PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
ralu80 spune:
quote:
Originally posted by Ramoonquote:daca ai o poza mai de aproape da... daca nu alege una din alea doua
Originally posted by ralu80quote:
Originally posted by Ramoon
da, da, clar am nevoie de omaaare...
am uitat colajul:
http://www.dropshots.com/photos/219594/20070404/225900.jpg
www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)
Apreciez efortul tau. E super colajul. Sa trimit alte poze, ca sa se vada fata mai bine?
Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)
Ramona si Timeea (04.08)
Inteles. Sa traiti.
doniro spune:
quote:
Originally posted by mishi
muuh, sar'na de interventie! ce bine m-ai citit! daca si eu sufar de vedetism, e clar ca nu ma mai cunoaste lumea. se vede bine ca am "lipsit" de pe forum cam mult, de aici si necunostinta mea despre cine , ce si cum actualizeaza lista. eh, asta e...
doniro,, cata dreptate aveai. n-am putut sa intru pe dc mai devreme sa-ti spun, ca n-a mers, dar de diaree n-am scapat. mai rau, scaunele au mucoase sangerii. am fost de urgenta la dr si mi-a zis clar: enterocolita. saracu' mihnea, e la regim. primele 5 zile doar piure de morcov, mar copt, banana, orez fiert. medicatie: negram, smecta, debridat si nurofen in caz de febra. dupa 5 zile pot sa-i dau lapte fara lactoza si dupa alte 5 zile incep introducerea alimentelor. trebuie sa-i fac coprocultura dupa tratament.
mi se rupe sufletul...
Superfericita mamica a luiMihnea - 8 luni si...
Ufff imi era teama de asta! Chiar am vrut sa spun ca doar un scaun normal nu spune multe de bine, pt ca si eu am patit la fel cu Daria, dar nu am vrut sa fiu cobea! Si noi am luat Debridat, cam acelasi tratament si regim ca la Mihnea si a fost ok. Respecta-l si trece repejor. La noi dupa doar o zi de tratament si regim corecte, si-a revenit.
Multa sanatate!
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Ramoonmultumim de initiativa si multumim ca te ocupi tu.
Vreau sa stabilim clar cateva reguli legat de acest montaj: NIMENI NU SE SUPARA nici ca nu ii place poza, nici ca eu mai stiu ce chestie tehnica nu ii convine. Ramoon face asta benevol si ca atare orice face ea este binevenit si trebuie apreciat. Spun asta pentru ca la foarte multe alte subiecte vezi Cirese, Fulguleti au iesit niste discutii pe alocuri dezagreabile care au dus la certuri inutile. Asadar noi aici la PIERSICUTZE NU NE CERTAM DIN CAUZA ASTA. Nu vreau sa fac pe sefa sau ceva dar ma gandesc cu groaza sa ajungem sa avem cine stie ce discutii si certuri pe tema asta.
avmaria deci aproape de Paris. Noi intentionam sa ne vizitam nasii in Paris si ma gandeam ca daca esti aproape ar fi frumos sa dam o fuga pana la voi. Sa vedem ce si cum vom decide.
miti hi hi stai linistita.
Tweety chiar ce mai faceti?
Miruna + Alexei (13.07.2006)
F corect ce spui ref colaj, cel mai bine fiecare trimite o poza si automat nu au de ce sa iasa discutii. Ar fi culmea sa ne certam de la o chestie atat de frumoasa.
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
doniro spune:
quote:
Originally posted by Ramoon
da, da, clar am nevoie de omaaare...
am uitat colajul:
http://www.dropshots.com/photos/219594/20070404/225900.jpg
Ramona si Timeea (04.08)
Super frumos. Am trimis si eu acu' o poza-portret. Multam!
POZE FEL DE FEL
Piersicutze spune:
Genie tinem pumnii ca tratamentul sa isi faca efectul si sa faca Antonia bine.
Mishi subscriu la ce a spus Muuh referitor la salvare si spital. Si sa fii tare, ca numai asa ii va trece si lui Mihnea enterocolita. Il pupam pe puiul bolnavior!
Mada iti dorim si tie insanatosire grabnica!
doniro spune:
quote:
Originally posted by mishi
neata!
apropape ca nici nu pot sa scriu, imi curg lacrimile peste tastatura.
nu-mi arde de sa ma cert cu nimeni, am alta problema grava
aseara starea lui mihnea n u s-a imbunatatit, mai mult, l-a apucat o criza de plans de m-a daramat cu totul. plangea de i se zdruncina tot corpul si n-am reusit cu numic sa-l linistesc, nici nurofen, nici gel de dinti, caca facea in continuu cu sange....singurul lucru care mi-a trecut prin cap a fost sa sun la salvare. la 12 chemem salvarea care mi-a pus intrebari de genul:ce are, ca varsta, cum se manifesta. le-am zis ca are diaree cu sange ca drita ne-a diagnosticat enterocolita dar ca de 2 ore plange , pardon, urla si-mi imaginez ca de durere de ceva, ca doar nu de dragul de a plange.
ei bine, dupa o ora salvarea nu venise inca. ne-am imbracat in viteza sa mergem la spital dar mihnea a adormit plangand. am sunat la idiotii aia de la salvare si mi-a raspuns o "rasuflata" : "da, draga, echipajul e pe drum" am intrebat-o daca vine de la ploiesti, ca e noapte si e strada goala, ca pana vin ei imi moare copilu! imi zice" lasa drga ca nu moare ca nu venim noi, ai zis ca are enterocolita, ce vrei sa-i facem noi?"
raspuns demn de salvarea din romania.
dimineata criza a inceput iar si, in ciuda sfatului medicului de a nu-i da nici un fel de lapte, i-am facut 100ml lapte fara lactoza si s-a linistit.
cand se trezeste plec la spital cu el.
va tin la curent
Miha, nu citisem si mesajul asta cand ti-am dat reply la celalalt. Imi pare rau ca treci prin ce am trecut eu! Si Daria a avut o zi intreaga de plans din asta; eu credeam ca o doare burtica si nu i-am dat lapte toata ziua!!!!!! Iar seara mi-a functionat instinctul (cu intarziere) si i-am dat Humana HN. I-am facut 100ml si l-a baut pe nerasuflate. Dupa aia s-a linistit. Am stat cu inima cat un purice de teama sa nu ii fi facut rau, dar nu s-a intamplat nimic. Incepand cu a doua zi i-am dat lapte pe saturate. Hai, fii tare, ca o sa treaca repede. Micutii nostri sunt mai rezistenti decat credem noi si chiar decat suntem noi!
Iar ref medicii de pe Salvare.......... Cand s-a declansat enterocolita Dariei am sunat si eu tot la Salvare (eram prea zapacita si nu m-am gandit sa sun la noi la Policlinica unde sunt medici pediatri). Aia care a venit mi-a dat siropuri cu zahar desi stia ca are diaree, ceea ce i-a facut mult rau. In fine, traim in Romania......
Sanatate!
POZE FEL DE FEL
Consi spune:
M-am tampit rau de tot!!!
E a nu stiu cata oara cand scriu cu nick-ul de piersicutze. Si nici macar nu mai stiu de ce m-am logat cu nick-ul asta.
Imi cer scuze.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
maryion spune:

9 lunisoare
Aina Mihaela, fetita lui Pika-Pika
Philip, baietelul lui nicolica
Ioanna, fetita lui Ralucaspm
8 lunisoare
Radu Ioan, baietelul lui she_wolf
Alexandru, baietelul lui oanaalex

VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Consi spune:
Si pentru ca astazi voi pleca din Timisoara as dori sa va urez tuturor mamicutzelor si piersicutzelor un Paste fericit si linistit si fara probleme de sanatate!

PASTE FERICIT!

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

maaare...
Mihnea - 8 luni si...

9 luni