult anumite tipuri de viermi dar si aia destul de dificil. Intr-adevar copii nascuti din mame cu caini sunt imuni la multe din bolile pe care acestia le-au avut dar nu pot transmite mai departe. Iti doresc putere ca sa il ajuti pe Mihnea sa treaca cat mai repede peste aceasta perioada.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Tweety7 spune:
Genie, Mishi, Mada multa multa multa sanatate! Fiti puternice, gagici! Imi dau seama cat va e de greu, dar veti trece voi si peste asta!
Map chiar ma intrebam ce mai face Robertel cel istetel. Ar trebui sa modifici la semnatura, de fapt sa completezi cu "cel frumusel si smecherel". 
Avmaria, Miruna multumesc ca intrebati de subsemnata. Sunt mereu prin preajma si va citesc zilnic, dar (inca o data, intervine marele DAR) stiti voi cum e cu timpul liber. Mama e din ce in ce mai bine. Inca nu si-a revenit complet, dar nu cred ca va mai dura mult.
Ramoon o sa trimit si eu poze cu gandaca mea cea trompetzica. Sper sa reusesc azi. Esti o dulcica si iti multumesc pentru initiativa. Iar, Gabitzei pentru idee. Va pupilesc pe amandoua.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!
anasia spune:
uf, am scris un mesaj luug si a aparut o eroare
;
La multi ani bebelusilor care isi serbeaza azi ziua!
multa sanatate bebeilor bolnaviori, sa va faceti bine, ca tre' sa vina
cu multe cadouri;
ramoon, am trimis si eu poza;
fetelor, nu ma bateti, eu am propus sa facem colajul pana de Pasti, dar poate multe fete sunt plecate si nu stiu de colaj, nu vreti sa-l definitivam in sapt de dupa Pasti?
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
7-8 luni
lucians spune:
Consi,Paste fericit va dorim si noi.Sa ne-auzim cu bine si dupa
...

.
Map,e totu' numai zambet voinicu'tau. E
.Dar ultima poza din album,cea cu popu'-n sus e mortala...
Andra,intra si tu mai des ca ne e dor de voi ![]()
Anasia,mai mult ca sigur ca nu se va finaliza pana-n Pasti,dar e bine ca se lucreaza deja la el...si livada noastra va fi cea mai frumoasa.Vom avea cu ce sa ne mandrim...
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici